CALIFORNIA
CALIFORNIA
Slider

FÅ DIN DRØM OM CALIFORNIEN OPFYLDT!

Unikt Californien program som inkluderer en weekendtur til San Francisco og en uge til Hawaii samt ikke mindst en garanti for placering hos værtsfamilie i Californien, altså ikke i en bestemt by, men i staten Californien. Vi har kun en håndfuld pladser til rådighed, så skynd dig at komme til en samtale!

Pris for skoleåret 21/22: 109.950 kr. uden fly; 119.950 kr. m. fly. Læs mere her.

OBS! Udsolgt for skoleåret 21/22

OBS: Inklusiv tur til Hawaii og San Francisco!

High School USA

CALIFORNIEN ER GARANTERET!

Hvis du vælger Californien-programmet, er du garanteret en værtsfamilie og en skoleplads i Californien.

FEDE REJSEOPLEVELSER

Med vores Californien Special får du ture til San Francisco og Hawaii!

BEGRÆNSEDE PLADSER

Californien-programmet har et begrænset antal pladser, så det er først til mølle.

High School USA

CALIFORNIA DREAMIN’

Californien er en stat på den amerikanske vestkyst, hvor flere end hver 8. amerikaner bor! Der er nok en grund til, at så mange vælger at bo netop her. Californien giver dig det bedste fra hele USA – fra smukke strande og varme sydpå til storby og natur længere nordpå. Du kender sikkert også Californien fra TV. Listen over film, TV-serier og sange, som handler om eller foregår i Californien er uendelig. Det er sikkert også derfor, Californien er så populært og tiltrækker både turister og udvekslingselever fra hele verden!

CALIFORNIA SPECIAL

Ligesom i vores andre programmer bor du hos en frivillig værtsfamilie og går på en amerikansk High School. Men vores California Special er.. ja, noget helt specielt! Her får du nemlig også to ture oveni i løbet af året. I November tager I på en weekendtur til San Francisco med alt inkluderet. Derudover får du også en 6-dages tur til Hawaii! Hawaii tur/retur, mad og overnatning er inkluderet i prisen.

Kontakt mig om Californien: