55425108
HIGH SCHOOL ENGLAND
HIGH SCHOOL ENGLAND

High School Udveksling i England

I England vælger du selv mellem attraktive Sixth Form colleges eller klassiske Boarding Schools rundt omkring i hele England – det er dét, vi kalder High School Premium!

Uanset hvad du vælger, vil du opleve de ikoniske røde dobbeltdækkerbusser, spise Fish & Chips og andre britiske klassikere og sikkert også ret hurtigt få dig en charmerende britisk accent. Der er rigtig meget, man kan lære og opleve i England! Et enestående land med en rig kultur, mange traditioner og den kendte kongefamilie. Vi er sikre på, at du vil møde mange søde mennesker, og at du hurtigt vil lære at tale engelsk med den helt rigtige britiske accent!

Vi tør godt love dig, at du nok skal blive hovedkulds forelsket i England – uanset hvilket program du vælger! All you need is love, som de synger derovre…

High School England

Programtype

I England tilbyder vi både vores Premium- og Boarding-program.

programstart

Slut-august til start-september

specielt for england premium

I England vælger du selv, hvilken skole du vil gå på!

ENGLAND - to fORSKELLIGE PROGRAMMER

Premium

I Premium-programmet vælger du mellem en lang række attraktive Sixth Form Colleges fordelt over hele landet. Et Sixth Form College er en form for blanding af gymnasium, fagskole og videregående uddannelse. Sixth Form Colleges tilbyder ofte et bredere udvalg af fag, flere aktiviteter og som regel også bedre faciliteter – du kan derfor helt selv skræddersy dit Premium-ophold i England efter dine individuell ønsker.

Du vælger ofte kun 3-4 fag, som du fordyber dig i hele året. Det kan være universitets-forberedende fag, eller fag du altid har drømt om at læse af ren interesse, f.eks. fashion, music production, media studies, performing arts og meget mere! Hvis du læser to år på et Sixth Form College, får du, hvad der svarer til en engelsk gymnasial eksamen.

På et Sixth Form College er de fleste elever mellem 16 og 19 år, hvilket betyder, at du også kan tage af sted, selvom du er fyldt 18 år! Det britiske uddannelsessystem er lig med høj kvalitet og global anerkendelse, og det giver mange kvalifikationer, som både engelske og også andre udenlandske universiteter vægter højt.

High School England

Som udvekslingsstudent i Premium-programmet kan du vælge at bo på Campus med andre studerende fra hele verden eller hos en engelsk værtsfamilie.

Boarding School

I vores Boarding School-program får du muligheden for at gå på en vaskeægte, klassisk engelsk kostskole – Harry Potter-stemning med et moderne twist! Momento samarbejder med flere britiske boarding schools, som alle tilbyder det højeste faglige niveau, fede aktiviteter og super faciliteter.

High School England

SKOLELIVET I ENGLAND

Skolesystemet i Storbritannien er et af de ældste i verden, og det er kendt for sit høje uddannelsesniveau. Gamle engelske traditioner er kombineret med moderne uddannelse, og selvfølgelig er det tradition at gå med skoleuniform. Systemet består af 12 klassetrin, og skoleåret er inddelt i 3 semestre. Skoledagen starter som regel kl. 9.00 og slutter omkring kl. 16.00.

Udover de obligatoriske fag kan du også selv vælge nogle af dine fag. Naturligvis er der mange forskellige valgfag, og de varierer fra skole til skole. Skoleåret starter i september og slutter i juni-juli måned.

High School England

Til både jul og påske har alle 2 ugers ferie, og der er også en uges ferie hvert semester, hvor du kan slappe af og lave noget sjovt sammen med dine nye venner og din værtsfamilie.

Nogle sportsgrene bliver tilbudt efter undervisning i skolen. England er kendt for fodbold, kricket, rugby og meget andet sport. De fleste aktiviteter bliver ikke arrangeret af skolen, men der er masser af klubber og aftenskoler, hvor de unge deltager i mange forskellige fag, kurser og træning.

High School Udveksling England

Fritid i England

De fleste britiske teenagere er rimelig selvstændige og planlægger selv deres fritid. De fleste aktiviteter foregår efter skoletid. England er et af de bedste steder at opleve et rigt kulturliv, og der er mange spændende muligheder inden for bl.a. musik, kunst og andre kreative aktiviteter. 

Hvis kunst og kreativitet ikke er noget for dig, så bare rolig – alle er vilde med sport her, og det er en kæmpestor del af landets kultur! Du vil finde rigtig mange muligheder for at spille fodbold, rugby, basketball, osv. Måske du også vil prøve at spille cricket? Det er nemlig en meget populær sport i England, og det er altid sjovt at lære noget nyt.

High School Udveksling England

Nogle af skolerne tilbyder kurser eller sportsophold, men de fleste fritidsaktiviteter bliver tilbudt af aftenskoler eller klubber. Hvis du gerne vil træne fodbold, basket eller andre former for sport, er det en god idé at opsøge den lokale forening eller klub.

England har også en spændende natur, hvor mange mennesker tager på udflugt. Det er et smukt land, hvor vandreture er meget populære, og så kan du nyde naturen og have det sjovt sammen med dine nye venner og familie!

High School Udveksling

Værtsfamilier i England

Værtsfamilierne i England er søde, venlige og gæstfrie. Du vil bo hos en familie, der altid er glad for at have dig som udvekslingsstudent. Familien vil gøre sit yderste for, at du skal have det godt og føle dig som en del af familien. Vi er sikre på, at du bliver glad for at være en del af deres dagligdag.

De fleste britiske familier spiser traditionel engelsk mad, og du vil helt sikkert komme til at prøve at smage shepherd’s pie, forskellige buddinger og de bedste fish & chips. I England har de gode madtraditioner, og “Sunday roast” er meget populært og spises ofte hver weekend. Måske det bliver din nye livret!

High School England

Du vil sikkert lære de forskellige engelske dialekter at kende, og det kan godt være, at det i begyndelsen er lidt svært at forstå. Men bare rolig, din nye familie vil naturligvis hjælpe dig så meget, de kan, og du vil hurtigt lære sproget at kende og snakke løs med din værtsfamilie, f.eks. mens I drikker “afternoon tea”.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!