HIGH SCHOOL USA
HIGH SCHOOL USA

live the American dream

live the American dream

Slider

TAG PÅ HIGH SCHOOL I USA…

… og oplev den amerikanske kultur på helt tæt hold! Du vil få venner på den lokale High School og opleve ægte High School Spirit, når skolens Football Team og Cheerleaders kæmper mod rivalerne fra nabobyen.

Du vil proppe dig med turkey og pumpkin pie til Thanksgiving, fejre jul om morgenen d. 25. december og måske tiltale dine lærere med Mr. og Mrs. Sidst, men ikke mindst, vil du bo hos en sød, amerikansk værtsfamilie, der glæder sig til at vise dig, hvordan du kan udleve din helt egen amerikanske drøm!

Bemærk: Vi har valgt kun at optage et begrænset antal elever i programmet, så vi kan holde et højt kvalitetsniveau – ansøg derfor i god tid!

HØJ KVALITET!

Et godt år på High School i USA afhænger i høj grad også af, hvem du rejser med. Momento har nogle af USAs bedste samarbejdspartnere – dygtige, erfarne og 100% nonprofit! Kom til en samtale og hør mere!

VÆLG SELV, HVOR DU VIL HEN!

Du har sikkert allerede en masse ideer om, hvad der ville gøre dit ophold helt perfekt – og det gælder sikkert også, hvor i USA du gerne vil hen! Hos Momento mener vi som udgangspunkt, at en af nøglerne til et fantastisk ophold er at være åben. Der er mange forskellige slags High School ophold, men den gode oplevelse kommer med en god skole og en god familie – og så er det faktisk ikke spor vigtigt, hvor i landet du er henne.

Men… måske ved du allerede nu, at det er rigtig vigtigt for dig, at du selv kan vælge.

Derfor har Momento faktisk nogle fantastiske muligheder for at sammensætte dit ophold. På den måde kan du helt selv beslutte, hvor vi leder efter værtsfamilier til dig! Det koster ekstra, og det gør det fordi, at der skal gøres et ekstra stykke arbejde for at opfylde dit ønske, når man på den måde begrænser antalet af potentielle værtsfamilier. Nedenunder kan du se de forskellige tilvalg, som Momento tilbyder!

Pssst.. vi er så sikre i vores sag, at vi faktisk garanterer dit tilvalg!

URBAN PLACEMENT

Hvis du drømmer om storbyoplevelsen, kan tanken om at blive placeret i en mindre by måske virke lidt forkert. Derfor tilbyder Momento en Urban Placement. Her garanterer vi, at du bliver placeret med en familie, som bor i en storby. Det betyder, at byen minimum har 30.000 indbyggere, men den kan også sagtens være meget større! Pris: 10.000 kr.

STATE PLACEMENT

Er du helt vild efter at bo i Californien, Texas, Florida eller New York? Med Momentos State Placement er du garanteret dit High School ophold lige netop der – så behøver du altså ikke krydse arme og ben for at få drømmestaten! State Placement inkluderer ikke Hawaii. Pris: 10.000 kr.

FØSTE SKRIDT ER BÅDE GRATIS OG UFORPLIGTENDE!

Har du allerede en idé om, hvor du gerne vil hen, men behøver det ikke at være en bestemt stat? Så er vores Region Placement noget for dig! Vi har inddelt USA i 5 områder: South, Southwest, Midwest, Northwest eller Northeast. Hvis du f. eks. vælger South, så garanterer vi en familie i en sydstat! Pris: 8.000 kr

CALIFORNIA, BABY!

Med vores California Special er du garanteret at komme til the Golden State. Her får du værtsfamilie og en plads på den lokal High School, ligesom i vores andre programmer, men… du får også en weekendtur til San Francisco OG en 6-dages tur til Hawaii med i prisen! Ikke dårligt, vel?

PROGRAMTYPER

I USA har vi både Classic og Premium High School programmer. Vi har også en række super gode Boarding Schools i USA, hvor du bor på skolen sammen med alle dine nye venner.

ORIENTATION CAMP I NEW YORK ELLER L.A. INKLUDERET

Start dit ophold med nogle superfede dage i New York eller Los Angeles med en masse andre internationale elever!

PROGRAMSTART

Afgange fra slut juli til start september (afhænger af skolestart).

High School USA

SPECIELT FOR PROGRAMMET

Du bliver modtaget af en af de allerbedste organisationer i USA: en non-profit organisation med over 70 års erfaring med udveksling!

RABAT HVIS DU SELV KENDER EN FAMILIE

Hvis du selv kender en potentiel værtsfamilie, der opfylder kravene og kan fuldt godkendes af organisationen i USA, giver Momento en rabat på 5.000 kr.!

Se filmen om Kathrines udvekslingsår

Her kan du høre mere om Kathrines fantastiske år i Illinois, USA, og om hvorfor hun valgte at rejse med Momento Education!

 

ORIENTATION CAMP I NEW YORK ELLER L.A!

Når du rejser på High School i USA med Momento, starter dit eventyr med en Orientation Camp i New York City eller Los Angeles!

Bemærk at som noget særligt for Momento vil du på din Camp møde udvekslingselever fra hele verden og ikke kun en masse andre danskere.

Orientation Camp giver dig en god mellemlanding, hvor du har mulighed for at vænne dig til sproget, tale med en masse andre spændte udvekslingselever, få styr på valutaen og få svar på de sidste spørgsmål, inden du skal møde din værtsfamilie – og nå ja, opleve en af verdens måske to sejeste byer – New York City og L.A!

Orientation Camp er en del af forberedelsen til dit udvekslingsår, og den er derfor inkluderet i programprisen.

DU REJSER MED NOGLE AF USAS BEDSTE ORGANISATIONER! 

En af de særlige ting ved Momento Education er, at du ved, hvem der skal tage sig af dig, når du er i værtslandet. I modsætning til de fleste andre organisationer i Danmark har vi nemlig valgt at være meget tydelige og åbne omkring, hvem vi samarbejder med. En af vores samarbejdspartnere i USA hedder CIEE, og vi er meget stolte af at repræsentere dem i Danmark, da de er enormt gode og meget velrenommerede.

CIEE blev stiftet helt tilbage i 1947, og de er “a nonprofit, nongovernmental organization”, og som de selv formulerer på en helt jantelov-fri facon, er de “the world leader in international education and exchange”. I kan se deres hjemmeside her: ciee.org

Hvilken rolle spiller de lokale koordinatorer? CIEE fortæller:

En anden samarbejdspartner i USA hedder Pan Atlantic Foundation, som er en lidt mindre organisation men med super engageret og erfarent personale. Pan Atlantic er også 100% nonprofit! Deres hjemmeside er her: panatlanticfoundation.org.

Vores samarbejdspartenere i de forskellige værtslande er alle nøje udvalgte. Som organisation skal vi nemlig kunne være sikre på, at vores partnere lever op til den høje kvalitet og de værdier, vi repræsenterer i Momento Danmark. Som selvstændig Dansk organisation har vi tilmed den frihed, at vi kan fravælge en samarbejdspartner, hvis denne ikke leverer tilfredstillende.

Hvilken rolle spiller de lokale koordinatorer? CIEE fortæller:

 

TRYGHED OG GODE FRIVILLIGE VÆRTSFAMILER – DET ER KERNEN I UDVEKSLING!

Noget af det allervigtigste, når man arbejder med udveksling, er, at man kan føle sig tryg ved at sende de unge ud i verden, hvor de bliver modtaget af deres nye værtsfamilie.

I de mange år, vi har arbejdet med udveksling, har vi aldrig arbejdet med en så dygtig og grundig organisation i USA som CIEE. Deres grundige forarbejde ses tydeligt af de placeringspapirer, vi modtager, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at værtsfamilien er godt screenet. Familierne er 100% frivillige, og de deltager kun for at få en god oplevelse – derfor er det værtsfamilien, som vælger den elev,  som de ønsker at dele hus med.

High School USA

Det er suverænt den bedste løsning for alle parter. Derudover er vi i fælleskab rigtig gode til at skabe gode match med familierne, idet CIEE, sammen med Momento, gør en række ting anderledes. Kom til en uforpligtende samtale eller informationsmøde, så skal vi gerne fortælle mere!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!