Frankrig High School Premium

Share

 

 

Gå i skole på en unik privat High School og bo hos en lokal, fransk værtsfamilie – c’est la vie! Momento har udvalgt to private High Schools i det skønne Frankrig, som tilbyder noget for enhver. Vælg selv hvor du helst vil bo!

 

OBS: 4 dages Orientation Camp i Paris inkluderet i prisen!

cours2

Lycée Saint Elme

Lycée Saint Elme ligger i Arcachon-bugten på den sydvestlige kyst udtil Atlanterhavet. Byen kan prale af mange turistattraktioner som f.eks. Dune de Pilat, den højeste sandklit i Europa, masser af forskellig vandsport samt surfing. Skolen tilbyder fremragende lærere, særlig fransk-undervisning for udenlandske elever (2 timer pr. uge), skakklub, band og meget mere.

 Alder: Min. 14 år og maks. 18 år ved ankomst.

Vin02

Lycée Jeanne d’Arc

Lycée Jeanne d’Arc ligger i byen Pessac, kun 5 minutter fra den franske storby, Bordeaux! Her er klimaet solrigt og varmt, og stedet er kendt for sin gastonomi og vinproduktion. Skolen er en mindre, selektiv skole med bare 280 elever, som bl.a. tilbyder drama- og kunst-workshops samt undervisning i kinesisk eller italiensk, hvis du har mod på en ekstra udfordring!

Alder: Mellem 16 og 18 år ved ankomst.

Om programmet

Begge skoler har undervisning på fransk, og du kan selv vælge, om du vil være der et enkelt semester eller et helt skoleår. Der er ankomst enten i slutningen af august eller i starten af januar. Uanset hvilken skole du vælger, kommer du til at bo hos en lokal, fransk værtsfamilie, hvor du rigtig kan få den franske kultur og hverdag ind på livet!

OBS: Du skal som minimum have haft fransk-undervisning i et år for at deltage i dette program. Kontakt Momento for at høre om dine muligheder.

Sådan kommer du i gang:

Start med at klikke på kontakt og bestil en samtale. Det er 100% gratis og uforpligtende, og dine forældre skal naturligvis med til samtalen.