SSBH 3
HAVELOCK NORTH HIGH SCHOOL
HIGH SCHOOL AUSTRALIEN

HIGH SCHOOL UDVEKSLING PÅ Havelock

Havelock North er en ung, pulserende High School, der kombinerer moderne faciliteter med et uddannelsessystem i konstant udvikling. Samtidig er der fokus på de traditionelle værdier, som f.eks. “house spirit”, “school pride” og høje forventninger til de studerendes præstationer.

Skolen opfordrer til succes på alle niveauer. Personalet på skolen er velkvalificeret, entusiastisk og engageret. Både lærere og studerende nyder godt af den succes og det ry, som skolen har opbygget.

Havelock North High School’s mission er at præsentere det bredeste udvalg af muligheder for hver studerende, og med over 1.000 studerende har skolen også rig mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af akademiske, kulturelle og sportsrelaterede udfordringer.

High School New Zealand Havelock

Skolens motto er “Aim to Excel” – eller “Whaia te iti kahurangi” på maori – og undervisningen er i topklasse. De studerende på Havelock North præsterer altid som nogle af de bedste i nationale tests og konkurrencer. Indenfor musik, kunst og drama bliver skolen anset som landets bedste. Også sportsholdene er velansete for deres høje præstationer og sportsånd.

Dette er en skole, som studerende er stolte af at tilhøre, og som forældre kan have fuld tiltro til.

High School New Zealand Havelock

FOKUS PÅ "SCHOOL SPIRIT"

STORT AKTIVITETSUDBUD, BL.A. RIDNING OG SKI

MODERNE FACILITETER

TIDLIGERE ELEV FORTÆLLER: 

“Jeg tilbragte et år på den anden side af kloden i dette super fede land og havde den bedste tid i mit liv. Det er simpelthen den bedste idé at tilbringe et helt år her, fordi ellers er det svært virkelig at nå at nyde hele New Zealand.

På skolen er der super sportsgrene, såsom volleyball, skydning, badminton og rugby, men der er også sportsgrene, som du sikkert aldrig har hørt om før, såsom Canoe Polo. Alt i alt havde jeg bare det perfekte år ved verdens ende – en tid, jeg ikke vil glemme hele mit liv!!! Kom, det er super !!!” – Tim

High School New Zealand Havelock

FAG

Her kan du for eksempel læse fransk, japansk, maori, drama, mediefag, design og visuel kommunikation, økonomi, diverse håndværksfag, samfundsfag, etc.

AKTIVITETER

Mulighederne er næsten uendelige! Hvad med at prøve kræfter med ridning, orkester, skiløb, surfing, svømning og ugentlige udendørsaktiviteter?

High School New Zealand Havelock

MERE INFORMATION

Læs meget mere på skolens egen hjemmeside HER eller kontakt Momento, hvis du har spørgsmål.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!