Slide One

HIGH SCHOOL CANADA

Vælg skoler i British Columbia, Alberta, Manitoba, Ontario, New Brunswick, Nova Scotia eller Newfoundland

HIGH SCHOOL CANADA

Vælg skoler i British Columbia, Alberta, Manitoba, Ontario, New Brunswick, Nova Scotia eller Newfoundland

bliv udvekslingsstudent i canada

CANADA PREMIUM HIGH SCHOOL - ET AF DE BEDSTE PROGRAMMER I VERDEN!

Momentos Canada program er noget helt særligt! Her har du muligheden for at vælge præcis det skoledistrikt, og nogle gange endda den specifikke skole, du helst vil gå på – det er, hvad vi kalder High School Premium!

High School i Canada minder meget om det, du kender fra High School i USA. Med den ikoniske gule skolebus, cheerleaders, football og High School Spirit får du den autentiske oplevelse. Men i Canada får du også en ekstra fordel – skolesystemet er faktisk endnu bedre end i USA. Canada har verdens højest rangerede engelsksprogede High School system!

Generelt er canadierne mere europæiske i deres tankegang, så med et udvekslingsophold til Canada får du det bedste fra begge verdener.

Momento samarbejder med flere forskellige High School distrikter i Canada, så vi har helt sikkert noget, der passer perfekt til dig!

Du har også mulighed for at ønske bestemte fag eller aktiviteter, som vores partnerorganisation vil gøre deres bedste for at opfylde. Alle vores skoler er placeret i den engelsktalende del af Canada, men hvis du ønsker at blive undervist på fransk, tilbyder vi “French immersion” eller muligheden for at tage på High School-udveksling i fransktalende Ottawa, Ontario.

Bemærk, at ved “French immersion” vil alle dine klasser blive undervist på fransk, undtagen engelskklassen, mens du bor hos en fransktalende værtsfamilie.

PROGRAMSTART

Omkring 1. september

PROGRAMPRIS

Fra ca. 131.500 kr. for et skoleår

PROGRAMTYPE

Med vores Canada Premium program får du både større valgfrihed og en høj kvalitet.

FÅ ØNSKER TIL SPORT ELLER FAG OPFYLDT

Det kan ofte lade sig gøre! Måske vil du gerne spille badminton eller tage et særligt fag?

MULIGHED FOR VALG AF SKOLE/OMRÅDE

Vi tilbyder skoledistrikter i provinserne British Columbia, Alberta, Manitoba, Ontario, New Brunswick, Nova Scotia og Newfoundland.

High School Canada Campbell River

SKOLELIVET I CANADA

High School i Canada er af utrolig høj kvalitet – faktisk er det engelsksprogede skolesystem rangeret som det bedste i verden. Typisk er der nogle obligatoriske fag, men der er også et væld af valgfag at vælge imellem – uanset om du er interesseret i kunst, robotteknologi, design, forretning eller noget helt andet!

Opbygningen af High School i Canada minder meget om det, du måske kender fra USA. Du bliver en del af en årgang i stedet for en bestemt klasse, oplever de lange gange med skabe, de karakteristiske gule skolebusser og masser af sport og aktiviteter på skolen. Du vil stortrives som udvekslingsstudent i Canada!

Fritid i Canada

I Canada er der masser af aktiviteter at tage sig til! Du vil finde utallige muligheder for sportsaktiviteter som f.eks. fodbold, ridning, volleyball, amerikansk fodbold, basketball, curling, skisport, skøjteløb og meget mere. Generelt er vinteraktiviteter meget populære i hele landet. Mange af sportsgrenene og aktiviteterne, du kan vælge, er de samme, som bliver tilbudt på de fleste High Schools i USA.

Sammen finder vi det sted, der bedst matcher dine interesser. Hvis du elsker vandsportsaktiviteter, er Nova Scotia det perfekte valg, da du aldrig er mere end højst en times kørsel væk fra havet. Eller hvis du er vild med skisport, så er Vancouver-området det helt rigtige, da det har nogle af de bedste skiområder i hele Nordamerika. Uanset hvilken aktivitet, du søger, så er der stort set intet, vi ikke kan finde til dig!

Hør mere om Helenas udveksling i North Vancouver!
- Skal det være dig til næste skoleår?

High School Canada Golden Hills

Værtsfamilier i Canada

En betydningsfuld del af dit High School ophold i Canada er dit ophold hos din værtsfamilie. For at få den autentiske indsigt i den canadiske kultur og det engelske sprog (eller franske sprog), vil du bo hos en lokal værtsfamilie, som bor i nærheden af din High School.

Værtsfamilierne har alle gennemgået en grundig godkendelsesproces, før de er blevet godkendt som værtsfamilier for udvekslingsstudenter.

Canadierne er kendte for at være et utroligt åbent og hjertevarmt folkefærd, så uanset om du er på udveksling i øst eller vest, vil du blive taget rigtig godt imod! Se videoen og hør, hvorfor vores canadiske familier vælger at tage imod udvekslingselever fra hele verden!

Se hvorfor canadierne elsker at være værtsfamilier!

Vores distrikter i canada

Her kan du se eksempler på de skoledistrikter, som vi samarbejder med i Canada. Vær opmærksom på, at vi samarbejder med flere skoledistrikter end dem, du ser her på siden, så hvis du ikke finder noget, der passer til dine ønsker, så fortvivl ikke!

Vi forstår, at det kan være svært at vælge mellem de mange skoler, derfor opfordrer vi dig til at kontakte os og stille alle de spørgsmål, du måtte have! Spiller du en bestemt sport? Eller ønsker du at opleve den fransktalende del af Canada? Vi er her for at imødekomme langt de fleste ønsker – sammen finder vi det perfekte match for dig!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!