Slide One

High School

Bliv udvekslingselev med Momento!

High School PREMIUM

- bliv udvekslingselev med Momento!

bliv High school udvekslingsstudent 
- en oplevelse for livet!

Momentos High School programmer er noget helt særligt. Hos Momento vælger du nemlig ikke kun dit land, du vælger også selv dit område, skoledistrikt og i nogle programmer endda også din specifikke skole. Med Momentos Premium programmer bestemmer du altså helt selv, hvordan din High School oplevelse skal se ud – det er dét, vi kalder High School Premium!

Et High School-ophold er en helt unik oplevelse for livet. I dit High School år bliver du en del af hverdagen hos en ny familie på lige fod med de øvrige familiemedlemmer. I spiser aftensmad sammen, fejrer jul sammen og deler hyggelige stunder sammen.

Eller måske vil du hellere vælge et Boarding-ophold, hvor du kan bo på skolen og udleve din indre Harry Potter? Boarding School er nemlig et super alternativ til dig, der drømmer om både efterskole og udlandet.

Uanset hvilket land du vælger, så kommer du til at opleve den lokale High School med nye spændende fag, der kan være meget anderledes, end du er vant til. Vores Premium programmer giver dig friheden til at ønske bestemte fag eller aktiviteter, så prøv kræfter med alt fra fashion design, robotteknologi, business eller noget helt andet!

En ferie giver et lille indblik i en anden kultur, men som udvekslingselev oplever du dit værtsland som en af de lokale. Du vil ikke bare opleve landets kultur – du vil også blive en del af den! Når du efter et fantastisk lærerigt år vender hjem til Danmark, har du også fået endnu et hjem – a ‘second‘ home. Du vil få en masse nye venner, måske prøve nye fritidsinteresser og komme helt ind i en anden kultur.

Som udvekslingselev oplever du dine omgivelser på en helt ny måde og med åbent sind og nye øjne. Det er måske en smule skræmmende, men også helt vildt spændende at rejse til et helt nyt og anderledes land.

Du vil blive udfordret, blive en del af en ny kultur og blive flydende i et fremmedsprog. Du vil ganske enkelt få en oplevelse, som du aldrig glemmer!

High School Udveksling

Derfor er momento anderledes:

Skræddersy dit Premium ophold!

– vores unikke setup giver dig meget stor medbestemmelse i forhold til lokation og muligheder for sport, fag, skole osv.

stor FLEKSIBILITET

- vores programmer er de mest fleksible, f.eks. omkring graduation, hjemrejse og besøg undervejs. Dit år, dine regler – sådan da!

VI SER VORES ELEVER SOM "HELE MENNESKER"

– vi kan derfor også håndtere elever med allergier eller lave karakterer. Vi kan hjælpe de fleste, så lad os snakke om dine muligheder!

ET STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL ELEVER

– vi optager kun et begrænset antal High School elever om året. Fokus på
kvalitet fremfor kvantitet!

VI ER ÅBNE OG TRANSPARENTE

– vi lægger alle kortene på bordet, så du ved, hvad du går ind til. Vi er også åbne med hvad du betaler for og til hvem!

FØSTE SKRIDT ER BÅDE GRATIS OG UFORPLIGTENDE!

– kom til informationsmøde eller personlig samtale og hør mere om Momento og vores spændende programmer!

Hvordan kommer jeg i gang?

Kom til et personligt interview – det er gratis og helt uforpligtende!

Kom til en gratis og uforpligtende indledende samtale med Momento. Ring til os på 70 60 55 50eller bestil et interview HER.

Du kan også komme til et gratis informationsmøde!

Vi vil gerne invitere dig og dine forældre til et arrangement, hvor I kan høre mere om, hvad der gør Momento Education til noget ganske særligt. I kan selvfølgelig også stille jeres spørgsmål. Det er gratis og helt uforpligtende, og I kan møde andre unge, der også overvejer udveksling. Du kan se de næste datoer for informationsmøder og tilmelde dig her.

High School USA

I tvivl? Vi kan hjælpe dig på vej! 

Hvilket program, der passer til dig, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, når vi mødes til den indledende samtale.

Momentos mange gode high school programmer - det svære valg! 

Momento tilbyder Premium programmer i: USA, Canada, Australien, New Zealand, England, Irland, Frankrig og Spanien. 

Hos Momento vælger du selv destination og program, og da vi tilbyder mere end 50 super interessante programmer med værtsfamilie og dertil kommer vores over 50 Boarding Schools, ja så er der virkelig rigeligt at vælge imellem. 

En af vores vigtigste opgaver er at vejlede dig og dine forældre om forskellene mellem de forskellige programmer og lande, så vi lander det rigtig sted. Nogle gange sker det også, at et land eller program som du måske slet ikke har tænkt på, faktisk ender med at passe perfekt til dine ønsker. 

Der er selvfølgelig forskel på hvad de forskellige programmer koster, men du betaler det samme til Momento uanset dit valg af program og destination.

High School Udveksling USA

Det er for at understrege, at når vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige program, så har vi udelukkende den samme interesse som dig, nemlig at opholdet skal blive en succes. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os for en uforpligtende snak! Vi prioriterer generelt en høj grad af transparens og åbenhed, og derfor kan du få svar på alt, du skulle være i tvivl om. 

Efterskole eller High School?

Hos Momento er vi ikke i tvivl om, at et udlandsophold er den fedeste oplevelse, men alligevel oplever vi, at mange unge står i dette dilemma: “Skal jeg vælge efterskole eller High School udveksling?” Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI synes, at du skal tage at komme med os ud i den store verden!

Efterskole eller High School?

Hos Momento er vi ikke i tvivl om, at et udlandsophold er den fedeste oplevelse, men alligevel oplever vi, at mange unge står i dette dilemma: “Skal jeg vælge efterskole eller High School udveksling?” Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI synes, at du skal tage at komme med os ud i den store verden!

EN ELEV FORTÆLLER:

“Mit navn er Emma, og jeg har været i USA i 10 måneder. Jeg var meget nervøs, da jeg tog afsted, men værtsfamilien tog rigtig godt imod mig. Jeg gik på en High School, der gik meget op i sport, så jeg fik chancen for at løbe Cross Country, bowle, og spille tennis. Mit højdepunkt var graduation. Jeg var en senior på min High School, så jeg fik lov til at afslutte skolen og få en graduation-hat på hovedet.

Min oplevelse var helt vildt fantastisk og uforglemmelig. Jeg lærte meget om en anden kultur, jeg er blevet mere moden, og jeg kan snakke flydende engelsk. Det var  svært at tage derfra, og jeg savner det mange gange, men det var også dejligt at komme hjem til min familie. Sociale medier har sørget for, at jeg altid har kontakt med mine venner i USA.

Mit udvekslingsår vil altid ligge dybt i mit hjerte.”

– Emma – Iowa, USA

High School USA

En forælder fortæller:

“Momento Education er en organisation, som i den grad har levet op til det, de lovede, og det vi forventede! Da vi begyndte at undersøge, hvilken organisation vi ville sende vores søn til USA med, var vores krav bl.a., at det skulle være en mindre organisation, som var nærværende og rent faktisk var interesserede i de behov og ønsker, vi havde som familie. Det har Momento Education levet fuldt ud op til. 

Det har været en stor sikkerhed for både Christoffer og for os som forælder at have Momento på sidelinjen hele tiden, som professionelt har sørget for, at alting blev gjort rigtigt og til tiden. Christoffer oplevede så meget sammen med familien, og fik gode venner i skolen og til sport.

Vi kan både se og høre, at han har udviklet sig personligt. Vi vil varmt anbefale Momento Education som organisation.”

Joan, mor til Christoffer

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!