Slide One

HIGH SCHOOL CANADA

skoler i Nova Scotia, British Columbia, Manitoba, Ontario og Alberta

HIGH SCHOOL CANADA

skoler i Nova Scotia, British Columbia, Manitoba og Alberta

bliv udvekslingsstudent i canada

CANADA PREMIUM HIGH SCHOOL - ET AF DE BEDSTE PROGRAMMER I VERDEN!

Momento’s Canada program er noget ganske særligt! Her har du mulighed for at vælge præcis hvilket skoledistrikt, og nogle gange præcis hvilken skole, du helst vil til. Det er dét, vi kalder High School Premium!

High School i Canada minder rigtig meget om det, du kender fra High School i USA. Du har den gule skolebus, cheerleadersfootballSchool Spirit – ja, faktisk alt det, du forestiller dig, når du tænker High School. På udveksling i Canada får du samtidig skoler, som er langt bedre – ikke at det er sværere at gå der, men undervisningen er helt enkelt bare bedre end i USA.

Faktisk har Canada verdens højest rangerede engelsksprogede High School system! Generelt er canadierne i det hele taget langt mere europæiske i deres tankegang, så du får simpelthen det bedste fra to verdener.

Momento samarbejder med flere forskellige High School distrikter i Canada, så vi har helt sikkert noget, der passser netop dig perfekt!

Du kan også ønske bestemte fag eller aktiviteter, som vores partnerorganisation vil gøre deres bedste for at opfylde. Alle vores skoler ligger i den engelsktalende del af Canada, men hvis du gerne vil undervises på fransk, er der også ofte mulighed for det, der kaldes “French immersion”. Her vil du blive undervist på fransk, men bo hos en engelsktalende værtsfamilie.

High School Canada Thames Valley

PROGRAMSTART

Omkring 1. september

PROGRAMPRIS

Fra ca. 139.000 kr. for et skoleår

PROGRAMTYPE

Vores Canada Premium program giver både større valgfrihed og en høj kvalitet.

FÅ ØNSKER TIL SPORT ELLER FAG OPFYLDT

Det kan ofte lade sig gøre! Måske vil du gerne spille badminton eller tage et særligt fag?

MULIGHED FOR VALG AF SKOLE/OMRÅDE

Vi har skoledistrikter i Nova Scotia, British Columbia, Manitoba, Ontario og Alberta.

High School Canada Campbell River

SKOLELIVET I CANADA

High School i Canada er af en virkelig høj kvalitet – faktisk er skolesystemet rangeret som det suverænt bedste engelsksprogede skolesystem i verden. Typisk er der nogle fag, som vil være obligatoriske, men der er også et hav af valgfag at vælge imellem – uanset om du er til kunst, robotteknologi, design, forretning eller noget helt andet!

Selve opbygningen minder meget om det, du måske kender fra USA, nemlig at du er en del af en årgang, ikke en bestemt klasse, de lange gange med skabe, gule skolebusser og masser af sport og aktiviteter på skolen. Man stortrives som udvekslingsstudent i Canada!

Fritid i Canada

I Canada er der masser at tage sig til! Der er utallige muligheder for sportsaktiviteter som f.eks., soccer, ridning, volleyball, football, basketball, curling, skisport, skøjteløb og meget meget mere. Generelt er vinteraktiviteter super populære i hele landet. Mange af sportsgrenene og aktiviteterne, som du kan vælge, er de samme, som bliver tilbudt på de fleste High Schools i USA. 

Sammen finder vi det sted, som bedst matcher dine interesser. For eksempel Nova Scotia hvor der er mange muligheder for vand-relaterede sportsgrene, da du aldrig er mere end højst en time væk fra havet. Eller tag med til Vancouver området, hvor du finder nogle af de bedste ski-områder i hele Nord-Amerika. Der er stort set ikke den aktivitet, vi ikke kan finde til dig!

Niels og Sofies minderige år i nova scotia! skal det være dig næste år?

High School Canada Golden Hills

Værtsfamilier i Canada

En stor del af dit High School ophold i Canada udgøres af opholdet hos din værtsfamilie. For virkelig at lære den canadiske kultur og det engelske sprog kommer du til at bo hos en lokal værtsfamilie, som bor i nærheden af din High School. 

Værtsfamilierne har alle været igennem en grundig godkendelsesproces, inden de er blevet godkendt til at være værtsfamilie for udvekslingsstudenter.

Canadierne er kendte for et være et utroligt åbent og hjertevarmt folkefærd, så uanset om du er på udveksling i øst eller vest, vil du blive taget rigtig godt imod! Se videoen og hør, hvorfor vores canadiske familier vælger at tage imod udvekslingselever fra hele verden!

Se hvorfor canadierne elsker at være værtsfamilier:

Vores distrikter i canada

Her kan du se eksempler på de skoledistrikter, vi samarbejder med i Canada. Vi samarbejder med flere end dem, du ser her på siden, så hvis du ikke finder noget, der passer netop dig, så fortvivl ikke!

Det kan være svært at vælge mellem de mange skoler, så bare kontakt Momento Education og spørg løs! Spiller du en bestemt sport? Eller vil du super gerne til den fransktalende del af Canada? Vi kan opfylde langt de fleste ønsker – sammen finder vi det perfekte match!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!