High School Australia
High School Australia 47
BURNSIDE STATE HIGH SCHOOL
BURNSIDE STATE HIGH SCHOOL

HIGH SCHOOL UDVEKSLING PÅ BUrNside

Burnside State High School er en prisvindende skole, der ligger ved foden af Blackall Ranges ved Sunshine Coast bare 20 minutter fra kystens smukke strande. Burnside er en ledende institution inden for læring, som nyder godt af et fremragende omdømme. Burnside har nogle af de bedste akademiske resultater i regionen og et spændende og mangfoldigt pensum.

Skolen ligger centralt i forhold til alle Sunshine Coast’s største attraktioner, så internationale studerende vil have det bedste af begge verdener; det smukke, frodige bagland og nogle af Australiens bedste surfer strande. 100% af eleverne på Burnside State High School siger, at det er en god skole. Så hvad end du er interesseret i – teknologi, kunst, videnskab, sport eller andet – er Burnside State High School stedet for dig.

TYPE: REGIONAL

High School Australia

FÆRRE ELEVER I KLASSERNE I ET NÆRVÆRENDE SKOLEMILJØ

ENESTÅENDE FAGLIGE RESULTATER

SIKKERT OG STØTTENDE LÆRINGSMILJØ

FACTS OG FAG

Burnside State High School blev grundlagt i 1979 og der går ca. 800-900 elever på skolen. På Burnside kan du naturligvis læse alle de ‘almindelige’ fag såsom engelsk, matematik, biologi, geografi, historie, samfundsfag, idræt etc. Derudover tilbyder skolen fag såsom japansk, drama, dans, turisme, business, sløjd, kommunikation, marine studies, og meget mere!

Læs mere på skolens egen hjemmeside HER.

AKTIVITETER

Kreativt: Kor, musical og kunstudstillinger for elever.

Sport: Sejlads, surfing, dans, fitness, rugby

Outdoor: Marine studier for seniors (snorkling og sejl-camp), biologi-camp og udflugter for udvekslingstudenter.

High School Australia

FACILITETER

Burnside tilbyder bl.a et lydstudie til indspilning af musik, indendørs sportsfaciliteter, udstyr til marinestudier (motorbåde, sejlbåde og kanoer), fitnesscenter, rugby-, tennis-, basket- og fodboldbaner!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School Premium!