High School

High School

Bliv udvekslingselev med Momento!

Bliv udvekslingselev med Momento!

Slider

High school – en oplevelse du aldrig glemmer!

Et High School-ophold er en oplevelse for livet. Som udvekslingsstudent bliver du en del af hverdagen hos en ny familie på lige fod med de øvrige familiemedlemmer. Din værtsfamilie bliver din nye base. I spiser aftensmad sammen, fejrer jul sammen og deler hyggelige stunder sammen.

Du kommer også til at opleve den lokale High School med nye spændende fag, der kan være meget anderledes, end du er vant til. Du vil få en masse nye venner, måske prøve nye fritidsinteresser og komme helt ind under huden på en anden kultur.

Du vil blive udfordret, blive en del af en ny kultur og blive flydende i et fremmedsprog. Du vil ganske enkelt få en oplevelse, som du aldrig glemmer!

HVORFOR TAGE PÅ UDVEKSLING?

Se filmen om Emmas år på high school:

“Mit navn er Emma, og jeg har været i USA i 10 måneder. Jeg var meget nervøs, da jeg tog afsted, men værtsfamilien tog rigtig godt imod mig.

Jeg gik på en High School, der gik meget op i sport, så jeg fik chancen for at løbe Cross Country, bowle, og spille tennis. Mit højdepunkt var graduation. Jeg var en senior på min High School, så jeg fik lov til at afslutte skolen og få en graduation-hat på hovedet.

Min oplevelse var helt vildt fantastisk og uforglemmelig. Jeg lærte meget om en anden kultur, jeg er blevet mere moden, og jeg kan snakke flydende engelsk.

Det var rigtig svært at tage derfra, og jeg savner det mange gange, men det var også dejligt at komme hjem til min familie. Sociale medier har sørget for, at jeg altid har kontakt med mine venner i USA.

Mit udvekslingsår vil altid ligge dybt i mit hjerte.”

Emma – Iowa, USA

Som udvekslingselev oplever du verden på en helt ny måde. Du møder dine omgivelser med et åbent sind og med nye øjne. Det er både vildt spændende og lidt skræmmende at rejse til et helt nyt og anderledes land.

Når du er på ferie, oplever du verden på én måde og får et lille indblik i en anden kultur, men som udvekslingselev oplever du dit værtsland som en af de lokale. Du vil ikke bare opleve landets kultur – du vil også blive en del af den. Når du efter et fantastisk lærerigt år vender hjem til Danmark, vil du føle, at du har fået endnu et hjem – a ‘second‘ home.

Men tag ikke kun vores ord  – hør fra vores tidligere elever og få et endnu bedre billede af det spændende liv på udveksling!

Se filmen om Emmas år på high school:

Derfor er momento anderledes:

VI HAR ET STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL ELEVER

– vi har valgt kun at optage et begrænset antal High School elever om året! Kvalitet fremfor kvantitet!

VI PRIORITERER DEN PERSONLIGE KONTAKT

– vi kender dig, og du kender os! Det er vigtigt.

VI ER ALTID ÅBNE OG TRANSPARENTE

– vi lægger kortene på bordet, så du ved, hvad du går ind til!

VI HAR PLADS TIL INDIVIDUELLE HENSYN

– eksempelvis ønsker om sport og særlige fag, eller hvis I selv kender en værtsfamilie!

High School Japan

VI HAR STOR VALGMULIGHED I VORES PROGRAMMER

– vi tilbyder både Classic og Premium programmer. Classic giver dig mest value for money, hvor Premium giver dig større medbestemmelse i forhold til sport, fag, skole osv.

VI SER VORES ELEVER SOM "HELE MENNESKER"

– vi kan derfor ofte håndtere elever med allergier eller lave karakterer. Vi kan faktisk hjælpe de fleste! Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder!

FØSTE SKRIDT ER BÅDE GRATIS OG UFORPLIGTENDE!

– kom til et gratis informationsmøde eller en gratis personlig samtale og hør mere om Momento og vores spændende programmer! Bestil en samtale, eller se hvor og hvornår der er møde næste gang.

Playa Conchal 2

HVORDAN KOMMER JEG IGANG?

Kom til et personligt interview – det er gratis og helt uforpilgtende!

Kom til en gratis og uforpligtende indledende samtale med Momento. Ring til os på 70 60 55 50eller bestil et interview HER.

Du kan også komme til et gratis informationsmøde!

Vi vil gerne invitere dig og dine forældre til et arrangement, hvor I kan høre mere om, hvad der gør Momento Education til noget ganske særligt. I kan selvfølgelig også stille jeres spørgsmål. Det er gratis og helt uforpligtende, og I kan møde andre unge, der også overvejer udveksling. Du kan se de næste datoer for informationsmøder og tilmelde dig her.

High School USA

I tvivl? Vi kan hjælpe dig på vej! 

Hvilket program, der passer til dig, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, når vi mødes til den indledende samtale.

Efterskole eller High School?

Hos Momento er vi ikke i tvivl om, at et udlandsophold er den fedeste oplevelse, men alligevel oplever vi, at mange unge står i dette dilemma: “Skal jeg vælge efterskole eller High School udveksling?” Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI synes, at du skal tage at komme med os ud i den store verden!

Efterskole eller High School?

Hos Momento er vi ikke i tvivl om, at et udlandsophold er den fedeste oplevelse, men alligevel oplever vi, at mange unge står i dette dilemma: “Skal jeg vælge efterskole eller High School udveksling?” Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI synes, at du skal tage at komme med os ud i den store verden!

VÆRTSFAMILIEN – DIT NYE HJEM

Værtsfamilien vælger dig, fordi de er nysgerrige og gerne vil åbne deres hjem for at lære en anden kultur at kende. Det er en frivillig værtsfamilie, som ikke modtager betaling for at have dig boende. Alle værtsfamilier har været igennem en grundig godkendelsesprocedure, så vi er sikre på, at det er en god og kærlig familie, du kommer til.

Alle familier kan i princippet ansøge om at blive værtsfamilie. De gennemgår en godkendelsesprocedure, hvor en lokal repræsentant fra organisationen i værtslandet besøger og interviewer hele familien i deres hjem og vurderer, om de er egnede, ligesom Momento mødes med dig og dine forældre hjemme i Danmark. Der indhentes også referencer og straffeattester på familien. Hvis familien bliver godkendt til at være værtsfamilie, optages de i programmet.

High School USA

Familierne i værtslandet er lige så forskellige som danske familier. Nogle er yngre, nogle ældre, nogle har børn, andre har ikke, og hos nogle er børnene flyttet hjemmefra. Nogle er enlige, med eller uden børn, og nogle vælger at have to udvekslingselever samtidig. Nogle bor i større byer og andre i mindre. Der er med andre ord alverdens muligheder for, hvordan lige præcis din værtsfamilie ser ud.   Men du kan være sikker på, at din værtsfamilie har valgt lige netop dig, fordi de mener, at du vil passe godt ind i deres familie.

Fælles for dem alle er, at de ønsker at dele deres liv og hverdag med studerende fra andre steder i verden!

 
High School USA

“VI VIL VARMT ANBEFALE MOMENTO EDUCATION SOM ORGANISATION”

Momento Education er en organisation, som i den grad har levet op til det, de lovede, og det vi forventede! Da vi begyndte at undersøge, hvilken organisation vi ville sende vores søn til USA med, var vores krav bl.a., at det skulle være en mindre organisation, som var nærværende og rent faktisk var interesserede i de behov og ønsker, vi havde som familie. Det har Momento Education levet fuldt ud op til.

Når man har valgt organisationen, skal man være klar til at bruge den tid, det tager at lave en god ansøgning. Der er mange papirer, der skal udfyldes, og meget der skal falde på plads, før man er klar til at sende sit barn ud i den store verden. Og det har været en stor sikkerhed for både Christoffer og for os som forælder at have Momento på sidelinjen hele tiden, som professionelt har sørget for, at alting blev gjort rigtigt og til tiden.

Rejsen til USA var Christoffers store eventyr, og det har ikke været andet end én STOR fornøjelse at skype med ham, de få gange han havde haft tid til os derhjemme. Han stortrivedes i familien, så det match, der blev lavet mellem ham og familien, kunne ikke have være bedre. Han havde også en værtsbror, Adam, fra Tjekkiet og det match har også været helt i top.

High School USA

Christoffer oplevede så meget sammen med familien og Adam, og fik gode venner i skolen og til sport. Vi kan både se og høre, at han har udviklet sig personligt. Han favner forskelligheden i alle de mennesker han møder og er åben overfor at lære nyt. Madlavning og rengøring har ikke tidligere været hans største kompetencer, men det er noget, han helt naturligt nu tager del i.

Vi vil varmt anbefale Momento Education som organisation.

– Joan Riis, mor til Christoffer i USA

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!