youth-active-jump-happy-40815_compressor
HIGH SCHOOL USA

- live the American dream

HIGH SCHOOL USA

- live the American dream

bliv udvekslingsstudent I USA…

USa premium high school - oplev amerikansk kultur helt tæt på!

Momento’s High School programmer er noget ganske særligt. Hos os vælger du nemlig selv mellem fantastiske skoler og distrikter på tværs af USA. Det kalder vi High School Premium. Vi tilbyder alle slags skoler, uanset om du har ønsker til en bestemt stat, sport eller fritidsinteresser. Nyd solrige Californien, oplev ægte sydstatsstemning i Arkansas, hold dig aktiv på skipisterne i Colorado eller udforsk Floridas varme kyster!

Uanset hvad du vælger, får du muligheden for at dykke helt ned i amerikansk kultur. Få nye amerikanske venner og oplev ægte High School Spirit, når skolens Football Team og Cheerleaders kæmper mod rivalerne fra nabobyen.

Du vil proppe dig med turkey og pumpkin pie til Thanksgiving, fejre jul om morgenen d. 25. december og tiltale dine lærere med Mr. og Mrs.
Sidst, men ikke mindst, vil du bo hos en amerikansk værtsfamilie, der glæder sig til at vise dig, hvordan du kan udleve din helt egen amerikanske drøm! 

Alle vores USA Classic programmer håndteres i praksis af vores søsterorganisation GO! High School. I GO! har vi samlet vores eksperter i det klassiske USA High School program, og denne opdeling giver samtidig Momento-afdelingen mulighed for at fokusere 100% på de elever, som i højere grad selv ønsker at skræddersy deres ophold! 

I stedet for én samlet stor one-stop-shop har vi altså to specialiserede afdelinger. Dét, tror vi, giver det bedste resultat for alle – os selv, vores samarbejdspartnere og ikke mindst vores elever og deres forældre.

Hos GO! High School kan du vælge mellem Core, Classic og Classic PLUS. Læs meget mere om USA Classic på GO! High Schools hjemmeside:

  • Plads på lokal High School
  • 100% frivillig værtsfamilie
  • Ægte amerikansk kultur – helt tæt på
  • Camp i New York eller Los Angeles

HØJ KVALITET!

Et godt år på High School i USA afhænger i høj grad af, hvem du rejser med. Momento har nogle af USAs bedste partnere – dygtige og erfarne! Kom til en samtale og hør mere!

PROGRAMTYPER

I USA har vi Premium og Boarding School-programmer. Vælg selv din skole og bo enten hos værtsfamilie eller på skolen med vennerne!

PROGRAMSTART

Afgange fra slut-juli til start-september (afrejse afhænger af skolevalg og individuel skolestart).

orientation inkl. camp

Start dit udvekslingsophold med en Orientation Camp i lækre New York City og mød venner fra hele verden, mens du lærer om amerikansk kultur! Campen er obligatorisk og inkluderet i prisen.

USA PREmium - sådan fungerer det:

I USA Premium vælger du selv skole eller distrikt baseret på for eksempel ønsker om sport, fritidsinteresser, fag eller område. Læs mere om hver enkel skole, men fortvivl ikke, hvis du ikke lige finder den perfekte skole for dig – vi samarbejder med flere skoler end dem, du ser her på siden!

En af vores vigtigste opgaver er at vejlede dig og dine forældre om forskellene mellem de forskellige skoler i USA, så du ender det rigtige sted. Nogle gange sker det også, at en skole, som du måske slet ikke har tænkt på, faktisk ender med at passe perfekt til dine ønsker. 

Der er selvfølgelig forskel på, hvad de forskellige skoler koster, men uanset hvad du vælger, betaler du det samme til Momento.

Det er for at understrege, at når vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige skole, så har vi udelukkende den samme interesse som dig, nemlig at dit udvekslingsår i USA skal blive en succes.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os for en uforpligtende snak! Vi prioriterer generelt en høj grad af transparens og åbenhed, og derfor kan du få svar på alt, du skulle være i tvivl om. 

premium skoler og distrikter i usa – vælg selv:

I vores USA Premium program vælger du selv netop den skole eller det distrikt, du gerne vil til. Trækker Californiens surferbølger, eller Colorados verdensberømte skisportssteder? Hos Momento Education skræddersyer du selv, hvordan dit udvekslingsår skal se ud.

Læs mere om vores udvalgte skoler rundt omkring i USA. Kan du ikke se den helt rigtige skole for dig? Kontakt os for at høre mere, og så finder vi sammen den helt perfekte skole!

Jeg vil gerne kontaktes vedr. High School Premium!