Slide One

HIGH SCHOOL USA

Udlev din amerikanske drøm

HIGH SCHOOL USA

Udlev din amerikanske drøm

BLIV UDVEKSLINGSSTUDENT I USA

USa premium high school - oplev amerikansk kultur helt tæt på!

Momentos High School programmer er noget ganske særligt. Hos os vælger du nemlig selv mellem fantastiske skoler og distrikter på tværs af USA – det kalder vi High School Premium. Vi tilbyder alle slags skoler, uanset om du har ønsker til en bestemt stat, sport eller fritidsinteresser. Nyd det solrige Californien, oplev den ægte sydstatsstemning i Arkansas, hold dig aktiv på ski-pisterne i Colorado eller udforsk Floridas varme kyster!

Uanset hvad du vælger, får du muligheden for at dykke helt ned i amerikansk kultur, få nye amerikanske venner og opleve ægte High School Spirit, når skolens footballteam og cheerleaders kæmper mod rivalerne fra nabobyen.

Du vil proppe dig med turkey og pumpkin pie til Thanksgiving, fejre jul om morgenen den 25. december og tiltale dine lærere med “Mr.” og “Mrs.”

Sidst, men ikke mindst, vil du bo hos en godkendt amerikansk værtsfamilie, der glæder sig til at vise dig, hvordan du kan leve din helt egen amerikanske drøm!

Alle vores USA Classic programmer håndteres i praksis af vores søsterorganisation GO! High School. Hos GO! har vi samlet vores ekspertise inden for klassiske USA udvekslingsprogram, og denne opdeling giver samtidig Momento-afdelingen mulighed for at fokusere 100% på de elever, som ønsker at skræddersy deres udveksling!

Vores unikke tilgang inkluderer derfor to specialiserede afdelinger i stedet for én samlet stor one-stop-shop. Vi er overbeviste om, at denne opdeling giver de bedste resultater og skaber værdi for alle involverede – os selv, vores samarbejdspartnere og ikke mindst vores kære elever og deres forældre.

Hos GO! High School kan du vælge mellem Core, Classic og Classic PLUS. Læs meget mere om USA Classic programmerne på GO! High Schools hjemmeside HER, eller ved at klikke på GO! High School logoet herunder.

  • Få en autentisk amerikansk High School oplevelse ved at gå i skole som en lokal elev.
  • Bo hos en amerikansk værtsfamilie, der glæder sig til at tage imod dig og dele deres hverdag med dig.
  • Dyk ned i den amerikanske kultur og få venner for livet.
  • Få en unik chance for at opleve storbylivet med vores Orientation Camp i New York City!

HØJ KVALITET!

Et fantastisk år på High School i USA afhænger i høj grad af dit valg af rejsepartner. Hos Momento samarbejder vi kun med nogle af USAs bedste partnere - dygtige og erfarne! Book en personlig samtale og hør mere om dine muligheder!

PROGRAMTYPER

I USA tilbyder vi Premium- og Boarding School-programmer. Du får muligheden for selv at vælge din drømmeskole og enten bo hos en værtsfamilie eller på skolen sammen med dine venner!
LÆS MERE OM BOARDING SCHOOLS HER

PROGRAMSTART

Afgangene er tilgængelige fra slutningen af juli til starten af september. Den præcise afrejsedato afhænger af dit skolevalg og den individuelle skolestart.
LÆS MERE OM ANSØGNINGSPROCESSEN HER

orientation camp

Få en spændende start på dit udvekslingsophold med vores Orientation Camp i New York City! Mød venner fra hele verden og lær om den unikke amerikanske kultur.
LÆS MERE OM ORIENTATION CAMP I NEW YORK HER

Drømmer du om at udforske verden, skabe internationale venskaber og opleve en anderledes kultur? Hos Fryeburg Academy får du en unik mulighed for at gøre alt dette og meget mere – til en fordelagtig pris! Kontakt os for mere information.

Beliggende i den maleriske by Fryeburg, omgivet af White Mountain National Forest, søer, floder og kun 10 minutter til nærmeste skiområde, vil du have adgang til utallige udendørs eventyr og naturområder. Byen tilbyder også en skattekiste af kulturelle og underholdende oplevelser, mens de store byer, Portland og Boston, kun er en lille roadtrip væk.

Fællesskabet strækker sig ud over skolens grænser, og deres tætte forbindelse til det omkringliggende samfund giver dig mulighed for at udforske den amerikanske kultur og alt den har at byde på – fra Halloween til Thanksgiving og jul.

  • Stærkt, international fællesskab: Fryeburg Academy værdsætter respekt, tolerance og samarbejde for at skabe et inkluderende skolemiljø.
  • Lokal forbindelse: Internationale studerende får ofte mulighed for at besøge lokale familier i weekender og ferier – dermed sagt rig mulighed for at opleve bl.a. Halloween, Thanksgiving og jul på lige fod med dagseleverne.
  • Naturskøn beliggenhed: Skolen er omgivet af skovklædte bjerge og naturskønne områder, der er perfekte til udendørs eventyr – BEMÆRK: 10 minutter fra nærmeste skiområde!
  • Over 150 fag at vælge imellem: Uanset dine ønsker og præferencer har Fryeburg et bredt udvalg, der passer til dine interesser!

USA PREmium - Sådan Fungerer Det!

I USA Premium har du friheden til at vælge din egen skole eller distrikt baseret på dine ønsker inden for sport, fritidsinteresser, fagområder og meget mere. Vi samarbejder med flere skoler end dem, du ser her på siden og vi er sikre på, at vi kan hjælpe med at finde det perfekte match for dig.

En af vores vigtigste opgaver er at vejlede dig og dine forældre om forskellene mellem de forskellige skoler i USA, så du ender det rigtige sted. Det kan endda ske, at en skole, du ikke havde overvejet, viser sig at være den helt rette for dig.

Vi forstår, at priserne varierer på de forskellige skoler, men uanset hvad du vælger, betaler du det samme til Momento – vi ønsker at give dig den bedste oplevelse uden ekstra omkostninger.

Vi ønsker at understrege, at vores eneste interesse er at gøre dit udvekslingsår i USA til en succes, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige skole.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak! Vi prioriterer en høj grad af transparens og åbenhed, og vi vil gerne give dig svar på alt, du måtte være i tvivl om.

Premium Skoler og Distrikter i USA – Vælg Selv!

I vores USA Premium-program får du muligheden for at vælge præcis den skole eller det distrikt, du drømmer om. Trækker Californiens surferbølger, eller Colorados verdensberømte skisportssteder? Hos Momento Education kan du skræddersy dit udvekslingsår præcis som du ønsker det.

Opdag vores udvalgte skoler rundt omkring i USA. Kan du ikke finde den helt rigtige skole for dig? Kontakt os for at høre mere, og sammen finder vi den helt perfekte skole til dig!

Jeg vil gerne kontaktes vedr. High School Premium!