ELEVER PÅ VEJ TIL DANMARK
ELEVER PÅ VEJ TIL DANMARK
Slider

ELEVER PÅ VEJ TIL DANMARK – hvem passer ind i jeres hjem? Læs kort profil her!

Hos Momento mener vi, at matchet mellem elev og familie er meget vigtigt. I ved bedst, hvem som passer ind i jeres familie, derfor er det værtsfamilien som vælger eleven. På denne side kan du læse mere om eleverne som kommer til Danmark – måske én af dem passer perfekt ind hos jer!
Hvis I finder en elev, som I gerne vil høre mere om, så kontakt os, så kan vi sende hele elevens ansøgning til jer.

Slovakiet

Eliska, 16 år – optaget på IB Diploma, Aalborg

BAGGRUND: Familie med mor, far og søster på 14 år.

TYPE: Aktiv, udadvendt, selvstændig og ambitiøs pige med stort fokus på klima og bæredygtighed.

MOTIVATION: Glæder sig til at lære en ny kultur og et nyt sprog at kende og har bl.a. valgt Danmark på grund af høj fokus på klima og bæredygtige tiltag.

INTERESSER: Kan lide at løbe, stå på ski, svømning og thaiboksning. Vil gå på IB for at sætte
gang i karrieren og efterfølgende studere på et engelsksproget universitet.

ANDET: Forventer at programmet vil gøre hende mere selvstændig. Eliska er vegetar.

Flere elever på vej

Fandt I ikke den profil, I søgte? Fortvivl ikke! Vi forventer at modtage flere ansøgninger i løbet af de næste måneder fra elever, som i sidste øjeblik beslutter sig for at komme til Danmark. Lad os allerede nu få en snak omkring jeres ønsker og interesser, så kontakter vi jer, når vi modtager en ansøgning, der passer godt til jer. 

Sådan fungerer det:

VÆRTSFAMILIEN VÆLGER SELV UDVEKSLINGSELEVEN

Du bestemmer selv, hvem du vil være værtsfamilie for. Vi tror på, at nøglen til et godt udvekslingsophold ligger i matchet mellem værtsfamilien og eleven!

FORBEREDELSE

Vi sørger for, at I får de bedste redskaber med i bagagen: Godkendelsesprocess hvor vi besøger jer i jeres hjem Information og vejledning før eleven ankommer Et personligt ankomstmøde når eleven er ankommet En solid værtsfamiliehåndbog Opfølgning og vejledning fra en lokal kontaktperson under hele opholdet.

TRANSPORT, SKOLEPLADS OG KONTAKTPERSON

Bare rolig! Det er Momento, der står for at arrangere elevens flybilletter, skoleplads og lokale kontaktperson i jeres område. Hvis det mod forventning bliver nødvendigt at finde en ny værtsfamilie til eleven i løbet af opholdet, er det også Momento, der sørger for det. I skal bare have hus- og hjerterum!

VARIGHED

I kan selv vælge, om I vil være værtsfamilie i 3, 5 eller 10 måneder.

FÅ RABAT PÅ UDVEKSLINGOPHOLD

Hvis I selv har en søn eller datter, der drømmer om at komme på udveksling i udlandet, kan I få op til 10.000 kr.* i rabat, hvis I selv er værtsfamilie. 10.000 kr. hvis I er værtsfamilie i 10 måneder, 5.000 kr. for 5 måneder og 3.000 kr. for 3 måneder.

Jeg vil gerne høre mere om at være værtsfamilie!