Myddelton college
Myddelton College
MYDDELTON COLLEGE WALES
MYDDELTON COLLEGE WALES

MICROSOFT PARTNER

KLASSISK KOSTSKOLE MED ET TWIST

ADVENTURE WEEKENDER

BLIV UDVEKSLINGSSTUDENT PÅ Myddleton

Myddelton College High School boarding Wales

Myddelton College går op i at udvikle sine elever efter deres tre principper: fællesskab, lærdom og livsmod. Derfor prioriterer skolen små klassestørrelser, hvilket giver lærerne mulighed for at lære eleverne rigtig godt at kende som individer. Resultatet er, at hver elev får den bedste undervisning for dem samt den støtte og opbakning, der er behov for.

Skolen har elever fra 14 forskellige lande, og skolen gør meget ud af at integrere eleverne på tværs af nationalitet, alder og baggrund. Fællesskab er i højsædet, og diversitet går hånd i hånd med det akademiske læring og det store udbud af fritidsaktiviteter for at støtte hver elevs personlige udvikling.

Myddleton College er stolte af at være modtager af titlen Microsoft Associate Showcase School. Det betyder, at skolen er anerkendt for dens innovative tilgang til at inkorporere teknologi i undervisningen. Her får du altså IT helt ind under huden, ikke kun i din fritid, men også i skoletiden.

Myddelton College High School boarding Wales

Skolen ligger i byen Denbigh (“Lille Fæstning”), hvilket er en markedsby med ca. 10.000 indbyggere. Byen ligger i hjertet af det nordlige Wales og er lige i nærheden af Snowdonia National Park. Der er altså rig mulighed for at udforske både skøn natur og bylivet i Denbigh – hvis du også vil på oplevelse i England, er det også muligt at tage til Liverpool!

Neden under kan du lære skolen endnu bedre at kende og læse mere om fag, sport og fritid – tjek også galleriet og få indblik i, hvordan livet på Myddelton College er.

Myddelton College High School boarding Wales

FAG

Som Microsoft Associate Showcase School er moderne teknologi er en prioritet i skolelivet på Myddelton College. Du kommer til at bruge PC og internettet som en fast del af undervisningen, og med Cloud teknologi og flipped learning, hvor apps og video bliver inkorporeret, kommer du hurtigt til at blive superbruger i alt hvad Microsoft Office 365 kan tilbyde!

Myddelton College tilbyder også et “Learning through the Outdoors” program, hvor du kan udvikle de mere personlige egenskaber: lederskab, samarbejde og teamwork. Hvad end du vil prøve at være kadet, træne med triatlon-holdet, spille golf eller deltage i Duke of Edinburgh Award programmet, hvor du f. eks. laver frivilligt arbejde, fysisk aktivitet eller planlægger ekspeditioner rundt i Storbritannien og resten af verden, giver “Learning through the Outdoors” programmet dig viden og venner for livet.

Myddelton College High School boarding Wales

Endelig er der standardfagene, som tilbydes på Myddelton College. Her kan du f. eks. vælge imellem engelsk, engelsk litteratur, matematik, fysik, biologi, kemi, teater, økonomi, virksomhedsstudier, computervidenskab, geografi, historie, religion og filosofi, kunst, tekstilarbejde, grafik, musik, spansk og idræt.

FRITID

Myddelton College mener, at livet efter skoletiden er ligeså vigtigt som undervisningen til at støtte hver elevs personlige udvikling. Skolen tilbyder derfor en masse forskellige aktiviteter, hvor du kan spille hockey, fodbold, netbold og tennis, dyrke yoga, musik, kor, dans eller teater og deltage i for eksempel sprog- og spilklubber.

I weekenderne er der både tid til at slappe af med vennerne og udforske området omkring Wyddelton College og Denbigh. Eleverne kan bede om biograf-, skøjte- og gokart-ture, og det er en kort og smuk gåtur til Denbigh, hvor I kan nyde butikkerne og seværdighederne. I de andre nærtliggende byer Rhyl, Llandundno og Chester er der også masser af underholdning, shopping og kultur.

Boarding School Wales Myddleton

Nærområdet har også meget mere end byerne at opleve. Naturen giver rig mulighed for at nyde udendørslivet i form af hiking, vandsport, bjergklatring, cykling, lystfiskeri og gåture i de omkringliggende områder Colwyn Bay, Snowdonia og Llangollen.

Endelig arrangerer skolen også ture til Colwyn Bay, Cheshire Oaks og Liverpool.

MYDDELTON COLLEGE GALLERIET

Jeg vil gerne kontaktes ang. boarding School premium!