HIGH SCHOOL IRLAND
HIGH SCHOOL IRLAND
Slider

Måske findes guldet for enden af regnbuen i Irland? Det er i hvert fald tæt på, for Irland byder uden tvivl på fantastiske rammer for et uforglemmeligt udvekslingsår! Landet er meget mere end riverdance, firkløvere og smuk natur: det er et land, hvor gæstfrihed og hjertevarme er i højsædet!

SKOLELIVET I IRLAND

I Irland er skolesystemet inddelt i Primary School (5-11 år) og Secondary School (11-18 år). Du vil blive placeret på hvad der svarer til 1. G (“transition year”) eller 2. G-niveau (“senior”), da det er hvad der passer til de fleste danskeres faglige niveau. En almindelig skoledag i Irland varer som regel fra kl. 9 om morgenen og til ca. kl. 15.30.

Der vil være en blanding af obligatoriske fag og valgfag, så du får mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på din skoledag. De fleste skoler tilbyder bl.a. fransk, tysk, spansk, musik, billedkunst, idræt m.m. Ofte vil der også være diverse ture, aktiviteter i lokalområdet og meget mere.

High School Ireland

Fritid i Irland

I Irland er det helt almindeligt at man deltager i forskellige sportsklubber og andre aktiviteter på skolen. Så hvad end du er til fordbold eller Riverdance er der helt sikkert en aktivitet for dig!

Hvis skolen ikke tilbyder en bestemt sport eller aktivitet er der også mulighed for at man kan finde en klub i lokalområdet – det kan være en super måde at lære andre unge at kende, som måske går på andre skoler.

High School Ireland

Værtsfamilier i Irland

Irland har altid været kendt for store, tætknyttede familier og selvom de irske familier skrumper, kan du være næsten helt sikker på at du bliver en del af en større familie med bedsteforældre, onkler, niecer m.m. De fleste irere er nemlig super sociale!

I løbet af dit ophold i Irland vil du helt sikkert få lov til at opleve en masse irske traditioner og højtider sammen med din værtsfamilie – så hvis du vil opleve Saint Patrick’s day på nærmeste hold er du det rette sted! Du vil helt sikkert også lære den irske cuisine bedre at kende med Shepherd’s pie, kartofler, stuvninger – what’s not to like?!

High School Ireland

Læs om Jonathan fra Tyskland:

You learn how to deal with new responsibilities, be more open and outgoing to other people and you also gain a lot of new contacts with other students from other countries. I can now travel to all countries in Europe because I made friends from all over the world like Spain, Sweden, America, Italy, I can travel everywhere!”

“I think my favourite thing about living in my host family was the family spirit that they have. Like eating dinner together, talking together etc. We also each had our own room so I had a lot of privacy.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!