Lyndon_Main
LYNDON INSTITUTE
VERMONT, USA
LYNDON INSTITUTE VERMONT
USA

MULIGHED FOR AT STÅ PÅ SKI!

OVER 70 FORSKELLIGE SPORTSHOLD, KLUBBER OG AKTIVITETER

INTERNATIONALT CAMPUS

Lyndon Institute High School boarding USA

BLIV UDVEKSLINGSSTUDENT PÅ Lyndon

Lyndon Institute blev grundlagt i 1867 og har lige siden uddannet elever i 9. til 12. klasse – Lyndon er altså en ren High School! Skolen har mere end 150 forskellige fag at byde på, som både dækker grundfag som engelsk og matematik samt fag inden for kunst, science og tekniske fag. På Lyndon Institute er kvalitet i højsædet, og skolens motto er “Per Aspera Ad Astra”  – Through Hard Work You Reach The Stars.

Skolen har omkring 580 elever fra 20 forskellige lande, og på de syv forskellige kollegier omkring skolen vil du opleve en international ‘campus’-stemning, som minder lidt om den, man kan opleve på et amerikansk college. Boarding-programmet hos Lyndon fungerer som et “hjem væk fra hjemmet, og skolen gør en dyd ud af at skabe trygge rammer, hvilket er særligt vigtigt som udvekslingsstudent i et fremmed land.

Lyndon Institute High School boarding USA

Lyndon Institute er placeret i smukke Vermont, hvor der er rig mulighed for udforske naturen. Vermont har for eksempel en masse ski-områder, som eleverne på Lyndon kan bruge. Derudover ligger Boston og flere af USAs universiteter inden for nogle timers kørsel.

Neden under kan du lære skolen endnu bedre at kende og læse mere om fag, sport og fritid – tjek også galleriet og få indblik i, hvordan livet på Lyndon Institute er.

Lyndon Institute High School boarding USA

FAG

Hos Lyndon tror de på, at elevernes interesse og motivation er nogle af de vigtigste kriterier for success – undervisningen skal derfor både være underholdende og udfordrende for både lærere og elever. Lærerne har gennemsnitligt 12 elever hver, og det gør undervisningen personlig og nær.

Skolen har netop søsat et nyt projekt, som hedder ‘Think global, Act local’, hvor elever får muligheden for at lære mere om globale- og lokale problemer  i en globaliseret verden – så hvis du er til politik, samfundsfag, historie og geografi i én, så er det måske noget for dig?

Lyndon Institute High School boarding USA

Lyndon opdeler undervisningen i seks akademiske områder: humanistiske fag, STEM-fag (Science, Technology, Engineering, and Mathematics), sprog, erhvervsfag, det internationale program og engelsk for udlændinge samt kunstfag. Inden for de seks områder er der næsten uendelige muligheder:

Engelsk, samfundsfag, litteratur, journalistik, manuskriptskrivning, historie, sociologi, historie, teknologi, matematik, biologi, kemi, fysik, programmering, robotteknologi, fransk, spansk, græsk og latin, billedkunst, teater, musik og dans.

Hvad er DU interesseret i?

FRITID

En boarding skole er meget mere end kun det akademiske, og Lyndon Institute tilbyder næsten 70 forskellige sportshold, klubber, programmer og aktiviteter! Når du ikke lige slapper af i fællesrummet eller på dit værelse sammen med dine nye venner, er der derfor altid noget lave.

Sportsaktiviteterne på Lyndon er inddelt i tre sæsoner: efterår, vinter og forår. I efteråret kan du for eksempel bruge din tid på cheerleading, cross country, amerikansk fodbold, golf, fodbold, field hockey eller volleyball. I vintersæsonen tilbyder skolen ski, basketball, cheerleading, hockey og indendørs løb. 

Lyndon Institute High School boarding USA

Foråret byder på baseball, softball, track and field og ultimate frisbee. Der er altså noget for enhver smag, og Lyndon opfordrer alle elever til at deltage – lige meget niveau!

Men Lyndon er ikke kun sport – der er også masser af andre aktiviteter og klubber. Hvad med bruge din tid på for eksempel mountain biking, drama, dans, latin, kor, design, skolenyhedsbrevet, Magic the Gathering eller Dungeons & Dragons, bæredygtighed eller lerdueskydning?

Der bliver også arrangeret ture og begivenheder i weekenderne, og skolen er involveret i mange traditioner i lokalmiljøet, så der er altid noget at lave!

Lyndon Institute galleriet

Jeg vil gerne kontaktes ang. boarding School premium!