5cc1b03a00115-CF7E8E76-47D4-4A05-9C15-9C23ECB15F17c
HIGH SCHOOL
ELLER BOARDING
HIGH SCHOOL ELLER BOARDING

- Et godt alternativ til efterskole!

HVORFOR VÆLGE HIGH SCHOOL ELLER BOARDING FREM FOR EFTERSKOLE?

EN INTERNATIONAL OPLEVELSE - DU FÅR ET UNIKT INDBLIK I EN ANDEN KULTUR

Uanset hvilket land du vælger at besøge, vil du opnå en dyb forståelse for forskellige kulturer og vende hjem som en ægte verdensborger! Forestil dig at stå på ski i Canadas betagende natur, blive en dygtig surfer på en malerisk australsk strand eller opleve spændingen ved at være cheerleader i USA. Der er et væld af muligheder, og sammen kan vi finde det perfekte program til dig!

DET ER TRYGT - BO PÅ SKOLEN ELLER HOS GODKENDTE VÆRTSFAMILIER

Uanset om du vælger at bo på skolen sammen med dine klassekammerater (Boarding School) eller hos en værtsfamilie, kan du være sikker på at være omgivet af trygge rammer. Hvis du vælger at bo hos en privat værtsfamilie, kan du være tryg ved, at alle familier er blevet gennemgået og godkendt af vores organisation i dit værtsland. Vi sørger for at sikre, at du bliver placeret i en kærlig og omsorgsfuld familie, der vil tage sig godt af dig under dit ophold.

FÅ NYE VENNER OG FAMILIEMEDLEMMER I ET NYT LAND!

Mange tidligere elever beskriver deres værtsfamilie som "min amerikanske søster" eller "min canadiske familie". Du vil opbygge dybe og meningsfulde relationer med mange mennesker, og i dag er det lettere end nogensinde før at opretholde kontakten efter dit ophold.

SPROGLIG UDVIKLING - BLIV FLYDENDE I ET NYT SPROG!

Uanset hvor længe du har stukket snuden i et sprog i skolen, så er der intet, der kan måle sig med at bo i landet, hvor sproget bliver talt. Du kommer til at leve og ånde det nye sprog, og det vil følge dig hele livet, hvis du lige holder det ved lige.

VIL DU GERNE BO PÅ SKOLEN? SÅ KOM MED PÅ BOARDING SCHOOL!

Få den ultimative oplevelse som en ægte eventyrer på en af vores mange Boarding Schools over hele verden. Vi ved, at nogle skoler kan virke dyre ved første øjekast, men vi har gode nyheder - mange af skolerne tilbyder betydelige rabatter til de rette elever, hvilket giver dig enestående kvalitet for alle pengene.

Bemærk! Hos Momento er vi specialister inden for Boarding Schools. Derfor har vi oprettet en separat hjemmeside specielt til dette formål kaldet Global Boarding. Det er vores søstermærke, der er 100% dedikeret til Boarding Schools.

High School Canada Campbell River

KOM TIL GRATIS INTERVIEW!

Deltag i en gratis indledende samtale online og få mere at vide om vores fantastiske udvalg af High School Premium- og Boarding-programmer! Vi tilbyder møder både online eller på vores kontor i København.

VIL DU VIDE MERE?

Dyk ned i vores forskellige programmer og destinationer over hele verden! Udforsk videoer fra vores tidligere elever og få et indblik i hverdagen på både almindelige High Schools og Boarding Schools.

STADIG I TVIVL?

Deltag i vores gratis informationsmøde og få mere at vide om Momento og vores spændende Premium- og Boarding-programmer! Vi afholder løbende møder både fysisk og online, hvor du kan få alle de oplysninger, du har brug for.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!