Priser & praktisk information
PRISER & PRAKTISK INFORMATION
PRISER & PRAKTISK

PRISER 2024/25

Her kan du se en prisoversigt over alle Momentos lande og programmer. På denne side finder du også vores betalingsbetingelser og andre praktiske oplysninger. Er du i tvivl? Kontakt endelig Momento!

USA

Momento tilbyder både Classic og Premium programmer i USA. Bemærk dog, at vores USA Classic programmer i praksis håndteres af vores søsterselskab GO! High School. Læs meget mere om GO! High School og vores programmer i USA nedenunder. Bemærk at USA Classic links fører videre til GO! High Schools hjemmeside.

OBS! Classic PLUS inkluderer: 

 • Eget værelse hvis du ikke ønsker at dele
 • Sikkerhed for minimum 200 elever på din High School
 • og meget mere!

  Flypakke via vores samarbejdspartner Jysk Rejsebureau er medregnet i prisen.
  OBS! Cirka halvdelen af pladserne til årgang 24/25 er allerede solgt. Ansøg derfor i god tid!

Bemærk: Vores USA Classic programmer, som du ser ovenfor, håndteres i praksis af vores søster-selskab GO! High School.

Denne opdeling er dels lavet for at kunne fokusere 100% på vores mange Classic USA elever i GO! Derudover kan vi samtidig i Momento fokusere på de elever, som har valgt at gå en anden vej. 

I stedet for én stor one-stop-shop har vi altså 2 specialiserede afdelinger. Det tror vi på giver det bedste resultat for os selv, for vores samarbejdspartnere og især for vores elever og deres forældre 🙂

Vælg selv en skole eller et specifikt offentligt skoledistrikt i USA! Så ved du nøjagtig, hvor du kommer hen, og hvad skolen kan byde på. 
Bemærk: Pris varierer meget fra sted til sted og fra stat til stat. OBS: Nedenstående priser er for 23/24 da vi ikke har modtaget 24/25 endnu! 

Private Boarding Schools – opnå store besparelser i vores Scholarship-program!
Prisniveau normalt omkring 350-500.000 Kr.
Prisen varierer, da Scholarships forhandles på individuel basis. Kontakt os!

I Momentos Canada Premium program vælger du frit mellem vores skoledistrikter i Canada. Det giver dig friheden til selv at sammensætte dit udvekslingsophold baseret på ønsker om område, interesser og andre faktorer. Prisen afhænger af valg af skoledistrikt.

Vi har masser af muligheder i Canada og har kontakter overalt, så sig endelig til, hvis du ikke finder det, du leder efter! Fly er ikke inkluderet i prisen.

I Momentos Australien Premium vælger du frit mellem forskellige skoler baseret på ønsker om område, interesser og andre faktorer. Prisen afhænger af valg af skole.

Vores program er koncentreret omkring skolerne i Queensland. Priserne er ret enkle, da alle skoler i programmet er markeret som enten en Regional eller en Metropolitan skole. Skolerne er alle af god kvalitet, men Metropolitan skolerne ligger som oftest på nogle meget populære steder, hvilket gør dem lidt dyrere at vælge. Sammen finder vi den rigtige skole til dig!

NEW ZEALAND

Momentos New Zealand program er et Premium program. Vælg mellem forskellige skoler baseret på ønsker om område, interesser og andre faktorer. Prisen afhænger af valg af skole.

Momento tilbyder en række Sixth Form College (gymnasieskoler) i England. Vælg selv din skole og om du vil bo hos værtsfamilie eller om du vil bo på skolen. 

Betalingsbetingelser

High School Premium

Tilmeldingsafgift på 1.950kr. betales ved tilmelding til programmet (ikke en del af programafgiften). Når denne betaling er modtaget, fremsendes ansøgningspakken til det valgte program.

1. Delbetaling: 29.950 Dkr samt eventuel forsikring (påkrævet ved lande uden for EU). Betales inden selve ansøgningspakken videresendes til værtslandet. For destinationer inden for EU til der blive tillagt 25% moms. Nogle gange opkræver vi ved 1. delbetaling også et “application fee” på vegne af partneren i værtslandet, det vil typisk svare til 1.000 USD/CAN/NZD/EURO. Både en evt. moms og et evt. application fee vil i så fald være indregnet i ovenstående priser. 

2. Delbetaling: Resten af programafgiften, som går til skolen/skoledistriktet i udlandet skal betales og afregnes i modtagerlandets valuta. Der betales så vidt muligt direkte til skolen/ skoledistriktet i udlandet. Forfald er typisk i foråret inden afrejse, når elevens registrering og papirer er på plads og senest 30-60 dage inden afrejse.

inkluderet i prisen

MOMENTO I DANMARK

 • Din egen faste kontaktperson før, under og efter opholdet
 • Indledende interview
 • Grundig forberedelse inden afrejse
 • Heldags forberedelsesmøde
 • Hjælp til ansøgning til værtslandet
 • Hjælp til visumansøgning
 • Student Handbook
 • Diplom for gennemført ophold
 • Reunion arrangement efter gennemført ophold

UDGIFTER DU SKAL PÅREGNE UDOVER PROGRAMAFGIFT

 • Flybilletter tur/retur – book selv eller anvend vores eksterne partner Jysk Rejsebureau.
 • Visum – gælder destinationer udenfor Europa. Koster alt fra ca. 500 – 2.000 kr.
 • Helbredsundersøgelse hos egen læge + eventuelle vaccinationer.
 • Lommepenge – regn med 1.500 – 2.500 kr./måned.
 • Obligatorisk rejseforsikring, som dækker sygdom-, ulykke- og ansvar – pris inden for EU 3.950 kr., uden for EU 7.950 kr.
 • Evt. skoleuniform (typisk AUS, NZ og UK) og skolematerialer.
 • Tilmeldingsafgift uanset programland på 1.950 kr. betales ved tilmelding.

I VÆRTSLANDET

 • Placering hos en godkendt lokal værtsfamilie
 • Lokal kontaktperson i værtslandet
 • 24 timers support via samarbejdspartners nationale hovedkontor
 • Eventuelt kosttilskud til værtfamilie
 • Skole-penge/Tuition-fee 

BEMÆRK

Særligt for High School Premium priserne er disse altid oplyst som ca. priser, fordi den endelige pris afhænger af dit valg af skole/område samt den gældende valutakurs. Se mere under betalingsbetingelser for Premium.

Alle priser kan i visse tilfælde påvirkes af valutaændringer. Alle priser kan desuden påvirkes af andre ting, som ligger udenfor Momento’s indflydelse. Vi tager i øvrigt forbehold for fejl i prisoversigten.

Vær desuden opmærksom på, at hvis du sammenligner priser, så opkræver de fleste andre organisationer desuden et tillæg for brændstof og/eller flyskatter! Dette til trods for, at du allerede har betalt en ofte ret høj pris for en flypakke.

MOMENTOS PROGRAMAFGIFTER ER UDEN EN PÅTVUNGET FLYPAKKE!

I stedet samarbejder vi med Jysk Rejsebureau, som I kan anvende til at booke for jer, så du kan følges med de andre elever, eller I kan vælge helt at booke selv. Det giver jer den størst mulige fleksibilitet og plads til individuelle hensyn, som er et af Momentos varemærker.

Det giver en række fordele for jer, da I selv ejer jeres egen billet:

 • Fleksibilitet: Mulighed for at følges med de andre elever, men med langt større fleksibilitet i planlægningen af jeres rejse.
 • Hjemrejse: Stor fordel, hvis I planlægger at hente eleven, efter programmet er slut og gerne vil følges hjem
 • Bedre pris: Det er billigere i langt de fleste tilfælde, og I kan tilmed anvende jeres bonuspoint.

Så i praksis vælger I altså selv, om I vil have vores partner Jysk Rejsebureau til at booke for jer, eller om I foretrækker at booke selv. Jysk Rejsebureau er i øvrigt et super godt og veletableret rejsebureau. Læs om Jysk Rejsebureau.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål omkring fly eller generelt om priser!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!