SSBH 3
HIGH SCHOOL AUSTRALIEN
HIGH SCHOOL AUSTRALIEN

bliv udvekslingsstudent i australien

High school AUSTRALIEN - oplev det bedste af "down under"

I Australien tilbyder Momento to forskellige programmer – Australien Premium og Australien Coastal. I Australien Premium har du mulighed for at vælge mellem skoler i den solrige delstat Queensland. I Australien Coastal vælger du ikke selv skolen, men du er sikret en kystplacering i enten Victoria, New South Wales eller Queensland til en fordelagtig pris!

Længere nede på siden kan du læse mere om begge programmer, og finde ud af hvordan du kan forvandle din High School udveksling i Australien til et eventyr med enten Australien Premium eller Australien Coastal!

Australien Premium

Oplev den unikke charme ved vores Australien Premium program, som tilbyder enestående valgfrihed. 

Her får du muligheden for at vælge mellem et bredt udvalg af skoler i hele den solrige stat Queensland. Dette kaldes High School Premium, hvor du kan tilpasse dit ophold på en High School i Australien efter dine ønsker.

Så tag surfbrættet og solbrillerne frem, og gør dig klar til en uforglemmelig juleaften med grillfest på stranden – alt sammen som en del af et af verdens bedste High School programmer!

australien coastal

Drømmer du om et udvekslingsophold tæt på Australiens mest spektakulære strande? Så er vores Australien Coastal Program noget for dig!

Tilbring din udveksling i nærheden af de mest fantastiske strande, hvor du kan dykke ned i australsk natur, kultur og High School liv! Weekenderne vil være fyldt med surfing, snorkling og solbadning – en sand drøm for vandhunden!

Grib chancen nu, og gør dit High School ophold uforglemmeligt med sol, strand og varme med vores Australien Coastal program!

vælg mellem to programmer:

AUSTRALIEN PREMIUM

AUSTRALIEN COASTAL

Vores Australien Premium program tilbyder enestående valgfrihed i staten Queensland. 

Her får du muligheden for at vælge mellem et bredt udvalg af skoler i hele den solrige stat Queensland. Dette kalder vi High School Premium, hvor du kan tilpasse dit ophold på en High School i Australien efter dine ønsker.

Så tag surfbrættet og solbrillerne frem, og gør dig klar til en uforglemmelig juleaften med grillfest på stranden – alt sammen som en del af et af verdens bedste High School programmer!

Drømmer du om et udvekslingsophold tæt på Australiens mest spektakulære strande? Så er vores Australien Coastal Program noget for dig!

Tilbring din udveksling i nærheden af de mest fantastiske strande, hvor du kan dykke ned i australsk natur, kultur og High School liv! Weekenderne vil være fyldt med surfing, snorkling og solbadning – en sand drøm for vandhunden!

Grib chancen nu, og gør dit High School ophold uforglemmeligt med sol, strand og varme med vores Australien Coastal program!

Australien premium

udforsk det fantastiske Queensland – hjemstedet for Gold Coast, Sunshine Coast samt storbyen Brisbane!

Oplev det særlige ved Momentos Australien Premium program, der tilbyder en unik grad af valgfrihed. Her har du mulighed for selv at vælge mellem et bredt udvalg af skoler spredt ud over hele den solbeskinnede delstat Queensland. Vi kalder det for High School Premium, hvor du kan skræddersy dit High School ophold i Australien. Så pak surfboardet og solbrillerne, og gør dig klar til en uforglemmelig juleaften med grill på stranden – alt sammen som en del af et af verdens bedste High School programmer!  

Skolerne i Queensland er opdelt i to kategorier: Metropolitan og Regional. Du kan læse mere på hver skoleside nederst på siden. Overordnet set er Metropolitan-skolerne lidt dyrere, da de enten ligger i storbyen Brisbane eller på meget populære adresser ved kysten.

Det er vigtigt at understrege, at kvaliteten af de regionale skoler absolut ikke er lavere end kvaliteten af de metropolitanske skoler. Der er stadig masser af muligheder for sjove og spændende aktiviteter på de regionale skoler, og Momento hjælper naturligvis med at finde den helt rigtige skole til dig!

OBS! mulighed for opstart 4 gange om året!

I Australien Premium er der fire årlige opstartsmuligheder (januar, april, juli og oktober) – og bedst af alt, du bestemmer selv, hvor længe du vil være afsted! Vi har altid ledige skoler i populære områder som Cairns, Townsville, Fraser Coast, Gold Coast og Sunshine Coast! Tøv ikke med at kontakte os i dag og begynd din spændende udvekslingsrejse!

PROGRAMSTART

Normalt afgang i starten af juli og hjemkomst i april, men vi kan tilpasse det efter dine ønsker. Fleksibilitet er nøglen til dit ultimative High School ophold!

PROGRAMTYPE

Premium-program af højeste kvalitet med direkte samarbejde med Queensland-staten!

VÆLG SELV DEN SKOLE, DU VIL GÅ PÅ

Vælg blandt et stort udvalg af skoler i Queensland, hvor vi ofte kan imødekomme ønsker om fag og sport! Eller vælg Australien Coastal, slip for at vælge skole og vi sikrer en kystnær værtsfamilie!

SKOLELIVET I AUSTRALIEN

Det australske skolesystem er i verdensklasse, og landet tiltrækker hvert år det tredjestørste antal internationale studerende, kun overgået af USA og Storbritannien. Uanset hvad og hvor længe du studerer i Australien, kan du forvente en uddannelse af høj kvalitet og en uforglemmelig oplevelse.

Grib muligheden for at udforske nye fag, som måske ikke findes i det danske skolesystem, såsom dans, drama, film og TV, teknologi og design, sundhed og ernæring – eller måske endda surfing?

Se for eksempel, hvordan en dag på en australsk High School ser ud i denne video fra vores udvekslingselev Emma!

Fritid i Australien

“Aussierne” elsker sport! Her finder du både de typiske europæiske sportsgrene som fodbold, cricket og tennis, men også mere internationale og typisk australske sportsgrene som rugby, golf, netball og hockey.

Derudover tilbyder din skole sikkert også mange aktiviteter, og i fritiden er der altid noget at lave med dine nye venner! Tag på stranden, udforsk byen og nyd alt, hvad Australien har at tilbyde.

Vidste du at? Australien er kendt for sit smukke landskab med over 500 nationalparker og 2.700 fredede naturområder. Ingen andre steder i verden finder du hele 17 steder, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvliste, herunder Great Barrier Reef, Kakadu National Park, Fraser Island og operahuset i Sydney.

High School Australia

Værtsfamilier i Australien

Australien er kendt for at være et af de mest imødekommende lande i verden, og de er meget stolte af det. Med over 23 millioner indbyggere er Australien et mangfoldigt land med en blanding af over 200 forskellige kulturer og mere end 260 forskellige sprog!

Engelsk er selvfølgelig hovedsproget, og din værtsfamilie vil også tale engelsk med dig og være glade for at have dig boende hos dem.

Oplev Kristinas Film om Hendes År på Sunshine Beach State High School

KRISTINAS FØRSTE UGE I AUSTRALIEN:

“Det har været fantastisk! Den første dag, jeg var her, sov jeg hele dagen, fordi jeg havde rejst i 31 timer med 3 timers søvn. Men dagen efter skulle jeg på skolen, og det var en super spændende dag. Jeg har haft en fantastisk uge! Allerede på dag 2 tog jeg på stranden med 10 andre piger. Jeg har været på stranden næsten hver dag, men det er vinter i Australien, så det er lidt koldt (20 grader).

Jeg har næsten ikke været hjemme efter skole hele ugen, kun sammen med mine venner. Vi har været i biografen, i et stort shoppingcenter og selvfølgelig på stranden. Min værtsfamilie kunne ikke være bedre! De er virkelig søde.

Glæd jer til at komme afsted! Det er en fantastisk mulighed!”

Der er en bred vifte af skoler at vælge imellem i hele staten Queensland, og de er opdelt i to kategorier: Metropolitan og Regional. Hver skoleside giver dig mere information, men husk, at Metropolitan-skoler typisk er lidt dyrere, da de enten ligger i storbyen Brisbane eller på populære adresser ved kysten.

NYHED! Hvis du ønsker at opleve Australien ved kysten på en uforglemmelig måde, kan du også vælge vores Australien Coastal Program! Med dette program er det ikke nødvendigt at vælge skole på forhånd, da vi sørger for en fantastisk kystnær placering hos en australsk værtsfamilie. En unik mulighed for at nyde både skolelivet og det fantastiske australske kystmiljø!

Det er vigtigt at understrege, at kvaliteten på de regionale skoler absolut ikke er ringere end på de metropolitanske skoler, og der er stadig masser af muligheder for strand og fede aktiviteter på de regionale skoler.

Hvis du har spørgsmål om den enkelte skole, hvilken skole der passer bedst til dig, eller generelle spørgsmål til programmerne, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig!

BEMÆRK! Dette er kun et udpluk af skoler, du kan vælge mellem i Australien. Momento samarbejder med endnu flere skoler end dem, du ser her!
Så hvis du ikke finder præcis det, der passer til dig, er vi her for at hjælpe med at finde det perfekte match. Klik her for at kontakte os.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!