MOMENTO LEGATET

High School i USA med Momento Legatet

High School i USA med Momento Legatet

MOMENTO LEGATET
Slider

DEN AMERIKANSKE DRØM – LIDT BILLIGERE!

NYHED! Søg om et legat til vores højkvalitets-udvekslingsophold i USA! 10 udvalgte elever får en rabat på hele 13.000 kr., så prisen bliver 59.950 kr.

Hos Momento vil vi gerne have, at flere får muligheden at at tage på et udvekslingsophold. Desværre er det ikke alle elever, som gerne vil afsted, der får muligheden for det grundet omkostningerne. Det vil vi meget gerne gøre noget ved. Vi skærer derfor programafgiften kraftigt ned for 10 elever, som kvalificerer sig til vores legatprogram. Dette program giver dig kernen af udveksling, og den eneste forskel fra vores klassiske program er således, at du ikke deltager i en orientation camp, men i stedet rejser direkte til din værtsfamilie. Det kalder vi også USA Core.

 
High School USA

Du vil komme helt ind på livet af den amerikanske kultur. Du vil få amerikanske venner og opleve ægte High School Spirit, når skolens football hold og cheerleaders kæmper mod rivalerne fra naboskolen. Du vil spise en masse god mad til Thanksgiving, fejre jul d. 25. december og kalde alle dine lærere for Mr., Mrs. og Ms. Sidst, men ikke mindst, vil du bo hos en hyggelig amerikansk familie, som glæder sig til at vise dig, hvordan du udlever din helt egen American Dream. Hele vejen igennem er Momento med dig og sørger også for en grundig forberedelse inden afrejse.

High School USA

PROGRAMSTART

Afgange fra slutningen af juli til begyndelsen af september afhængigt af skolestart.

PROGRAMAFGIFTEN FOR LEGATPROGRAMMET

I legatprogrammet betaler du kun 59.950 kr. (USA Core programmet koster normalt 72.950 kr.)

KERNEN AF UDVEKSLING

Med Momento Legatet får du selve kernen af udveksling: En grundig forberedelse, en godkendt frivillig amerikansk værtsfamilie, en plads på en amerikansk High School, støtte og support hele året igennem og masser af minderige oplevelser i den amerikanske kultur. Det eneste, som ikke følger med, er Orientation Camp i New York.

SÆRLIGT FOR MOMENTO LEGATPROGRAMMET

Sammen med Momentos partner i USA, som er en non-profit organisation, optager vi 10 elever på disse særlige vilkår. Dette er altså et legatprogram for elever, som kvalificerer sig, og det er Momento Educations suveræne afgørelse hvilke 10 elever, som skal tilbydes legat.

ANSØGNINGSKRITERIER

Dette er et pilotprojekt hos Momento, hvor vi sammen med vores partner i USA ønsker at give 10 elever denne mulighed, som måske ellers ikke ville have været mulig. Ansøgningskriterierne indebærer således et motiveret brev og dokumentation for forældres indtægt. Læs mere nedenunder.

Luther College High School boarding Canada

SÅDAN ANSØGER DU!

1) Start med at udfylde ansøgningsskemaet nedenunder, så får du en mail fra os med flere instruktioner.

2) Senere skal du indsende:

  • Motiveret brev
  • Karakterbevis fra 9. klasse
  • Dokumentation for forældre eller værges indtægt
  • Derudover gælder samme ansøgningskrav som for vores øvrige udvekslingselever
  • Legatansøgningen og de tilhørende dokumenter skal være indsendt, når du tilmelder dig high school programmet.

3) Gennemfør interview og ansøgning:

Alle udvalgte elever skal, sammen med deres forældre eller værge, på samme måde som alle andre elever, til en indledende samtale, personligt eller over Skype, og udfylde den fulde ansøgning, som vores partner i USA kræver.

4) Absolut sidste ansøgningsfrist er d. 1. april 2020 for afrejse i 2020, men du skal nok ikke vente så længe! 

Jeg vil gerne kontaktes ang. Momento Legatet!