HIGH SCHOOL BRASILIEN
HIGH SCHOOL BRASILIEN
Slider

Sol, samba og gæstfri befolkning – kom med til det underskønne Brasilien og få en oplevelse, du aldrig glemmer!

Du kommer til at bo på øen São Luís i det nordlige Brasilien, så du er aldrig langt fra stranden. Du vil få kulturen helt ind under huden, mens du læser på en af de lokale privatskoler og lærer dine nye brasilianske venner at kende, og før du ved af det, begynder du at snakke portugisisk.

High School Brazil

14 DAGES SPROGKURSUS INKLUDERET

Når du ankommer, vil du få 14 dages intensivt kursus i portugisisk, så du hurtigt lærer sproget!

ALLE ELEVER BOR I SAMME OMRÅDE

Helt unikt for dette program, så bor alle elever i samme område i og omkring São Luís (en ø ved Atlanterhavet). Det gør det muligt at have et lille sammenhold ved siden af dine nye lokale venner. Du vil igennem hele året kunne komme og gå på vores partners kontor i byen, hvor de arrangerer masser af aktiviteter.

High School Brazil

SKOLELIVET I BRASILIEN

Vi har valgt en række gode privatskoler i São Luís såsom Cresciemento, Santa Teresa, Dom Bosco eller Upaon-Açu, hvor lærerne og eleverne altid er meget glade for deres “eksotiske” gæster!

I Brasilien starter skoleåret i februar og slutter i december. I juli er der vinterferie. Sommerferien begynder i midten af december, og den slutter i sidste uge af januar. Vælger du at tage til Brasilien, så rejser du i starten af juli og kommer hjem i slutningen af juni året efter.

På den måde får du sidste halvdel af et skoleår, og første halvdel af et andet skoleår, så det kommer til at passe med din skole i Danmark, og du kommer til at holde sommerferie omkring jul og nytår med din brasilianske familie og venner.

De fleste fag, der kan vælges, ligner dine fag i Danmark. Matematik, portugisisk og engelsk er nogle af de fag, du sikkert vil komme til at have. 

High School Brazil

Selve undervisningen er mange steder en noget gammeldags tavleundervisning, så det kan godt komme som lidt af et chok for vores danske elever. Det er nok ikke selve undervisningstimerne i Brasilien, som gør vores elever glade for deres valg, men mere alt det der ligger udenfor.

Undervisningen foregår enten om morgenen eller om eftermiddagen, mange skoler kører i to-holds skift. I den anden halvdel af dagen er der sportsaktiviteter eller lektier og sprogundervisning. Der er mange studerende, som bruger deres fritid på shopping eller på at lave lektier, mens de ligger på stranden. Det er Brasilien – solen skinner (næsten) hver dag!

Vi er helt sikre på, at du vil finde en masse venner! De brasilianske elever er altid glade for deres gæster, og de er meget venlige. Dine nye klassekammerater vil helt sikkert hjælpe dig med det portugisiske, og det kan ske, at I vil sidde og lave lektier sammen. Du vil både lære meget og have det sjovt samtidig!

Fritid i Brasilien

Fodbold … selvfølgelig er det populært i Brasilien! Spil sammen med de lokale og lær de bedste “tricks” i verden. Hvem skulle kunne lære dig fodbold bedre end en brasilianer?  

Du kan også lære andre variationer, såsom fod-volley eller indendørsfodbold. Du kan også spille volleyballhåndbold (ja, nemlig, de spiller faktisk håndbold i Brasilien!) og svømning er også populært.

Du skal helt sikkert også prøve “capoeira”, den specielle brasilianske blanding af dans og kampsport. Hvis sport ikke er noget for dig, er der mange andre aktiviteter. Brasilien har et super klima for udendørsaktiviteter!

High School Brazil

De brasilianske teenagers elsker at socialisere, og de bruger deres fritid på strandenhyggelige caféer og restauranter og ikke mindst i de lokale shopping malls, hvor de mødes. De elsker at snakke – så vi er sikre på, at du hurtigt vil lære sproget.

Og så er der selvfølgelig karneval!!  Den kendte begivenhed, som er verdensberømt for at være en af de bedste oplevelser for både turister og lokale. Mange byer, også São Luís, afholder deres eget karneval, så du kan også lære at danse samba!!! Det skal nok blive sjovt!

I løbet af året vil du få mange muligheder for at besøge andre skønne steder i landet. Her kan du opleve de bedste strande, de charmerende byer, den vidunderlige Amazonas-regnskov, den smukke natur og den gæstfri, lokale befolkning.

High School Brazil

Værtsfamilier i Brasilien

Du skal være forberedt på at være social, for som vores gode ven fra Brasilien siger:“At låse en brasilianer inde i et rum helt alene er værre for ham end ikke at spise eller drikke!”

De brasilianske familier er livlige, meget gæstfri, og de elsker at lære andre kulturer at kende.

Der er altid noget at fejre, og dørene er altid åbne – der er altid plads og mad nok til gæster! Familielivet spiller en stor rolle i hverdagen for enhver brasilianer. Det er vigtigt at holde kontakt med alle tanter, kusiner, venner osv. Det er også vigtigt at besøge hinanden ofte.

High School Brazil

I Brasilien er det almindeligt, at begge forældre arbejder. De fleste familier har en “maid” (hushjælp), som hjælper til i huset og tager sig af børnene i dagtimerne.

Vores partner i Brasilien, Antonio, besøger alle potentielle værtsfamilier sammen med sit personale, hvilket selvfølgelig er for at kunne godkende dem, snakke med dem og opbygge et venskabeligt forhold. Mange af værtsfamilierne har selv sendt deres egne børn på udveksling i udlandet eller planlægger at gøre det.

Vi er sikre på, at det bliver sjovt i Brasilien, og du vil møde mange nye venner.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!