INFORMATIONSMØDE

inspiration til dit ophold i udlandet

INFORMATIONSMØDE

inspiration til dit ophold i udlandet

Slider

FÅ INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I UDLANDET PÅ ET INFORMATIONSMØDE!

Vi vil gerne invitere dig og dine forældre til et arrangement, hvor vi vil fortælle lidt om, hvad det vil sige at være på udveksling. Det hele er naturligvis både gratis og helt uforpligtende (PS: I kan også altid komme til en personlig samtale, hvis I hellere vil det).

Mødet foregår under meget afslappede rammer, hvor du og dine forældre selvfølgelig også kan komme til at stille alle jeres spørgsmål. Alle årgange er velkomne, det vil sige både dig, der overvejer at tage af sted nu til sommer, og dig som måske først skal af sted om nogle år.

Vi afholder disse arrangementer ca. en gang om måneden i det meste af landet, og ofte tager vi gæster med, både i form af tidligere elever eller måske en af vores samarbejdspartnere fra udlandet.

OBS: Man behøver ikke at komme til et informationsmøde først – et personligt interview er naturligvis også både gratis og uforpligtende!

VIGTIGT!

Hvis datoerne ikke passer, eller hvis du hellere bare vil møde os til et personligt møde, kan du også bestille et personligt interview:

HUSK TILMELDING!

Husk at tilmelde dig informationsmødet i formularen i bunden af siden!

High School Australia

DATOER FOR NÆSTE EVENT (NYE DATOER TILFØJES LØBENDE):

OBS! Frem til maj 2021 vil alle vores møder blive afholdt via Zoom! Forhåbentlig kan vi derefter begynde at afholde fysiske infomøder igen, og skulle der ske et drastisk fald i smitte-tallet, vil vi oprette nye datoer inden da. Indtil videre må vi alle passe på os selv og hinanden og udvise samfundssind. 

Bemærk! Der vil være online infomøder mindst hver anden uge, men husk der er også mulighed for individuelle samtaler mandag-torsdag kl. 15-18. 

Husk! At tilmelde jer infomødet via formularen nedenfor. 

I kan også bruge formularen til at bestille en en individuel samtale, ellers så ring eller skriv til os gerne til os, så finder vi en dato i kalenderen sammen 🙂

ONLINE Infomøder via ZOOM

Mandag 19. april kl. 17

Onsdag 5. maj kl. 17

Torsdag 20. maj kl. 17

København

Nye datoer fra maj 2021

Gentofte

Nye datoer fra maj 2021

Herning

Nye datoer fra maj 2021

Aarhus

Nye datoer fra maj 2021

 

Kolding

Nye datoer fra maj 2021

Aalborg
Nye datoer fra maj 2021
Fyn (Årslev v. Odense)

Nye datoer fra maj 2021

Jeg vil gerne tilmeldes et informationsmøde: