HIGH SCHOOL FRANKRIG
HIGH SCHOOL FRANKRIG
Slider

Romance, smukke byer og inspirerende kultur. Frankrig – Je t’aime! Oplev hverdagen på den franske måde med god cuisine, kreativt miljø og elegant sprog mens du bor hos en værtsfamilie og går i fransk skole. Nyd livet i et af de bedste og mest charmerende lande i Europa. Når du kommer hjem efter et år og kan flydende fransk har du helt sikkert fået en kæmpe fordel og – ikke mindst – en masse gode minder.

SUPER ORIENTATION CAMP I PARIS INKLUDERET I PROGRAMAFGIFTEN!

- gælder alle programmer også privat og boarding school i Frankrig

PROGRAMTYPE

I Frankrig tilbyder vi både vore Classic- og vores Premium program.

INTENSIVT FRANSKKURSUS

Mulighed for at starte dit ophold med 2 1/2 uges fransk-undervisning i Paris!!

SKOLE MIDT I PARIS!

NYHED: Bo midt i Paris hos en værtsfamilie og gå på fransk privatskole!!

BO PÅ SKOLEN ELLER HOS EN VÆRTSFAMILIE

Vælger du vores Boarding School program i Frankrig, kan du bo på skolen! Du kan også vælge at gå på privatskole og bo hos en lokal fransk værtsfamilie.

SKOLELIVET I FRANKRIG

Der er mange forskelige faglinjer, der kan vælges i Frankrig: de almindelige, de tekniske og de erhvervsfaglige. De fleste skoler har de obligatoriske fag som matematik, historie og fransk. Elever kan altid vælge andre fag ved siden af. Kunsthistorie,andre sprog, psykologi, økonomi, politik og mange andre fag er meget populære i skolen.

Skoledagen starter omkring kl. 9.00. Nogle skoledage er lange og slutter først når kl. er 16.00, men der er altid en lang frokostpause, hvor eleverne mødes, spiser sammen og slapper af. Onsdag plejer at være en kort dag, hvor lektionerne slutter kl. 12.00, så alle eleverne kan bruge deres tid på at slappe af derhjemme eller på forskellige fritidsaktiviteter som sport, kunst osv.

Fritid i Frankrig

Franskmænd er kendte for deres store kærlighed til sportkultur og god mad. De fleste unger plejer at bruge deres eftermiddage på forskellige aktiviteter. Der er mange sports- og kunst-klubber, hvor du kan vælge imellem fodbold, basketball, teater, dans osv.  Der kan altid findes noget, der kunne være spændende for dig. Der findes mulighed for alle!

Frankrig er bl.a. kendt for fodbold og Tour de France, så du vil helt sikkert lære mere om det, mens du bor i landet. 

Det kan være, at din værtsfar vil tage dig med til en fodboldkamp. Sport i Frankrig skal opleves! Det er simpelthen så sjovt, og du vil lære meget mere om den franske kultur.

Mange unge bruger deres fritid på biografture, shopping og mange andre sjove aktiviteter sammen med venner. Det er meget normalt, at venners familier kender hinanden, og så sker det tit, at de organiserer fritidsaktiviteter alle sammen.

Værtsfamilier i Frankrig

Selvom franskmænd er kendt for at være meget stolte af deres traditioner og deres land, er de altid glade for at møde nye mennesker. Værtsfamilierne er altid meget søde, og de er klar til at åbne deres hjem for dig. De vil altid gerne indvie andre i deres kultur, mad og traditioner.

De fleste unge franskmænd bruger meget tid sammen med familien. Aftensmad er det tidspunkt, hvor familien mødes, spiser god fransk mad og snakker.

Madtid er også en meget vigtig del af kulturen – det er meget populært at bruge meget tid på middag og hygge allesammen. I vil bruge mange aftener på aftensmad og snak. Du vil helt sikkert tage på udflugter, ture til kulturelle steder og shopping-ture sammen med din værtsfamilie. Prøv at tænke på, hvor hurtigt du lærer fransk på denne måde!  

High School France

Læs om Veronikas år i Belfort, Alsace:

“Jeg var i Alsace, en af de smukkeste del af landet, synes jeg. Jeg har fået den bedste værtsfamilie i verden! De var simpelthen så søde, og de har lært mig meget, ikke kun om Frankrig, men også om livet. Der var to døtre, mor og far. De har brugt meget tid på mig, hvor vi har besøgt mange steder i landet, og jeg har set mange interessante, autentiske steder i Alsace. Jeg elskede at komme hjem efter skole, hvor vi lavede mad alle sammen, og vi lærte hinanden at kende.

Jeg kan huske, min værtsfar har brugt meget energi på at lære mig fransk. Det var så hyggeligt og sjovt. Jeg har lært at lave de franske crêpes, og jeg synes stadig, at de har den bedste mad i verden! Vi snakker stadig sammen, og familien sender postkort til mig, hver gang de rejser. Jeg er så glad for, jeg har mødt dem, og de er stadig en stor del af mit liv.

Skolen var også god. Jeg var meget glad for økonomi og de kulturelle fag, som var meget interessante, og jeg har lært meget. Vi har også brugt meget tid på mange forskellige, sjove aktiviteter sammen efter skole. Det var en virkelig god oplevelse, og jeg er så glad for den. Hvis jeg kunne tage af sted igen, ville jeg gøre det med det samme!”

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!