HIGH SCHOOL

- sådan fungerer det!

HIGH SCHOOL

- sådan fungerer det!

Slider

SÅDAN FUNGERER DET – 7 LETTE SKRIDT

LLyndon Institute High School boarding USA

TAG DET FØRSTE SKRIDT I DAG – DET ER GRATIS OG HELT UFORPLIGTENDE!

Kom til en gratis indledende samtale med Momento. Ring til os på 70 60 55 50 eller bestil et interview herunder.

EFTERSKOLE ELLER HIGH SCHOOL - FIND SVARET HER!

Mange elever og forældre står i den situation, at de skal vælge mellem Efterskole eller High School. Vi synes, at begge dele kan være en god idé, men her er lidt om, hvorfor vi synes, at High School er lidt mere interessant. Se om det passer på dig!

HVEM KAN KOMME PÅ UDVEKSLING? 

OPTAGELSESKRAV

Hvilke krav, der stilles til dig som udvekslingselev, afhænger selvfølgelig i sidste ende af reglerne i værtslandet. Kravene varierer meget fra program til program, og der kan f.eks. være krav i forhold til din alder, dine karakterer, dit helbred, din modenhed, dit engelsk-niveau osv.

Afhængigt af hvilket land du skal til, skal du være mellem 15-18 år, når du tager afsted (enkelte lande acceptere elever op til 19 år) Du skal have bestået alle dine fag og kunne fremvise standpunktskarakterer fra de sidste 2-3 skoleår. Du skal være skoleaktiv, og du må ikke have færdiggjort en ungdomsuddannelse i Danmark. Du skal desuden som udgangspunkt være ved godt helbred uden alvorlige allergier eller sygdomme. Men som sagt så varierer disse krav meget fra program til program, så fortvivl ikke, hvis der er et punkt, som du ikke lige opfylder.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder kravene. Vi kan ofte finde en løsning!

High School USA

ENGELSK-NIVEAU

I de fleste engelsksprogede værtslande er det påkrævet, at du deltager i en engelsktest ved navn ELTIS (English Language Test for International Students). Testen skal afgøre dit engelsk-niveau ud fra en lytte-øvelse og en læse-øvelse, som resulterer i en score, vi tæller sammen efterfølgende. Langt de fleste danske elever ligger langt over det internationale gennemsnit i engelskkundskaber og vil ikke få problemer med at bestå testen.

EN GOD INDSTILLING ER VIGTIG!

Ud over de formelle krav er din indstilling, som elev, også super vigtig! Når du tager på High School som udvekslingsstudent er det meget vigtigt at have en positiv og åben indstilling til dine nye omgivelser. Det er vigtigt altid at huske på, at det er dig, der har valgt at besøge en anden kultur, og derfor er det som udgangspunkt også dig, der skal tilpasse dig.

Hele idéen med udveksling er, at du skal lære en ny kultur at kende. Selvom det kan være meget anderledes, end du er vant til, er det en del af udfordringen og ikke mindst oplevelsen. Det kan være svært at starte fra bunden med en ny familie, nyt sprog, nye venner og ny skole, men som mange, mange elever før dig kan fortælle, så er det absolut dine anstrengelser værd!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!