Biking
HIGH SCHOOL NEW ZEALAND
HIGH SCHOOL
NEW ZEALAND

Bliv udvekslingsstudent i nEW zEALAND!

– Vanvittig smuk natur, gode skoler og flink befolkning!

OBS! MULIGHED FOR OPSTART 4 GANGE OM ÅRET!

I New Zealand er der fire årlige opstartsmuligheder (januar, april, juli og oktober) – og bedst af alt, du bestemmer selv, hvor længe du vil være afsted! Det bedste af det hele er, at du selv kan bestemme, hvor i New Zealand du vil tage på udveksling. Vælg mellem en af landets mange byer og mød nye venner fra hele verden.

Start din ansøgning i dag og kom et skridt tættere på din drøm om at tag på High School i New Zealand!

Momentos New Zealand program er noget helt særligt! Her har du principielt mulighed for at vælge mellem alle skoler i hele New Zealand – det er det, vi kalder High School Premium.

Som eksempler har vi udvalgt 8 fantastiske skoler, som hver byder på lidt af hvert. Vi hjælper dig naturligvis igennem, så vi sammen kan finde den helt rigtige skole for dig.

Og som noget ekstra, er Orientation Camp inkluderet i prisen!

Dit ophold i New Zealand begynder med en 5-dages camp, der finder sted i Wellington. Her vil du sammen med en masse andre elever blive godt introduceret til New Zealandsk kultur og forberede dig på det kommende år. Men campen byder også på en masse sjov, hygge og sightseeing med dine nye venner, inden turen går videre til din skole og din værtsfamilie.

Vi glæder os til at tage dig med på en uforglemmelig rejse, hvor du vil opleve en fantastisk skolegang i New Zealand! Kontakt os i dag for at få mere information og sikre din plads.

PROGRAMSTART

4 årlige opstartsmuligheder (januar, april, juli og oktober).

PROGRAMTYPE

I New Zealand har vi med fokus på kvalitet valgt at tilbyde udelukkende Premium-programmer.

PROGRAMPRIS

Oplev et spændende skoleår i New Zealand - Priser fra ca. 140.500 kr!

SOFT LANDING CAMP INKLUDERET

Få en fantastisk start på dit ophold med 5-dages Soft Landing Camp i Wellington!

VÆLG SELV DEN SKOLE DU VIL GÅ PÅ

Ofte kan vi også opfylde dine ønsker om sport og fag!

SKOLELIVET I NEW ZEALAND

New Zealand er den ultimative destination for en uforglemmelig High School oplevelse! Her kan du udvikle dine engelskkundskaber i en venlig og afslappet kultur. Landets skolesystem opretholder en høj standard og er konsekvent rangeret blandt verdens bedste. Alle skoler er underlagt statens kvalitetssikring, og som det første land har New Zealand udviklet en særlig “Code of Practice” for at sikre, at alle internationale studerende får en vellykket oplevelse.

Når du studerer i New Zealand, får du mulighed for at vælge dine egne fag og aktiviteter på skolen – eksempelvis surfing, skiløb, sejlads, ridning eller “outdoor education”.

Du kan også fortælle os, hvis du har en bestemt præference for et område i New Zealand. Uanset hvilke ønsker du har, kan du være sikker på, at vores samarbejdspartner i New Zealand vil gøre deres allerbedste for at opfylde dem!

Fritid i New Zealand

New Zealand er elsket over hele verden for sin betagende natur, endeløse kystlinje og utallige bjerge og nationalparker – et ægte “Lord of the Rings” landskab. Udover de fantastiske naturskønheder er landet kendt for at være trygt, fredeligt og et af de sikreste steder i verden at bo.

Uanset hvor i New Zealand du befinder dig, er der masser at opleve. Landet byder på en unik kombination af moderne storbyer med spændende restauranter og butikker samt storslået natur, der strækker sig fra hvide sandstrande til sneklædte bjergtinder.

De elsker at være udendørs, og uanset hvor du befinder dig i New Zealand, er du aldrig mere end 120 km fra havet. Alle byer har deres egne naturområder med vandre- og cykelstier, parker, sportsklubber og swimmingpools.

Det tempererede klima i New Zealand ligner det danske, men årstiderne er omvendt i forhold til vores – vinteren er den varmeste tid, og sommeren er den koldeste. Derfor falder sommerferien i New Zealand i december-januar måned.

Værtsfamilier i New Zealand

New Zealand er et af verdens sikreste lande – faktisk kun overgået af Island! “Kiwierne” er venlige og afslappede mennesker, der hurtigt vil få dig til at føle dig som en del af deres vennekreds. Landets befolkning er en blanding af mange forskellige kulturer og er derfor meget åben over for forskellige livssyn og meninger.

Du vil hurtigt føle dig tryg og velkommen hos din newzealandske værtsfamilie og i dit nye lokalsamfund.

VORES SKOLER I NEW ZEALAND

Her finder du eksempler på nogle af de skoler, du kan vælge mellem i New Zealand. Hos Momento samarbejder vi dog med endnu flere skoler end dem, der er præsenteret her på siden. Så hvis du ikke finder noget, der passer præcis til dig, er vi her for at hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Vi forstår, at valget af skole er en vigtig beslutning, og vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse i New Zealand. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til den enkelte skole, ønsker vejledning om, hvilken skole der passer bedst til dig, eller har spørgsmål om det generelle High School program.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!