High School Canada Burnaby
1973379_644619318918446_1449000244_o
SCHOLARSHIP PROGRAMMET
SCHOLARSHIP PROGRAMMET

UNIKT SCHOLARSHIP-PROGRAM TIL BOARDING SCHOOL

I vores Scholarship program bor du på en kostskole, præcis som i det ‘normale’ Boarding School program, men til forskel fra det ‘normale’ program har vi ikke en fast liste med skoler, som du kan vælge imellem.

I stedet kommer du til en personlig samtale hos Momento, hvor vi sammen finder ud af hvilke skoler, der passer lige netop dig! Skolerne giver ofte tilbud på nogle super gode scholarships, da skandinaviske elever er i høj kurs.

Med Momento Educations Scholarship-program kan du faktisk komme på Boarding Schools, som normalt koster omkring 350-500.000 kr. om året til en stærkt reduceret pris fra ca. 185.000 kr! Det er helt ekstremt gode skoler til en utrolig god pris og ikke meget dyrere end de attraktive efterskoler i Danmark.

Kort fortalt fungerer det sådan her: Først udfylder du en mini-ansøgning/elev-profil, og vi tager en personlig samtale. Derefter matcher vi dig med en skole, som kan have interesse i dig som elev, og forhandler prisen på dine vegne.

Shattucks - St. Mary's High School boarding USA

Hvorfor vælge Scholarship-programmet?

Hvis du ønsker at dyrke en bestemt sportsgren eller aktivitet på et højt niveau, er det ideelt at vælge vores Scholarship program, da det giver os muligheden for at finde en skole, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Det gjorde vi for Anders og Vincent – læs deres historier nedenunder!

VINCENTS HISTORIE:

Vincent spiller noget så eksotisk som Disc Golf, og var opsat på at komme til USA, men kun hvis han kunne være sikker på at kunne spille Disc Golf.  Vi fandt en skole i Massachusetts, som endda har sin egen Disc Golf bane, og som ikke mindst er en virkelig god Boarding School. Normalprisen på denne skole er ca. 55.000 USD, og Vincent endte med at betale lige omkring 150.000 kr. (dollarkurs 6,2) , altså en besparelse på næsten 220.000 kr.

VINCENTS MOR ANNA SKRIVER:

“I skal have en kæmpe stor tak for jeres hjælp med at få skaffet Vincent denne mulighed for et år i USA. Skolen er ‘a perfect match’ med Vincents ønsker og behov. Han er så glad og vi hører ‘desværre’ for lidt, fordi han har så travlt med alt det der sker. Han fortæller selv at det bare er ‘så fedt’. Så vi kunne ikke ønske os det bedre.”

ANDERS’ HISTORIE:

Anders spiller ishockey på højt niveau, og ville være sikker på at kunne komme til at spille i løbet af sit år i USA. Vi fandt en super skole i Vermont, som rigtig gerne ville have Anders som elev, så vi kunne forhandle et scholarship. Anders endte med at betale under 150.000 kr. (dollarkurs 6,2) for et år på en skole, som normalt koster ca. 50.000 USD.

Jeg vil gerne kontaktes ang. Boarding School!