Atid0031
LUTHER COLLEGE HIGH SCHOOL REGINA, CANADA
LUTHER COLLEGE HIGH SCHOOL REGINA, CANADA

IB SKOLE - FÅ EN GYMNASIEUDDANNELSE PÅ 2 ÅR

KOMBINÉR BOARDING-OPLEVELSEN MED STORBYEN

FÅ BÅDE GLOBALT PERSPEKTIV OG STOLTE TRADITIONER

BLIV UDVEKSLINGSSTUDENT PÅ Luther

Luther College High School blev etableret i 1913 og har siden da været kendt for dens fantastiske uddannelsesprogrammer, hvor eleverne ikke kun udvikler sig intellektuelt, men også socialt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt. Skolens buzzord er akademisk dygtighed, globalt perspektiv og stolte traditioner – på Luther får du altså hele pakken!

Skolen har 460 elever, og hvert år kommer omkring 80 elever fra resten af verden, for eksempel fra Hong Kong, Tyskland, Filippinerne, Irland, Korea, Mexico og Kina. Luther tror nemlig på, at kulturel diversitet er vigtig for alle eleverne – både de lokale og internationale. På den måde får eleverne de bedste af alle slags kulturer og lærer derfor at forstå og respektere andre. Med en gennemsnitlig klassestørelse på 23 elever er der rig mulighed for at møde alle mulige slags nye venner.

Luther College High School boarding Canada

Luther College High School ligger i byen Regina, hvilket er hovedstaden i den canadiske provins Saskatchewan. Regina har en befolkning på ca. 200.000 mennesker, så udover den fede skole får du altså også storbystemningen. Der er busstop lige ved skolen, og det er derfor nemt at komme rundt og se alle de mange oplevelser, Regina byder på, for eksempel det smukke grønne parksystem, sport, shopping og museer!

Neden under kan du lære skolen endnu bedre at kende og læse mere om fag, sport og fritid – tjek også galleriet og få indblik i, hvordan livet på Luther College High School er.

Luther College High School boarding Canada

FAG

Luther går meget op i, at eleverne kan være stolte af deres akademiske succes, og skolen er en af de bedste universitetsforberedende skoler i det vestlige Canada. Elever fra Luther er for eksempel gået videre til at læse på Harvard, Yale, University of Toronto og Pennsylvania State University!

Skolen er stolt af at tilbyde en bred række fag, og der er derfor noget for alle ligegyldigt, hvad du drømmer om at lave i fremtiden. På Luther kan du for eksempel læse religion, computervidenskab, engelsk, kommunikationsstudier, verdenslitteratur, teater, kommunikationsmedier (film), kunst, musik, band, fransk, tysk, latin, matematik, idræt, sundhedsvidenskab, biologi, miljøvidenskab, kemi, fysik og historie!

Luther College High School boarding Canada

Luther er også en International Baccalaureate (IB) skole, og her kan du derfor også tage det internationale IB diplom program (IBDP)! Her tager du fag inden for seks forskellige grupper over en periode på to år, og når du er færdig, så har du det, der svarer til en gymnasieuddannelse – bare én der er enormt anerkendt verden over!

Du kan læse mere om Luthers IB program her.

På Luther kan du altså vælge imellem et sabbatår og en hel gymnasieuddannelse på to år!

FRITID

Luther mener, at fritidsaktiviteter er lige så vigtige som skolelivet, når det kommer elevernes personlige udvikling. Derfor kan du vælge mellem sport, klubber og aktiviteter, som er lige så varierede, som eleverne selv er!

Sport er en stolt tradition på Luther, og du kan godt vænne dig til at vise Lion Pride, hvad end du selv spiller eller hepper på sidelinjerne! Her kan du for eksempel spiller badminton, basketball, cross-country, curling, amerikansk fodbold, golf, hockey, fodbold, tranck and field, ultimate frisbee, volleyball eller deltage på skolens Pom Team, som er en blanding af dans, gymnastik og cheerleading.

Luther College High School boarding Canada

Hvis du har lyst til at være med i en eller flere af Luthers skoleklubber, kan du blandt andet vælge imellem skak, kristendom, debat, GSA (Gay-Straight Alliance), Amnesty International, improvisation, fotografi, miljøklubben Youth for a Living Earth, kor, jazz eller skolens nyhedsbrev Tatler.

Uden for skolens aktiviteter er der heller ikke mangel på muligheder! Regina er en by, hvor der altid er noget at lave – her kan du for eksempel nyde ture til byens shopping centre, biografer og museer og aftener i Regina Symphony Orchestra og Globe Theatre, heppe på Regina Pats hockey holdet eller få dig en grøn oplevelse i en af Nordamerikas største byparker, Wascana Centre – den er endnu større end Central Park i New York!

LUTHER COLLEGE HIGH SCHOOL GALLERIET

Jeg vil gerne kontaktes ang. boarding School premium!