Horse edit
KAPITI COLLEGE
KAPITI COLLEGE

HIGH SCHOOL UDVEKSLING PÅ Kapiti

Kapiti College står bag et fremragende akademisk program, som har båret frugt i form af mange studerendes succes inden for naturvidenskab, teknologi, kunst og business. Ud over dette, tilbyder de også unikke programmer som golf, ridning og luftfart (aviation).

Kapiti College har en stærk forpligtelse til at forberede deres studerende til deres fremtidige liv og karriere, og de stræber efter at forme dem til positive individer, der aktivt bidrager til samfundet.

High School New Zealand Kapiti

Skolens campus har en international atmosfære med elever fra hele verden og ligger blot 40 minutter fra hovedstaden, Wellington. Byen har en smuk badestrand, der kun er 3 minutters gang fra skolen, og værtsfamilierne i området er ikke blot søde, men også omsorgsfulde.

3 MINUTTER TIL STRANDEN OG 40 MINUTTER TIL STORBY

INTERNATIONALT MILJØ

BREDT UDVALG AF FAG

High School New Zealand Kapiti

TIDLIGERE ELEV FORTÆLLER: 

Oversat til dansk:
“Det mest bemærkelsesværdige ved Kāpiti College er dets skolefællesskab. Folk kender og kan lide hinanden, og det vigtigste for mig som udvekslingsstuderende er, at de også gerne vil have, at du bliver en del af dette fællesskab!

Derudover har Kāpiti College en fantastisk International Afdeling med folk, der tager sig af dig. Disse to faktorer får mig til at føle, at jeg er blevet en del af Kāpiti College i hele den tid, jeg har været her indtil nu. Det er sandsynligvis en af de bedste beslutninger i mit liv at komme her, og der er ingen andet sted, jeg hellere vil være. Dette er en livserfaring, og jeg vil aldrig glemme min tid her!”Johannes

FAG

Udvalget af fag er mangfoldigt og spænder bredt. Du kan blandt andet vælge imellem fransk, japansk, maori, illustration og design, musik, drama, film, sport (teori), samfundsfag, naturvidenskab og meget mere.

AKTIVITETER

Der er et væld af valgmuligheder, herunder dans, ridning, orkester, ski, surfing, svømning og faget “outdoor education”.

MERE INFORMATION

Læs meget mere på skolens egen hjemmeside HER.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!