Biking
HIGH SCHOOL NEW ZEALAND
HIGH SCHOOL NEW ZEALAND

Bliv udvekslingsstudent i nEW zEALAND!

– Vanvittig smuk natur, gode skoler og flink befolkning!

Momentos New Zealand program er noget helt særligt! Her kan du i princippet vælge mellem alle skoler i hele New Zealand – det er dét, vi kalder High School Premium. Som eksempler har vi udvalgt 6 gode skoler, som byder på lidt af hvert. Vi hjælper dig naturligvis gennem dit skolevalg, og sammen finder vi finder den helt rigtige skole for dig.

Orientation Camp inkluderet i prisen!

Du starter dit ophold i New Zealand med 5 dages camp i enten Auckland eller Wellington. Her vil du sammen med en masse andre elever blive sat godt ind i New Zealandsk kultur og forberede dig på året, som venter. Men campen byder ikke mindst også på en masse sjov, hygge og sightseeing med dine nye venner, inden turen går videre til din skole og din værtsfamilie.

PROGRAMSTART

Afgang i starten af juli, hjemkomst slut april

PROGRAMTYPE

I New Zealand har vi af hensyn til kvaliteten valgt kun at have Premium-programmer. Læs eventuelt mere her!

PROGRAMPRIS

Fra ca. 140.000 kr. for et skoleår

SOFT LANDING CAMP INKLUDERET

Få en god start på dit ophold med en 5-dages Soft Landing Camp i Auckland eller Wellington

VÆLG SELV DEN SKOLE DU VIL GÅ PÅ

Ofte kan ønsker til sport og fag også opfyldes!

High School New Zealand

SKOLELIVET I NEW ZEALAND

New Zealand er den ideelle high school-destination! Her kan du udvikle dine engelskkundskaber i en venlig og afslappet kultur. Landets skolesystem er af høj standard og rangerer konsekvent blandt de bedste i verden. Alle skoler er underlagt kvalitetssikring af staten, og landet er desuden det første, der har udviklet en særlig “Code of Practice”, der skal tage hånd om alle internationale studerende og sørge for, at deres oplevelse bliver en succes.

Når du studerer i New Zealand, kan du selv være med til at vælge dine fag og aktiviteter i skolen – f.eks. surfing, ski, sejlads, ridning eller “outdoor education”. 

Du kan også angive, om der er et bestemt område af New Zealand, du foretrækker. Uanset hvad du har af ønsker, vil vores samarbejdspartner i New Zealand gøre deres bedste for at matche dem!

Fritid i New Zealand

New Zealand er elsket over hele verden for dets skønne natur, den endeløse kystlinje og de talrige bjerge og nationalparker – et ægte “Lord of the Rings” landskab. Landet er desuden trygt og fredeligt og et af de sikreste steder i verden at bo.

Uanset hvor i New Zealand du er, er der masser at opleve. Landet er en kombination af moderne storbyer med restauranter og butikker og storslået natur, der strækker sig fra hvide sandstrande til sneklædte bjergtinder. 

High School New Zealand

“Kiwierne” er vilde med at være udendørs og lige meget, hvor du befinder dig, er der aldrig mere end 120 km til havet.  Alle byer har desuden deres egne naturområder med vandre- og cykelstier, parker, sportsklubber og swimmingpools.

Klimaet er tempereret ligesom i Danmark, men årstiderne er omvendt i forhold til vores, hvor vinter er den varmeste tid og sommer er den koldeste. Sommerferien i New Zealand ligger derfor i december-januar måned.

Astrids ÅR PÅ havelock north

High School New Zealand

Værtsfamilier i New Zealand

New Zealand er et af de sikreste lande i verden, faktisk kun overgået af Island! “Kiwierne” er rare og “easy-going” mennesker, der hurtigt vil føles som venner. Befolkningen er en blanding af mange forskellige kulturer og er derfor meget åben overfor andre livssyn og meninger.

Du vil hurtigt føle dig tryg og velkommen hos din newzealandske værtsfamilie og i dit nye lokalsamfund.

VORES SKOLER I NEW ZEALAND

Her finder du eksempler på de skoler, du kan vælge mellem i New Zealand. Momento samarbejder med flere skoler end dem, der er præsenteret her på siden, så hvis du ikke finder noget, der passer netop dig, så fortvivl ikke! Sammen finder vi det perfekte match.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til den enkelte skole, hvilken skole der passer bedst til dig eller det generelle High School-program.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!