High School Australia
High School Australia 3
MIAMI STATE HIGH SCHOOL
MIAMI STATE HIGH SCHOOL

HIGH SCHOOL UDVEKSLING PÅ Miami state

Miami State High School ligger på Queenslands Gold Coast i forstaden Miami, ca. 100 km. syd for Brisbane.  På Miami High tror de på, at de bedste rammer for elevernes læring er i et nærværende skolemiljø, hvor omsorgsfulde og professionelle lærere leverer en personlig undervisning.

Skolen værdsætter kulturforståelse, tolerance og inklusion gennem globale læringsoplevelser. I et mere og mere globalt samfund er det vigtigt, at unge mennesker udvider deres forståelse og kulturelle horisont. Diversiteten af elever på Miami High er fundamentet for populariteten af deres programmer og deres omsorgsfulde og venlige læringsmiljø.

Internationale elever gennemfører et omfattende orientationsprogram med fokus på lokalsamfundet og den lokale kultur. Dette, sammen med et internationalt mentorprogram, hjælper nye elever med at føle sig velkomne og som en del af fællesskabet på skolen.

TYPE: METROPOLITAN

High School Australia

PERSONLIG KONTAKT, DER BIDRAGER TIL AT OPNÅ GODE AKADEMISKE RESULTATER

ATTRAKTIVT CAMPUS PÅ BERØMT SURFER-STRAND

OMSORGSFULDE OG STØTTENDE VÆRTSFAMILIER I NÆROMRÅDET

High School Australia

FACILITETER

Først og fremmest er der kun 100 meter til stranden fra Miami State! Derudover byder skolen på egen swimming pool, et højt specialiseret science lab og basket-, netball-, tennis- og volleyballbaner!

FACTS OG FAG

Miami State High School blev grundlagt 1963 og har ca. 1200-1300 elever. Du kan naturligvis læse alle de ‘almindelige’ fag såsom engelsk, matematik, biologi, geografi, historie, samfundsfag, idræt etc. Derudover tilbyder Miami State også fag såsom filosofi, japansk, business, drama, fashion design, marine science og mediefag!

Læs mere på skolens egen hjemmeside HER.

AKTIVITETER

Miami State High School tilbyder bl.a.:

Sport: Miami State byder på en bred vifte af sportsaktiviteter både under og efter skoletid.

Udflugter: Japan-tur, udflugt til Great Barrier Reef og en årlig skitur.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!