Fryeburg Academy_Aerial sunset
FRYEBURG ACADEMY
MAINE, USA
FRYEBURG ACADEMY
MAINE, USA

VÆLG MELLEM OVER 150 FAG

STÆRKT SKOLEFÆLLESSKAB

TÆT PÅ PORTLAND OG BOSTON

Bliv udvekslingsstudent på Fryeburg

Fryeburg Academy tror på, at et stærkt skolefællesskab giver de bedste muligheder for at læse og udvikle sig – derfor prioriterer skolen respekt, tolerance og samarbejde. Med en gennemsnitlig klassestørrelse på 16 elever er hver elev i fokus, og det giver gode vilkår for at knytte tætte bånd både med de andre elever og med lærerne.

Cirka 600 elever går hvert år på Fryeburg Academy, og ud af dem er 100 elever boardingelever, som bor på skolen. Fryeburg har elever fra 20 forskellige lande, og skolen har derfor et stærkt internationalt fællesskab, hvor du får venner fra hele verden.

Man er aldrig i tvivl om, at fællesskab er i fokus på Fryeburg Academy, og det gælder også uden for skolen. Fryeburg Academy har tætte bånd til lokalsamfundet i byerne omkring, hvor mange dagseleverne bor. Familierne åbner tit deres hjem for de internationale studerende i weekender og ferier, så der er gode muligheder for at komme helt ind i den amerikanske kultur!

Fryeburg Academy er placeret i byen Fryeburg, som er omgivet af den smukke White Mountain National Forest samt skønne søer, floder og hele fire store skiområder – der er altså masser af natur at udforske. Byen Fryeburg giver også rig mulighed for at opleve både kultur og underholdning, og endelig ligger storbyerne Portland og Boston kun et par timer væk!

Neden under kan du lære skolen endnu bedre at kende og læse mere om fag, sport og fritid – tjek også galleriet og få indblik i, hvordan livet på Fryeburg Academy er.

FAG

På Fryeburg Academy går de op i diversitet i læringsmetoderne, og der er derfor ikke én rigtig måde, når det kommer til undervisning. Skolen undervisning er baseret på de tre principper ‘kritisk tænkning, kreativitet og problemløsning’. Det skal være spændende, udfordrende og sjovt at gå i skole, for sådan får eleverne mest ud af undervisningen!

Skolen tilbyder over 150 forskellige kurser, som dækker over alt en bred vifte af områder. Her er nogle eksempler på, hvad du kan opleve på Fryeburg Academy:

Kunst: teater, billedkunst, lydteknik, band, kor, musik, fotografi, filmvidenskab

Engelsk og det internationale program: engelsk, globale studier, multikulturel amerikansk historie

Matematik: algebra, geometri, statistik, finans

Science: biologi, kemi, anatomi, miljøvidenskab, fysik

Samfundsvidenskab: amerikanske studier, verdenshistorie, moderne europæisk historie, amerikansk historie

Tekniske fag: træ, metalarbejde, maskin- og fabriksstudier, ingeniørvidenskab, møbelsnedkeri

Teknologi: hjemmesidedesign, computervidenskab

FRITID

Din oplevelse på Fryeburg Academy er meget mere end det akademiske! Her er der nemlig også uendelige muligheder for fritidsaktiviteter. Hvad end du er til sport, sociale klubber eller begge dele, har Fryeburg noget for dig.

I efteråret kan du kaste dig ud i fodbold, cheerleading, cross country, field hockey, amerikansk fodbold, golf eller cykling. Vintersæsonen byder på ski, ishockey, indendørsløb, ski, basketball, wrestling og cheerleading. Endelig kan du i foråret hygge dig med lacrosse, baseball, ultimate frisbee, tennis og softball.

Du kan også vælge mellem skolens 35 forskellige klubber – hvad med at mødes med andre elever og dyrke for eksempel teater, jazz, kor, kunst, big band, eller den årlige Yearbook? Er du mere interesseret i skak, robotter, matematik, miljøet, politik og samfund? Bare rolig – der er stadig en klub for dig!

I weekenderne arrangerer skolen ofte forskellige aktiviteter og udflugter – det kan for eksempel være en shoppingtur til de nærmeste byer eller en vandretur i den smukke natur. Andre gange er der ski på programmet, eller en biograftur og middag i Portland. Hver weekend er der et bredt udbud at vælge imellem!

Fryeburg Academy galleriet

Jeg vil gerne kontaktes ang. boarding School premium!