SSBH 3
HIGH SCHOOL AUSTRALIEN
HIGH SCHOOL AUSTRALIEN

bliv udvekslingsstudent i australien

australien premium High school - tag med til solrige queensland!

OBS! mulighed for opstart 4 gange om året!

Nåede du ikke at ansøge til skoleåret 22/23? Fortvivl ikke! Du kan stadig udleve din High School drøm i Australien, der er nemlig mulighed for opstart 4 gange om året (januar, april, juli og oktober), og du bestemmer selv hvor længe du vil være afsted!
Vi har altid ledige skoler i alt fra Cairns, Townsville, Fraser Coast, Gold Coast og Sunshine Coast! Kontakt os i dag og start din rejse!

Tag med til Queensland– området der huser Gold Coast, Sunshine Coast samt storbyen Brisbane.

Momentos Australien program er noget helt særligt, blandt andet på grund af den store valgfrihed. Her vælger du nemlig selv mellem en masse forskellige skoler i hele staten Queensland – det er dét, vi kalder High School Premium. Så pak surfboard og solbriller og gør dig klar til at grille på stranden juleaften som en del af et af de bedste High School programmer i verden!

Skolerne er delt op i to kategorier: metropolitan og regional. Du kan læse mere på hver skoleside, men overordnet er Metropolitan skolerne dyrere, da de enten ligger i storbyen Brisbane eller på meget populære adresser ved kysten.

Det er vigtigt at understrege, at kvaliteten på Regional skolerne absolut ikke er mindre end på Metropolitan skolerne. Der er stadig rig mulighed for  strand og fede aktiviteter på regional skoler, og Momento hjælper naturligvis med at finde den helt rigtige skole for dig!

PROGRAMSTART

Som regel afgang i starten af juli og hjemkomst slut april, men kan varieres efter ønske.

PROGRAMTYPE

Premium-programmer af høj kvalitet med direkte samarbejde med staten Queensland!

VÆLG SELV DEN SKOLE, DU VIL GÅ PÅ

Vælg mellem masser af skoler i Queensland. Ofte kan ønske om fag og sport også opfyldes!

High School Australia

SKOLELIVET I AUSTRALIEN

Det australske skolesystem er i verdensklasse, og landet har det tredjestørste antal internationale studerende hvert år, kun overgået af USA og Storbritannien. Uanset hvad og hvor længe du studerer i landet, er du garanteret en uddannelse af høj kvalitet og en uforglemmelig oplevelse.

I Australien har du mulighed for at afprøve nogle nye fag, som du ikke bare lige finder i det danske skolesystem, f.eks. dans, drama, film og TV, teknologi og design, sundhed og ernæring – eller hvad med surfing??

High School Australia

SE FILMEN OM KRISTINAS ÅR PÅ SUNSHINE BEACH STATE HIGH SCHOOL I AUSTRALIEN!

KRISTINAS FØRSTE UGE I AUSTRALIEN:

“Det har været fantastisk! Den første dag jeg var her, sov jeg hele dagen, fordi jeg havde rejst i 31 timer med 3 timers søvn. Men dagen efter var det mandag og jeg skulle på skolen – det var en super spændende dag. Jeg har haft en fatastisk uge! Allerede på dag 2 tog jeg på stranden med 10 andre piger. Jeg har været på stranden næsten hver dag, men det er vinter i Australien, så det er lidt koldt (20 grader).

Jeg har faktisk næsten ikke været hjemme efter skole hele ugen, jeg har kun været sammen med mine venner. Vi har været i biografen og i et stort shopping center og selvfølgelig stranden. Min værtsfamilie kunne ikke være bedre! De er virkelig søde.

Glæd jer til at komme afsted! Det er en fantastisk mulighed!”

(Australien var helt lukket under Corona så videoen er et par år gammel

Fritid i Australien

“Aussierne” elsker sport! Du finder både nogle af de typiske europæiske sportsgrene, som f.eks. fodbold, cricket og tennis, men også mere internationale og typisk australske sportsgrene som f.eks. rugby, golf, netball og hockey.

Derudover tilbyder din skole sikkert også en masse aktiviteter, og i fritiden er der altid noget at lave med dine nye venner! Tag på stranden, udforsk byen, og nyd alt,  hvad Australien har at tilbyde.

Australien er kendt for dets smukke landskab med over 500 nationalparker og 2.700 fredede naturområder. Ingen andre steder i verden finder du desuden hele 17 steder, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvliste, herunder Great Barrier Rief, Kakadu National Park, Fraser Island og operahuset i Sydney.

High School Australia

Værtsfamilier i Australien

Australien er kendt for at være et af de mest imødekommende lande i verden, hvilket de er meget stolte af. Der bor over 23 millioner indbyggere i Australien, som er et miks af mere end 200 forskellige kulturer, og som taler over 260 forskellige sprog!

Engelsk er selvfølgelig hovedsproget, og din værtsfamilie vil også tale engelsk med dig. Australierne er desuden det fjerdelykkeligste folk i verden, så din australske værtsfamilie vil helt sikkert give dig en ‘warm welcome’ og være glad for at have dig boende hos dem.

High School Australia

Vores udvalgte skoler i australien

Her finder du eksempler på de skoler, du kan vælge mellem i Australien. Momento samarbejder med flere skoler end dem, der er præsenteret her på siden, så hvis du ikke finder noget, der passer netop dig, så fortvivl ikke! Sammen finder vi det perfekte match.

Du kan vælge mellem en masse forskellige skoler i hele staten Queensland. Skolerne er delt op i to kategorier: metropolitan og regional. Du kan læse mere på hver skoleside, men overordnet er Metropolitan skolerne dyrere, da de enten ligger i storbyen Brisbane eller på meget populære adresser ved kysten.

Det er vigtigt at understrege, at kvaliteten på Regional skolerne absolut ikke er mindre end på Metropolitan skolerne, og der er stadig rig mulighed for strand og fede aktiviteter på regional skoler.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til den enkelte skole, hvilken skole der passer bedst til dig eller det generelle High School-program.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!