joshua-earle-2521-unsplash
HIGH SCHOOL EUROPA

England, Irland, Frankrig og Spanien

HIGH SCHOOL EUROPA

England, Irland, Frankrig og Spanien

udveksling på high school i Europa

Alle Momentos Europa programmer er helt særlige og nøje udvalgt, fordi de hver især tilbyder unikke oplevelser – det er dét, vi kalder High School Premium! Vælg mellem smukke boarding schools, private eller offentlige skoler, storby, strand, nye og spændende aktiviteter og lær Europa at kende på en helt nye måde!

Der er ingen tvivl om, at det er lande som USA og Australien, som fylder meget i landskabet, når man snakker udveksling. Vi synes dog, at det er værd at overveje, om du har mod på noget helt andet. At tage en ekstra udfordring, måske både sprogligt og kulturelt, kan også give dig en ekstra stor gevinst ved dit ophold!

Europa byder på alt fra passioneret fodbold til finere madlavning og ikke mindst hjertevarme i rige mængder! Tænk at kunne tale flydende spansk eller fransk, når du kommer hjem? Eller hvad med at få en ægte britisk accent? Og hvad med at dyrke den franske madkultur og blive en ægte connaisseur? Det kan også være, at du er mere til at dykke ned i irsk kultur, spansk fodbold eller britisk historie?

Læs mere om vores spændende og kulturrige Premium-programmer i England, Irland, Frankrig og Spanien!

LÆR ET NYT SPROG

I dag kan alle tale engelsk – tag udfordringen op, og lær et helt andet sprog!

OPLEV EN NY KULTUR

Dyk ned i Europas fantastiske kulturliv! Du vil ikke blive skuffet.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School premium!