HIGH SCHOOL OG BOARDING

- et godt alternativ til efterskole!

HIGH SCHOOL OG BOARDING
Slider

Hvorfor vælge HIGH SCHOOL ELLER BOARDING FREMFOR EFTERSKOLE?

EN INTERNATIONAL OPLEVELSE - DU FÅR ET UNIKT INDBLIK I EN ANDEN KULTUR

Uanset hvilket land du vælger at tage til, vil du få en dyb forståelse for andre kulturer og vende hjem som en sand verdensborger! Oplev Canadas vilde natur, bliv en super surfer på stranden i Australien, eller måske er du en ny mesterkok med speciale i pasta efter dit ophold i Italien. Mulighederne er mange, og sammen finder vi det bedste program til netop dig!

DET ER TRYGT - BO PÅ SKOLEN ELLER HOS GODKENDTE VÆRTSFAMILIER

Uanset om du vælger at bo på skolen med alle dine klassekammerater (Boarding School) eller hos en værtsfamilie, så er du i trygge rammer. Vælger du en privat værtsfamilie, kommer du til at bo hos familier, som altid bliver baggrundstjekket og godkendt af organisationen i dit værtsland. Du har et solidt netværk omkring dig – der er støtte døgnet rundt, både lokalt og nationalt.

FÅ NYE VENNER OG FAMILIEMEDLEMMER I ET NYT LAND!

Mange tidligere elever omtaler deres værtsfamilie som “min amerikanske søster” eller “min familie i Canada”. Du kommer til at skabe dybe, meningsfulde relationer til en masse mennesker, og i dag er det lettere end nogensinde at holde kontakten bagefter.

High School USA

SPROGLIG UDVIKLING - BLIV FLYDENDE I ET NYT SPROG!

Ligemeget hvor længe du studerer et sprog i skolen, så kan det aldrig sammenlignes med den sproglige forståelse, som du får ved at bo i det land, hvor sproget tales. Du vil komme til at drømme og tænke på det nye sprog, og det kan du tage med dig hele livet, hvis du sørger for at holde det lidt ved lige.

VIL DU GERNE BO PÅ SKOLEN? SÅ KOM MED PÅ BOARDING SCHOOL!

Giv den fuld skrue som Harry Potter på en af vores mange Boarding Schools verden over. Nogle skoler kan være rigtig dyre, men fordi mange af vores skoler giver en stor rabat til den rigtige elev, kan det ende med, at prisen kommer ret tæt på en dansk efterskole. Der er også statslige Boarding Schools i f.eks. Frankrig, som starter fra kun 80.000kr. om året for EU-borgere. Momento er eksperter i Bordings Schools, så snak med os, hvis du vil bo på en skole i udlandet!

DET KOSTER STORT SET DET SAMME - DU FÅR BARE MERE FOR PENGENE!

De fleste af vores programmer koster cirka det samme som et år på efterskole, men du får så meget mere for pengene, da de fleste programmer er baseret på frivillige værtsfamilier. Sammenlign selv med den efterskole, du måske har overvejet, og så vil du opdage, hvor meget mere af verden du kan opleve for den samme pris.

High School Canada Campbell River

MØD OS OG HØR MERE!

Kom til gratis informationsmøde og høre mere om os og om vores High School- og Boarding-programmer! Vi holder møder over hele landet.

VIL DU VIDE MERE?

Læs mere om alle vores forskellige programtyper og destinationer verden over! Se videoer fra vores tidligere elever og læs om hverdagen på både almindelig High School og Boarding School.

STADIG I TVIVL?

Kom til gratis informationsmøde og hør mere om Momento og om vores High School- og Boarding-programmer! Møderne afholdes løbende rundt om i landet.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!