55425108
HIGH SCHOOL ENGLAND
HIGH SCHOOL ENGLAND

BLIV UDVEKSLINGSSTUDENT
I ENGLAND!

- Historiske byer, teatre, museer og shoppingmuligheder!

I England har du mulighed for at vælge mellem attraktive Sixth Form colleges eller klassiske Boarding Schools rundt omkring i hele landet – det er dét, vi kalder High School Premium!

Uanset hvilken skole du vælger, vil du opleve de ikoniske røde dobbeltdækkerbusser, nyde Fish & Chips og andre britiske klassikere, og du vil sikkert også hurtigt opnå en charmerende britisk accent. Der er så meget at lære og opleve i England! Det er et enestående land med en rig kultur, mange traditioner og den berømte kongefamilie. Vi er sikre på, at du vil møde mange dejlige mennesker og hurtigt mestre det engelske sprog med dine britiske venner!

Kom med os på en uforglemmelig rejse til England, hvor du vil få en dybdegående forståelse for den britiske kultur, blive en del af et inspirerende skolemiljø og skabe minder for livet. Kontakt os i dag for at starte planlægningen af dit High School Premium eventyr i England! Vi glæder os til at tage dig med på denne spændende rejse!

Vi tør godt love dig, at du vil blive hovedkulds forelsket i England – uanset hvilket program du vælger! “All you need is love,” som de synger derovre…

Gør dig klar til at opleve en kærlighedsaffære med England! Uanset om du drømmer om en klassisk Boarding School-oplevelse eller foretrækker at udforske Sixth Form colleges, vil du blive overvældet af landets charme, kultur og mangfoldighed.

Programtype

I England tilbyder vi både vores Premium- og Boarding-programmer.

programstart

Typisk omkring slutningen af august eller begyndelsen af september.

specielt for england premium

Hos Momento har du fuld frihed til at vælge den skole, der passer bedst til dig, når du rejser til England!

Få et Unikt Skoleophold i England - Vælg mellem to Forskellige Programmer:

Valgmulighed 1 – Premium

I vores High School Premium til England har du mulighed for at vælge mellem en bred vifte af attraktive Sixth Form Colleges, der er fordelt over hele landet. Et Sixth Form College er en unik blanding af gymnasium, fagskole og videregående uddannelse. Disse colleges tilbyder ofte et bredere udvalg af fag, flere aktiviteter og typisk bedre faciliteter, så du kan skræddersy dit Premium-ophold i England helt efter dine individuelle ønsker.

I dette Premium-program har du typisk mulighed for at vælge 3-4 fag, som du vil fordybe dig i hele året. Du kan vælge mellem universitetsforberedende fag eller fag, du altid har drømt om at læse af ren interesse, såsom fashion, music production, media studies, performing arts og meget mere! Hvis du vælger at læse to år på et Sixth Form College, vil du opnå en engelsk gymnasial eksamen, der åbner dørene til mange spændende fremtidige muligheder.

På et Sixth Form College er de fleste elever mellem 16 og 19 år, hvilket betyder, at du også kan tage af sted, selvom du er fyldt 18 år! Det britiske uddannelsessystem er synonymt med høj kvalitet og global anerkendelse, og det giver dig mange kvalifikationer, som både engelske og andre udenlandske universiteter værdsætter højt.

Som udvekslingsstudent i dette Premium-program har du mulighed for at vælge mellem to fantastiske boligmuligheder – enten bo på Campus sammen med andre studerende fra hele verden eller hos en engelsk værtsfamilie.

Valgmulighed 2 – Boarding School

I vores Boarding School program får du muligheden for at opleve en vaskeægte, klassisk engelsk kostskole – med Harry Potter-stemning og et moderne twist! Momento samarbejder med flere prestigefyldte britiske Boarding Schools, der alle tilbyder det højeste faglige niveau, spændende aktiviteter og fantastiske faciliteter.

Sammen finder vi den rigtige løsning for dig!

Kom til et gratis og uforpligtende interview HER, hvor vi sammen kan udforske de forskellige muligheder, dine ønsker og behov for dit kommende britiske eventyr! Vores erfarne team er klar til at besvare alle dine spørgsmål og guide dig gennem processen, så du kan træffe den bedste beslutning for dit High School ophold i England.

High School England

SKOLELIVET I ENGLAND

Skolesystemet i Storbritannien er en af de ældste i verden og er kendt for sit høje uddannelsesniveau. Her kombineres gamle engelske traditioner med moderne undervisning, og selvfølgelig er det en tradition at gå med skoleuniform. Systemet består af 12 klassetrin, og skoleåret er opdelt i 3 semestre. Skoledagen begynder typisk kl. 9.00 og slutter omkring kl. 16.00.

Udover de obligatoriske fag har du også mulighed for at vælge nogle af dine egne fag. Der er naturligvis mange forskellige valgfag at vælge imellem, og udvalget varierer fra skole til skole. Skoleåret begynder i september og slutter i juni-juli måned.

High School England

Til både jul og påske har alle 2 ugers ferie, og der er også en uges ferie hvert semester, hvor du kan slappe af og hygge dig sammen med dine nye venner og din værtsfamilie.

I England tilbydes nogle sportsgrene efter undervisningen på skolen. Landet er kendt for fodbold, kricket, rugby og meget mere. Selvom de fleste aktiviteter ikke arrangeres af skolen, er der utallige klubber og aftenskoler, hvor unge deltager i forskellige fag, kurser og træning.

High School England

Fritid i England

De fleste britiske teenagere er temmelig selvstændige og planlægger ofte deres fritid på egen hånd. De fleste aktiviteter foregår efter skoletid. England er et af de bedste steder at opleve et rigt kulturliv, og der er mange spændende muligheder inden for bl.a. musik, kunst og andre kreative aktiviteter.

Hvis kunst og kreativitet ikke er din passion, så bare rolig – sport er en kæmpestor del af kulturen her, og alle er vilde med det! I England vil du finde utallige muligheder for at spille fodbold, rugby, basketball og meget mere. Måske vil du også prøve at spille cricket? Det er en meget populær sport i England, og det er altid sjovt at lære noget nyt.

High School Udveksling England

Nogle af skolerne tilbyder kurser eller sportsaktiviteter, men de fleste fritidsaktiviteter tilbydes af lokale aftenskoler eller klubber. Hvis du har lyst til at spille fodbold, basketball eller andre former for sport, er det en god idé at finde den nærmeste forening eller klub.

England har også en fascinerende natur, hvor mange mennesker tager på udflugter. Det er et smukt land, hvor vandreture er meget populære, og du kan nyde naturen og have det sjovt sammen med dine nye venner og værtsfamilie!

Værtsfamilier i England

Værtsfamilierne i England er søde, venlige og gæstfrie. Du vil blive indlogeret hos en familie, der altid vil glæde sig over at have dig som udvekslingsstudent. Familien vil gøre deres bedste for, at du føler dig velkommen og hjemme hos dem. Vi er sikre på, at du vil føle dig som en del af deres dagligdag og få et varmt og kærligt hjem væk hjemmefra.

De fleste britiske familier nyder traditionel engelsk mad, og du vil helt sikkert få mulighed for at smage shepherd’s pie, forskellige puddinger og de lækreste fish & chips. I England har de en rig madkultur, og “Sunday roast” er en populær tradition, der nydes næsten hver weekend. Måske bliver det din nye yndlingsret!

High School England

På dit ophold i England vil du helt sikkert lære de forskellige engelske dialekter at kende, og det kan godt være lidt udfordrende at forstå dem i begyndelsen. Men bare rolig, din nye familie vil naturligvis hjælpe dig så meget, de kan, og du vil hurtigt mestre sproget og føre samtaler med din værtsfamilie, f.eks. mens I nyder “afternoon tea”.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!