Om Momento Education
OM MOMENTO EDUCATION
OM MOMENTO EDUCATION

DANMARKS MEST ERFARNE TEAM

Vi er måske ikke de største, men til gengæld er alle vores medarbejdere meget erfarne, og mange af os har selv været på udveksling!

VI ER SPECIALISTER!

Momento kan alt det, som de andre ikke kan. Vores programmer har alle en særlig tilgang, så vær opmærksom, når du sammenligner dem!

QUALITY ABOVE ALL!

Vi tror på, at et begrænset antal elever giver bedre kvalitet og en mere personlig rådgivning til gavn for alle.

ERFAREN DANSK-EJET ORGANISATION MED STÆRKE VÆRDIER!

Momento leverer en række programmer af meget høj kvalitet til elever, der ønsker et ophold i udlandet. Medarbejderne hos Momento Education har mange års erfaring med international uddannelse, og vi har altid fokus rettet mod at servicere vores studerende bedst muligt.

Hele organisationen er båret af stærke værdier om kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gælder i høj grad også vores valg af samarbejdspartnere i udlandet, som vi stiller store krav til med hensyn til kvalitet og etik, da de i sidste ende tager imod de elever, som vi sender af sted.

Momento er generelt en meget åben, ærlig og gennemsigtig organisation, og du vil kunne få svar på stort set alt. Og ja, i modsætning til visse store udenlandske organisationer betaler vi vores skat i Danmark.

Vi glæder os til at møde dig!

VORES BAGGRUND

Momento Education er en relativt ny organisation, men vi, der står bag Momento, har alle meget erfaring inden for dette felt. Du kan være tryg ved, at både Momentos medarbejdere og vores samarbejdspartnere i udlandet ved, hvad de laver. Momento Education blev grundlagt i Danmark i 2014, og senere fulgte vores afdelinger i Norge, Polen og Litauen.

Momento blev grundlagt af Jacob Hansen med hjælp og inspiration fra samarbejdspartnere og venner over hele verden. Jacob Hansen har mere end 15 års erfaring med international uddannelse, også fra lederstillinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. 

DANMARKS MEST ERFARNE TEAM

Medarbejdere i Momento har generelt meget stor erfaring, herunder erfaring fra deres arbejde i andre organisationer.

Faktisk er vi overbeviste om, at vi har Danmarks mest erfarne team, og ikke mindst er vi alle engagerede i at omsætte denne erfaring til at gøre Momento til en leder inden for formidling af international uddannelse. Vores mål er ikke at være de største, men at være de bedste! Quality above all!

ØKONOMISK SIKKERHED

Momento Education har både en solid økonomi og en fremragende kreditvurdering. Vi har arbejdet inden for udvekslingsbranchen i mange år og har oplevet både op- og nedture, hvilket har givet os erfaring til at klare os igennem bl.a. COVID-19. Selvom det var et par udfordrende år, er vi kommet os stærkt. Faktisk har vi udvidet vores personale siden da, så vi er klar til at byde en masse nye udvekslingselever velkommen og give dem spændende oplevelser for livet!

VORES BAGGRUND

Momento Education er som organisation måske nok relativ ny – men vi, der står bag Momento, er alle meget erfarne indenfor dette felt, så du kan trygt regne med, at både Momento’s medarbejdere og vores samarbejdspartnere i udlandet ved, hvad de laver. Momento Education blev stiftet i Danmark i foråret 2015 og senere fulgte vores afdelinger i Norge, Polen og Litauen. 

Momento blev grundlagt af Jacob Hansen med hjælp og inspiration fra samarbejdspartnere og venner over hele verden. Jacob Hansen har mere end 15 års arbejdserfaring med international uddannelse, også fra lederstillinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. 

DANMARKS MEST ERFARNE TEAM

Momento’s medarbejdere har i det hele taget meget stor erfaring, også fra deres arbejde i andre organisationer. Faktisk er vi sikre på, at vi har Danmarks mest erfarne team, og ikke mindst er vi alle opsatte på at omsætte denne erfaring til at gøre Momento til en leder indenfor formidling af international uddannelse, baseret på et solidt fundament af høj kvalitet. Vores mission er ikke at blive de største, men at være de bedste! Quality above all!

ØKONOMISK SIKKERHED

Momento Education har både en solid økonomi og en rigtig god kreditvurdering. Vi har arbejdet i udvekslingsbranchen i mange år og har før prøvet både op og nedture, og derfor har vi klaret os igennem Covid-19 krisen, selvom det naturligvis har været et svært år. Men vi kom igennem og vi har faktisk oprustet personalet, så vi er klar til en masse nye elever og nye spændende oplevelser!  

Momento har også to søsterselskaber:

GO! High School er eksperter i det klassiske USA High School-program. Her har vi samlet et hold, der er usædvanligt kompetent og erfarne, når det kommer til viden om og erfaring med High School i USA. Du kan vælge mellem vores USA Classic og USA Classic PLUS programmer, begge tilbydes til en meget rimelig pris.

GO! Study Abroad tilbyder collegeophold i solrige Californinen i USA for voksne (18+), der har afsluttet en ungdomsuddannelse. Få en fantastisk oplevelse, samtidig med at du styrker dit CV og dyrker dine interesser. Programmet er ideelt til sabbatår, og du kan vælge at tage afsted i enten 6 eller 12 måneder (et eller to semestre).

Mød vores team i danmark

CHRISTINA CHRISTIANSEN

Operations Manager

WhatsApp Image 2023-12-07 at 15.56.13_485fa1b2

Christina Christiansen

Operations Manager

Som uddannelsesbaggrund har jeg en bachelor i Leisure Management. Gennem uddannelsen har jeg fået en masse viden om at planlægge, koordinere, markedsføre og økonomistyre projekter og oplevelser. Jeg startede hos Momento under min uddannelse via et praktikforløb, og herefter blev jeg ansat som studentermedhjælper og senere Student Coordinator. Her næsten fem år efter min opstart, er jeg Operations Manager. Mine opgaver består primært i at lede processen fra tilmelding og frem til afrejse. Mange vil også møde mig undervejs i ansøgnings – og visumprocessen. 

Jeg synes personligt, at det er spændende at arbejde med udveksling og unge mennesker samt at opleve kulturforskelle i sammenhæng med indholdet fra min uddannelse. 

Jeg har desværre ikke selv været på udveksling, men jeg har efter gymnasiet boet og arbejdet på Island i et års tid. Her har jeg fået en del af oplevelsen i at stå på egne ben og være væk fra min familie som ung. 

Fie Benthin-Geerthsen

Student Coordinator

WhatsApp Image 2023-12-07 at 15.56.13_53202ab4

Fie Benthin-Bruun

Student Coordinator

Jeg er uddannet Cand. Negot i Global Marketing Management og har arbejdet med udveksling siden 2019. Min uddannelse og mit arbejde med udveksling går hånd i hånd, da jeg er uddannet i et internationalt miljø, forstår de kulturelle forskelle og er erfaren ved forhandlingsbordet.
Jeg har selv været på udveksling i Canada i 2013, og siden dengang har jeg haft stor interesse for at arbejde med unge mennesker. Jeg havde et ophold, jeg aldrig vil være foruden, hvor jeg både har udviklet mig som menneske, akademisk og blevet klogere på verden. I dag har jeg stadig kontakt med min værtsfamilie, som jeg den dag i betegner som min canadiske familie.

Jeg vil gerne hjælpe flere unge mennesker med at realisere drømmen om at komme ud i verden og opleve den på egne ben.  Jeg nyder at arbejde med unge eventyrlystne der ønsker at blive klogere på verden, dem selv og styrke deres fremtid!

Frida R. Andersen

Student Coordinator

Processed with VSCO with a6 preset

Frida R. Andersen

Student Coordinator

Jeg er relativt ny i udvekslingsbranchen, men har altid fundet andre kulturer og sprog interessante. Dette har ledt til en del længere rejser i både Sydamerika og Østafrika. Derudover har jeg har selv studeret i både Argentina og Mexico, hvilket er nogle af de perioder i mit liv, jeg ser tilbage på som de allermest oplevelsesrige, sjove og lærerige. Derfor er det meget motiverende, at jeg i det daglige medvirker til, at andre unge kan komme ud i verden og få en lignende oplevelse. 

Som Marketing & Student Coordinator, Inbound arbejder jeg med udenlandske elever, der kommer på udveksling i Danmark og rekruttering af deres værtsfamilier. 

JACOB HANSEN

FOUNDER/MANAGER

jacob

JACOB HANSEN

FOUNDER/MANAGER

Jeg har arbejdet med international uddannelse og udveksling siden 2004 som chef for afdelinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. Jeg er oprindeligt uddannet Cand.Comm. og har tidligere arbejdet i mediebranchen, men det var efter nogle års arbejde med socialt udsatte unge, at jeg begyndte at interessere mig for uddannelse til unge, herunder muligheden for at uddanne sig i udlandet. Pludselig opstod muligheden for at arbejde i dette spændende felt, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det driver mig at arbejde med noget, som giver mening.  Jeg tror på, at udveksling mellem forskellige kulturer er med til at gøre verden til et lidt bedre sted, samtidig med at det giver de unge en fantastisk oplevelse og ballast, som de tager med sig hele livet.

Det betyder også meget for mig, at vi sideløbende med arbejdet med at hjælpe priviligerede nordiske elever med at uddanne sig ude omkring i verden, så kan vi bruge nogle af vores ressourcer på at hjælpe dem, som ingenting har. Særligt projektet DinNødhjælp ligger mit hjerte nært. Jeg har selv boet i Afrika som barn og rejst der flere gange siden.

KATHRINE JASPER

 ADMINISTRATION

Kathrine

Kathrine Jasper

 Administration

Jeg er administrativt kontoruddannet og har haft udvekslingsbranchen som min hjemmebane siden 2012. Jeg arbejder med udveksling, fordi jeg synes, det er helt enestående at hjælpe unge mennesker med at få en af deres største drømme opfyldt.

Alle de fantastiske succeshistorier, som jeg får lov til at opleve på sidelinien, er simpelthen så givende, og den indsigt og forståelse, som de unge kommer hjem, med er helt ubeskrivelig! 

Det lyder måske lidt plat, men jeg tror på, at en større forståelse for andre mennesker og kulturer skaber en bedre verden, og det er jeg utrolig stolt af at være en del af.

Lisbet Petersen

Senior Support Coordinator

lisbet

Lisbet Petersen
Senior Support Coordinator

Jeg er cand.mag. i engelsk og europæiske kulturstudier og har arbejdet med interkulturel udveksling siden 2013. Siden jeg som teenager blev bidt af udveksling, har jeg igennem årene været på en række sprog- og studieophold i udlandet og har boet i Nordirland, Tyskland og Holland. I dag bor jeg i Danmark, men mærker stadig kulturmødet på egen krop i hverdagen med min irske mand og vores tosprogede børn.

Jeg brænder for at sende unge mennesker ud i verden på deres livs oplevelse og synes, det er verdens bedste job at kunne være med til at forberede dem på kulturmødet og guide dem i alt det nye. Det er helt fantastisk at opleve, hvordan de udvikler sig undervejs, lærer at navigere i en ny kultur og samtidig reflekterer over deres egen.

 

MARTINE MAMEN

General Manager

martine

MARTINE MAMEN

General Manager

I 11 år har jeg været så heldig at arbejde med studerende og familier på vej ud i verden, og det er en helt unik rejse at være med på sidelinjen af. Der er ikke noget bedre end at få lov til at opmuntre, forberede, berolige og hjælpe eleverne gennem dette store skridt mod at blive verdensborgere.

Jeg har selv haft mulighed for at læse i både USA og Mexico. Man lærer virkelig folket, kulturen, normerne og sproget at kende. Det er minder og oplevelser, jeg vil bære med mig resten af mit liv. Udveksling giver dig mulighed for at bygge relationer, skabe familiebånd, bygge broer på tværs af kultur og religion, og du udvikler dig på din egen måde.

De seneste år har jeg været så heldig også at arbejde med det danske marked, og nu hvor jeg selv bor i Danmark, ser jeg frem til at fortsætte arbejdet med studerende fra hele Skandinavien.

Der var aldrig nogen tvivl – det var det, jeg skulle gøre. Jeg brænder virkelig for at give eleverne de muligheder og oplevelser, jeg selv havde.

NADINE SKANDOV NIELSEN

Student Coordinator

nadine

NADINE SKANDOV NIELSEN

Student Coordinator

Jeg brænder for at hjælpe unge mennesker skridtet videre med drømmen om at tage på udveksling i udlandet. Jeg er grebet af værtsskabet og kulturmøderne, der sker under udveksling. Jeg har også studeret netop dette på min bacheloruddannelse i International Hospitality Management.

Jeg har selv haft fornøjelsen af at være på udveksling i en lille by i Kentucky, USA efter folkeskolen i 2014. Mit ophold gav mig en uvurderlig personlig udvikling, men også god faglig læring til min fortsatte uddannelse. Og en del af mig vil altid føle sig lidt som en ægte amerikaner!

At opleve verden på egne ben har givet mig en stor åbenhed og imødekommenhed overfor andre kulturer – og ikke mindst et inderligt ønske om at skabe de bedste rammer for andre unges High School ophold i udlandet.

NICOLE FREDERIKSEN

Marketing Manager

47da05d3-b65c-4c02-9d99-a4f09972a59f

Nicole J.O.V.E. Frederiksen

Marketing Manager

Som Marketing Manager hos Momento Education på outbound-teamet, har jeg til opgave at fremme vores High School Premium-programmer.

Vi lever ikke i en farveblind verden – tværtimod. Derfor værdsætter jeg, at Momento anerkender og omfavner mangfoldighed og inklusion som grundlæggende værdier.

Min rolle som Marketing Manager hos Momento er at skabe en stemme og platform, der fremmer kulturel udveksling og et globalt verdenssyn. Derfor brænder jeg for at sikre, at vores kommunikation og marketingaktiviteter afspejler denne vision.

Vi kan alle bidrage til at skabe forandringer. Jeg er stolt af at være en del af et dedikeret team, der arbejder for at gøre en positiv forskel for den yngre generation.

RIKKE OLSEN

Senior Support Coordinator

Rikke

RIKKE OLSEN

Senior Support Coordinator

Jeg er uddannet lærer med efteruddannelse i konflikthåndtering og mægling, og jeg har siden 2005 arbejdet med udveksling, både med udenlandske elever, som kommer til Danmark og danske elever som tager afsted ud i verden. Jeg elsker at arbejde med udveksling, fordi det er så varieret, og der er hele tiden noget at lære om programmerne rundt omkring i verden, andre kulturer og forskellige situationer, som skal løses.

Jeg brænder rigtig meget for forberedelsen af elever og forældre og også støtten til elever og forældre undervejs i opholdet. Jeg holder af at have både med elever og forældre at gøre gennem forberedelsen, og jeg tror det er nøglen til et succesfuldt udvekslingsophold med en god forberedelse, fordi man bliver rustet til at klare det, der måtte opstå. Støtten undervejs i opholdet tror jeg er utrolig vigtig, fordi det giver den tryghed, som er så vigtig for at få et godt år eller for at have det godt med at have sit barn afsted.

Jeg tror på at udveksling bidrager til at gøre verden til et bedre sted gennem mødet mellem mennesker fra forskellige dele af verden og den forståelse der bliver skabt, når man får skabt et bånd til hinanden på trods af forskelligheder.

SEAN

Student Coordinator

IMG_0506

SEAN

Student Coordinator

Jeg er studentermedhjælper hos Momento, og til dagligt er jeg i gang med min Bachelor i Erhvervsøkonomi og Erhvervssprog (Negot) på SDU Odense.

Jeg er vokset op i en dansk-amerikansk familie, som lærte mig at være nysgerrig og rummelig overfor andre kulturer. Det gjorde det endnu mere klart for mig, at jeg skulle på udveksling og bo i et andet land. Derfor valgte jeg at tage af sted til Nova Scotia, Canada i 19/20. Selv med pandemiens påbegyndelse under mit ophold, havde jeg det mest fantastiske år med mennesker jeg ikke kunne leve foruden.

Mit ophold gav mig en stor personlig udvikling og en masse oplevelser og minder for livet. Jeg har fået en stor kærlighed og beundring for det der ligger udover vores egne landegrænser og det gør mig derfor endnu mere glad for at kunne dele det med andre

Victoria

Student Coordinator

Victoria

Victoria

Student Coordinator

Jeg er studentermedhjælper hos Momento, og til dagligt læser jeg jura på Københavns Universitet.

Jeg har altid interesseret mig for at rejse og opleve verden. Derfor var jeg selv afsted et år med Momentos søsterselskab GO! High School i 17/18 og har haft et uforglemmeligt ophold i Missouri i USA og fået venner for livet. Kulturudveksling på denne måde er en enestående mulighed, og jeg har selv oplevet en stor personlig udvikling på mit ophold. Denne glæde ønsker jeg at give videre igennem arbejdet, her fortæller jeg om mine erfaringer og oplevelser som udvekslingsstudent. 

Bliv en del af Momento Education!

Ønsker du et arbejde, der matcher dine værdier om høj kvalitet og at gøre tingene ordentligt?

Så hold øje med denne side, hvor vi annoncerer, når vi søger flere dygtige mennesker!

high school udveksling

Interviewer (freelance):

På grund af stor efterspørgsel på vores programmer udvider vi konstant vores netværk over hele landet. Vi søger i øjeblikket “interviewere” på freelance-basis og er især interesserede i nye folk, der ikke bor i København eller Århus, men gerne i Nord- eller Sønderjylland, Fyn, Syd- og Vestsjælland samt Lolland-Falster.

Din profil:

  • Du har selv været på udvekslingsophold i udlandet, enten på High School eller som en del af din videregående uddannelse.
  • ELLER du er måske forælder til en elev, der har været afsted, og derfor har du kendskab til det fra den vinkel.
  • Du har kørekort og egen bil eller adgang til en bil.
  • Du er udadvendt og elsker at møde nye mennesker.
  • Du er pligtopfyldende, imødekommende og præsentabel.

Og vigtigst af alt: Du brænder for at formidle, hvorfor det er en god idé at uddanne sig i udlandet og har lyst til at arbejde for en organisation, der har hjertet på rette sted!

High School USA

KONTAKT

Du kan møde Momento Education til en samtale enten online eller på et af vores kontorer. Du er altid velkommen til at kigge forbi, men det er en god idé at lave en aftale på forhånd, så du ikke går forgæves!

Husk at vi holder løbende informationsmøder og interviews både online og over hele landet. 

Vores telefoner er åbne på alle hverdage mellem kl. 10.00 og 16.00. Du er selvfølgelig velkommen til at lægge en besked, hvis du ringer uden for åbningstiden, og vi vil ringe dig op så snart som muligt.

Ring til os på 70 60 55 50

Du er også altid velkommen til at sende os en e-mail på:

[email protected]

Kontakt os og hør mere ang. High School premium!