HIGH SCHOOL SYD- OG MELLEMAMERIKA
HIGH SCHOOL SYD- OG MELLEMAMERIKA
Slider

HVORFOR HIGH SCHOOL I Syd- eller Mellemamerika?

Drømmer du om et år i eksotiske omgivelser med massere af hjertevarme, sol og eventyr? Og er du klar på en ekstra udfordring i vores Challenge-program? Så er et år som udvekslingsstudent på High School i Syd- og Mellemamerika måske noget for dig!

I Costa Rica, Argentina og Brasilien vil du opleve fantastisk natur og måske prøve kræfter med klatring, kajak eller andre af de tusind andre aktiviteter, som landene har at byde på! Du vil, måske for allerførste gang, prøve at gå med skoleuniform, og sidst, men ikke mindst, vil du opleve den utrolige gæstfrihed landene har at byde på!

Læs mere om vores spændende programmer i Costa RicaArgentina og Brasilien nedenunder!

Hvad er et Challenge-program?

Et Challenge-program er et program, hvor du, som elev, bliver ekstra udfordret på både sprog og kultur. I vores programmer i Sydamerika vil du skulle lære portugisisk eller spansk – sprog de færreste har haft i folkeskolen. Du vil også skulle tilpasse dig et nyt klima og nye skikke og traditioner. Fordi Challenge-programmerne netop er en ekstra udfordring for eleven, betyder det også, at der er andre vilkår end for et ‘almindeligt’ High School-ophold, hvor sproget f.eks. er engelsk. Dem kan du høre meget mere om ved at kontakte os hos Momento.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!