55425108
HIGH SCHOOL ENGLAND
HIGH SCHOOL ENGLAND

BLIV UDVEKSLINGSSTUDENT I ENGLAND!

High School i England - Historiske byer, teatre, museer og shoppingmuligheder!

Tag på udveksling i England og få en oplevelse for livet! I England har du mulighed for at vælge at gå på et attraktivt Sixth Form College eller at gå på en klassisk engelsk Boarding School.
Bo hos en lokal engelsk værtsfamilie og drik afternoon tea, eller bliv en del af fællesskabet på en Boarding School og få venner for livet!

Uanset hvilken oplevelse du vælger, vil du opleve de ikoniske røde dobbeltdækkerbusser, nyde Fish & Chips og andre britiske klassikere, og du vil sikkert også hurtigt opnå en charmerende britisk accent. Der er så meget at lære og opleve i England! Det er et enestående land med en rig kultur, mange traditioner og den berømte kongefamilie. Vi er sikre på, at du vil møde mange dejlige mennesker og hurtigt mestre det engelske sprog med dine britiske venner!

Kom med os på en uforglemmelig rejse til England, hvor du vil få en dybdegående forståelse for den britiske kultur, blive en del af et inspirerende skolemiljø og skabe minder for livet. Kontakt os i dag for at starte planlægningen af dit High School eventyr i England! Vi glæder os til at tage dig med på denne spændende rejse!

Vi tør godt love dig, at du vil blive hovedkulds forelsket i England uanset hvilket program du vælger! “All you need is love,” som de synger derovre…

Gør dig klar til at opleve en kærlighedsaffære med England! Uanset om du drømmer om en klassisk Boarding School oplevelse eller foretrækker et Sixth Form College, vil du blive overvældet af landets charme, kultur og mangfoldighed.

Programtype

I England tilbyder vi både Premium- og Boarding-programmer. Du kan vælge mellem et semester eller et helt skoleår.

Alder i England

Vi har også muligheder i England for dig, der er under 16 år ved afrejse!

Programstart

Typisk i begyndelsen af september.

vælg mellem flere programmer:

valg 1:
Sixth form college hos værtsfamilie

I High School Premium til England har du mulighed for at gå på Sixth Form College. Et Sixth Form College er en unik blanding af gymnasium, fagskole og videregående uddannelse, hvor der tilbydes et bredt udvalg af fag og aktiviteter. 

På Sixth Form College vil du typisk have muligheden for at vælge mellem 3-4 fag, som du kan fordybe dig i gennem hele året. Du kan vælge mellem universitetsforberedende fag eller fag, du altid har drømt om at studere af ren interesse, såsom fashion, music production, media studies, performing arts og meget mere! Hvis du vælger at læse to år på et Sixth Form College, vil du opnå en engelsk gymnasial eksamen, der åbner dørene til mange spændende fremtidige muligheder.

På et Sixth Form College er de fleste elever mellem 16 og 19 år, hvilket betyder, at du også kan tage af sted, selvom du er fyldt 18 år! Det britiske uddannelsessystem er lig med høj kvalitet og global anerkendelse, og det giver dig mange kvalifikationer, som både engelske og andre udenlandske universiteter vægter højt.

Udvekslingsstudenter på High School i England

Bestil tid til en gratis personlig samtale, hvor vi sammen kan udforske de forskellige muligheder, dine ønsker og behov for dit kommende britiske eventyr!

Vores erfarne team er klar til at besvare alle dine spørgsmål og guide dig gennem processen, så du kan træffe den bedste beslutning for dit High School ophold i England.

Weymouth College

Eksempel på college hos værtsfamilie

Weymouth College er et ambitiøst Sixth Form College på Englands sydkyst, som er stolt af at være højtydende og inkluderende. De tilbyder akademiske og færdighedsbaserede kurser, der udfordrer og inspirerer studerende, og producerer bemærkelsesværdige resultater. Skolen har i alt cirka 3000 elever, hvor cirka 1500 af eleverne er i alderen 16-19 år.

Hvis du vælger Weymouth College, vil du hos en privat, godkendt værtsfamilie i lokalområdet, som vil byde dig velkommen i deres hjem og hjælpe dig med at integrere dig. Mange værtsfamilier bor inden for gåafstand fra skolen, men nogle familier bor også længere væk, hvor man kan cykle eller tage offentlig transport til skole.

Weymouth er en smuk kystby beliggende på Englands sydkyst i det maleriske Dorset. Byen er kendt for sin brede sandstrand, farverige badehytter, historiske havn og livlige kultur- og fritidsaktiviteter. Det er et fantastisk område for studerende med interesse for vandsport, og det er også en historisk by, så der er masser at opdage fra fortiden. Med sin fantastiske natur, kystnære stier og nærliggende UNESCO World Heritage Site, Jurassic Coast, er der masser af muligheder for udendørs eventyr og udforskning. Byen ligger tæt på Bournemouth mod øst, som også er et dejligt sted at udforske (med endnu en dejlig strand). Desuden er vejret normalt ret godt, da byen ligger på den sydlige kyst!

På Weymouth vil du have mulighed for at dykke ned i fag, der interesserer dig. Skolen tilbyder også “flexible pathways” inden for områderne Business, Ingeniørfag og Sport, hvor eleverne undervises i både akademiske og erhvervsfaglige færdigheder i emner som Rejser, Turisme & Events, Catering & Hotel og Kreative & Visuelle Kunstfag.

Skolen har desuden fremragende faciliteter såsom specialiserede naturvidenskabelige laboratorier og kunst- og fotostudier. Der tilbydes også en række konkurrenceprægede holdsportsgrene herunder fodbold, basketball og sejlsport. Derudover er der et nærliggende adventure-center, der tilbyder forskellige aktiviteter. Byen var desuden vært for sejlstævnerne ved De Olympiske Lege i 2012!

 

Udvekslingsstudenter på High School i England

valg 2:
Sixth form college hvor du bor på skolen

Hvis du ønsker at bo på skolen i stedet for hos en værtsfamilie, har du to muligheder at vælge mellem. Du kan enten gå på Sixth Form College og bo på skolen ELLER vælge en klassisk engelsk kostskole. Nedenfor kan du se eksempler og læse mere om dette.

I tvivl om hvilket High School England program du kunne tænke dig? Få hurtig hjælp og vejledning til dit udvekslingsophold i England.

Chichester College

Eksempel på Sixth Form College hvor du bor på skolen

På nogle Sixth Form Colleges er der mulighed for at bo på selve skolen i Halls of Residence, eksempelvis på Chichester College! Dette college har i alt 15.000 elever fordelt i alderen 16-19 år. For de elever, som er 16-17 år vil man bo i Woodland Halls på skolens campus. At bo på et Sixth Form College er ikke helt det samme som at bo på en klassisk Boarding School – det er mere som at bo på et mini-universitets campus!

Chichester College ligger tæt på den engelske sydkyst, ikke langt fra byen Portsmouth og cirka to timer fra London. Skolen har over 40 års erfaring med at byde udvekslingsstudenter velkommen og de har opnået mange priser gennem årene heriblandt en Ofsted-rating som enestående og en jubilæumspris fra dronningen. Chichester Colleges mission er at “ændre liv gennem læring” – hvilket demonstrerer skolens dedikation til at uddanne sine elever til høj standard.

Skolen tilbyder også masser af sportsmuligheder blandt andet løb og rugby. Med en frisørsalon, spa og konstruktionscenter på skolen, har eleverne også masser af muligheder for en spændende oplevelse samtidig med at de lærer. Skolen tilbyder et omfattende udvalg af fag og med specialiserede undervisningsfaciliteter har eleverne mulighed for at opnå en omfattende viden. Fra ingeniørfag til catering; scenekunst til IT, og meget mere derimellem – der er noget for alle på Chichester!

Udvekslingsstudent i England
Udvekslingsstudenter i England

valg 3:
Klassisk Boarding School I England

I vores Boarding School program får du muligheden for at opleve en vaskeægte, klassisk engelsk kostskole – med Harry Potter-stemning og et moderne twist! Momento samarbejder med flere prestigefyldte britiske Boarding Schools, der alle tilbyder det højeste faglige niveau, spændende aktiviteter og fantastiske faciliteter. 

Oplev livet på en engelsk boarding school og få venner for livet. Bliv ekspert i det charmerende britiske-engelsk og skab relationer på tværs af årgange og nationaliteter! Få dit livs oplevelse på en engelsk boarding school! Nedenfor kan du læse om et eksempel på en af de engelske Boarding Schools Momento samarbejder med, men der findes flere!

Ellesmere College

Eksempel på klassisk engelsk kostskole

Ellesmere College er en Boarding School beliggende i den smukke engelske landskab i Shropshire. Skolen blev grundlagt i 1884 og tilbyder hver elev muligheden for at opnå succes både i deres studier og i en bred vifte af aktiviteter, herunder musik, kunst, sport og drama. Med et bredt udvalg af fag er Ellesmere rangeret blandt de 20 bedste britiske skoler, som tilbyder IB Diploma.

Storbritannien har et verdensomspændende ry for sine høje uddannelsesstandarder. Ellesmere College støtter denne tradition ved at fokusere på de akademiske og sociale behov hos eleverne. De fleste elever fra Ellesmere College opnår deres førstevalg af videreuddannelse og har læst videre på blandt andet Oxford, Cambridge, New York School of Visual Arts, Chicago School of Art og Kings College London.

Ellesmere College har i alt cirka 550 elever, hvor omkring 220 af eleverne bor på selve skolen. Skolen ligger nær den lille, historiske by Ellesmere og er mindre end 100 kilometer fra begge Englands anden største byer, Manchester og Birmingham. Udforsk det rolige engelske landskab, deltag i et af de mange sportshold, og få venner på tværs af skolens huse, forskellige klubber og aktiviteter.

Skolens kerneformål er at muliggøre, at eleverne udforsker idéer, bliver guidet til løsninger og sikre, at de forbliver intellektuelt nysgerrige. Den akademiske excellence på Ellesmere tilbyder også mange oplevelser uden for klasselokalet for at forbedre læring, såsom studieture, besøg og internationale muligheder.

Ellesmere - Highlights

Fag på skolen

Prøv fag som Kunst & Design, Business, Computer Science, Drama eller Design & Teknologi!

Sport

Sportsakademier: Fodbold, Tennis, Golf, Rugby, Svømning, Skydning, Cricket, og Hockey.

 Sportsklubber: Basketball, Netball, Badminton, Fægtning, Moderne Femkamp og Målskyd

Aktiviteter

Prøv fritidsaktiviteter som fotografi, drama, debat, ridning, kor og skakklub. Skolen planlægger desuden regelmæssigt besøg til nærliggende byer, både til studie og fritid.

SKOLELIVET I ENGLAND

Skolesystemet i Storbritannien er en af de ældste i verden og er kendt for sit høje uddannelsesniveau. Her kombineres gamle engelske traditioner med moderne undervisning, og selvfølgelig er det en tradition at gå med skoleuniform. Systemet består af 12 klassetrin, og skoleåret er opdelt i 3 semestre. Skoledagen begynder typisk kl. 9.00 og slutter omkring kl. 16.00.

Udover de obligatoriske fag har du også mulighed for at vælge nogle af dine egne fag. Der er naturligvis mange forskellige valgfag at vælge imellem, og udvalget varierer fra skole til skole. Skoleåret begynder i september og slutter i juni-juli måned.

High School England

Til både jul og påske har alle 2 ugers ferie, og der er også en uges ferie hvert semester, hvor du kan slappe af og hygge dig sammen med dine nye venner og din værtsfamilie.

I England tilbydes nogle sportsgrene efter undervisningen på skolen. Landet er kendt for fodbold, kricket, rugby og meget mere. Selvom de fleste aktiviteter ikke arrangeres af skolen, er der utallige klubber og aftenskoler, hvor unge deltager i forskellige fag, kurser og træning.

High School England

Fritid i England

De fleste britiske teenagere er temmelig selvstændige og planlægger ofte deres fritid på egen hånd. De fleste aktiviteter foregår efter skoletid. England er et af de bedste steder at opleve et rigt kulturliv, og der er mange spændende muligheder inden for bl.a. musik, kunst og andre kreative aktiviteter.

Hvis kunst og kreativitet ikke er din passion, så bare rolig – sport er en kæmpestor del af kulturen her, og alle er vilde med det! I England vil du finde utallige muligheder for at spille fodbold, rugby, basketball og meget mere. Måske vil du også prøve at spille cricket? Det er en meget populær sport i England, og det er altid sjovt at lære noget nyt.

High School Udveksling England

Nogle af skolerne tilbyder kurser eller sportsaktiviteter, men de fleste fritidsaktiviteter tilbydes af lokale aftenskoler eller klubber. Hvis du har lyst til at spille fodbold, basketball eller andre former for sport, er det en god idé at finde den nærmeste forening eller klub.

England har også en fascinerende natur, hvor mange mennesker tager på udflugter. Det er et smukt land, hvor vandreture er meget populære, og du kan nyde naturen og have det sjovt sammen med dine nye venner og værtsfamilie!

Værtsfamilier i England

Værtsfamilierne i England er søde, venlige og gæstfrie. Du vil blive indlogeret hos en familie, der altid vil glæde sig over at have dig som udvekslingsstudent. Familien vil gøre deres bedste for, at du føler dig velkommen og hjemme hos dem. Vi er sikre på, at du vil føle dig som en del af deres dagligdag og få et varmt og kærligt hjem væk hjemmefra.

De fleste britiske familier nyder traditionel engelsk mad, og du vil helt sikkert få mulighed for at smage shepherd’s pie, forskellige puddinger og de lækreste fish & chips. I England har de en rig madkultur, og “Sunday roast” er en populær tradition, der nydes næsten hver weekend. Måske bliver det din nye yndlingsret!

High School England

På dit ophold i England vil du helt sikkert lære de forskellige engelske dialekter at kende, og det kan godt være lidt udfordrende at forstå dem i begyndelsen. Men bare rolig, din nye familie vil naturligvis hjælpe dig så meget, de kan, og du vil hurtigt mestre sproget og føre samtaler med din værtsfamilie, f.eks. mens I nyder “afternoon tea”.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!