High School Canada Campbell River
High School Canada Campbell River 5
CAMPBELL RIVER
CAMPBELL RIVER

HIGH SCHOOL UDVEKSLING I CAMPBELL RIVER

Cambell River har det hele for dig, der elsker natur og adventure!

Campbell River er med sine 32.000 indbyggere den fjerde største by på Vancouver Island i British Comumbia. Byen er omgivet af både vand og skov og er kendt som verdens laksehovedstad.

Området omkring Campbell River er kendt for sin næsten uvirkelige skønhed. Mod øst ligger bugten ‘Straight of Georgia’, som er omdrejningspunktet for meget af det lokale liv. Mod vest ligger ‘Campbell Lake’, og mod syd ligger det store skovområde ‘Strathcona Provincial Park’.

Klimaet er mildt året rundt og uden ekstrem varme eller kulde. De lokale indbyggere nyder at bruge naturen i deres fritid, hvor de bl.a. sejler i kayak eller kano, tager på vandreture eller står på ski.

området

Campbell River er en smuk by beliggende på Vancouver Island i British Columbia, Canada. Det er kendt for sin rige natur og outdoor aktiviteter. Der er mange muligheder for at opleve det vilde liv, herunder orkider, bjørne, hvaler og ørne.

Campbell River er også kendt for sin fiskeriindustri. Der er mulighed for at tage på fisketur eller besøge et fiskemarked for at se de lokale fangster. Byen har også et aktivt kunst- og kulturliv med flere gallerier og kunstfestivaler.

For de sportinteresserede er der flere muligheder for at prøve kajakroning, klatring, mountain biking og vandresport. Der er også flere golfbaner og skiområder i nærheden.

Selve byen er et tætknyttet communityhvor du hurtigt vil lære at finde rundt. Hvor får man den bedste maple syrup, og hvor er det bedste spot at nyde solopgangen fra?

På Vancouver Island, hvor Campbell River ligger, er der lange og stærke bånd til de oprindelige canadiske indbygger, aboriginerne. Du vil få muligheden for at lære om deres fantastiske kultur og deres helt særlige forhold til naturen omkring dem.

Campbell River ligger ca. 45 minutters kørsel fra Mount Washington Alpine Resort, hvor du kan stå på ski og snowboard, og 4 timers kørsel fra storbyen Vancouver.

Smuk natur og outdoor aktiviteter

Aktiv kunst- og kultur scene

Venlig og imødekommende befolkning

SKOLERNE

Skoledistriktet Campbell River har to skoler, som du kan vælge imellem: Carihi Secondary School og Timberline Secondary School. Begge skoler har et højt fagligt niveau og byder på massevis af aktiviteter både i og efter skoletid.

Carihi Seconday School er den største af de to med sine ca. 900 elever. Skolen har både engelsk- og fransksprogede elever, så du kan få smagt lidt på det der je ne sais quoi, som Canadas franske aner har at byde på.   

Timberline Secondary School blev bygget i slut 90’erne og har lidt over 700 elever fra 9.-12. klasse. Skolen er særligt kendt for deres gode sportsprogrammer, og deres hold har vundet flere regionale mesterskaber.

Skolerne i Campbell River gør en dyd ud af ikke at have for mange udvekslingsstudenter – sagt med andre ord: du får lov til at mærke den ægte, canadiske kultur!

Særlige programmer:

French Exchange – Summer | French Exchange – Three months

FAG

På Campbell Rivers to skoler kan du vælge mellem et utal af fag. Prøv kræfter med de klassiske dicipliner såsom engelsk, matematik, science, psykologi, samfundsfag, fransk, eller hvad med noget lidt mere utraditionelt såsom udendørsliv, frisør,  videoproduktion, tekstildesign, svejsning, computeranimering og meget mere!

AKTIVITETER & klubber 

Efter skole har du også mulighed for at dyrke dine interesser og måske prøve noget helt nyt! Campbell River byder på art club, kor, gamers guild til de computerinteresserede, teater, fotografi, debatklub og meget mere!

Sport

Begge skoler i Campbell River byder på en masse forskellige sportgrene – både i sommer- og vintersæsonen. Prøv bl.a. cross country løb, baskertball, volleyball, svømning, brydning, curling, fodbold, golf, tennis eller beach volley. 

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!