pexels-photo-346885
DESTINATIONER
DESTINATIONER

Momentos mange gode high school programmer – det svære valg! 

Momento tilbyder Premium programmer i:
USA, Canada, Australien og New Zealand, England, Irland, Frankrig og Spanien. 

Hos Momento vælger du selv destination og program, og da vi tilbyder mere end 50 super interessante programmer med værtsfamilie og dertil kommer vores over 50 Boarding Schools, ja så er der virkelig rigeligt at vælge imellem. 

En af vores vigtigste opgaver er at vejlede dig og dine forældre om forskellene mellem de forskellige programmer og lande, så vi lander det rigtig sted. Nogle gange sker det også, at et land eller program som du måske slet ikke har tænkt på, faktisk ender med at passe perfekt til dine ønsker. 

Der er selvfølgelig forskel på hvad de forskellige programmer koster, men du betaler det samme til Momento uanset dit valg af program og destination.

High School Udveksling USA

Det er for at understrege, at når vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige program, så har vi udelukkende den samme interesse som dig, nemlig at opholdet skal blive en succes. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os for en uforpligtende snak! Vi prioriterer generelt en høj grad af transparens og åbenhed, og derfor kan du få svar på alt, du skulle være i tvivl om. 

VALGMULIGHEDER

Vælg mellem forskellige skoletyper, steder, sportsgrene, aktiviteter og fag.

FLEKSIBILITET

Premium er ikke ligeså striks som det almindelige program, når det kommer til længde, hjemrejse og besøg. Dit år, dine regler – sådan da!

GRADUATION

På de fleste skoler vil du med Premium programmet have mulighed for at graduere.

FORSKELLEN PÅ HIGH SCHOOL CLASSIC OG PREMIUM

Hos Momento Education har vi valgt at fokusere på High School Premium. altså programmer som tilbyder en høj grad af indflydelse på hvor og hvordan man ønsker sit High School ophold skal være. Dette står overfor hvad man kalder High School Classic –  altså traditionelle udvekslingsprogrammer – typisk i USA, hvor det er værtsfamilien, som vælger den elev, de ønsker at have boende, og det er derfor begrænset, hvor meget indflydelse man har på, hvor man kommer hen. Dette er jo også fint nok, da det for manges vedkommende er den kulturelle udveksling man går efter, og derfor mindre vigtigt på forhånd at vide præcis, hvor man bor og hvilke fag/sportsgrene, som er til rådighed. OBS! Vores søsterselskab GO! High School er eksperter i netop det klassiske High School program i USA, så hvis det er det program du leder efter, så finder du det lige her! 

 

 

Men mange af dem som gerne vil på udveksling har af forskellige grunde behov for selv at være med til at bestemme, hvor og hvordan deres udvekslingsophold skal foregå. Hos Momento kan man selv kan vælge sin skole/skoledistrikt ud fra f.eks. beliggenhed eller muligheder for fag, sportsgrene eller andet. Det kalder vi High School Premium. 

Med vores Premium programmer har du en langt større valgfrihed, og du bestemmer selv en stor del af indholdet i dit udvekslingsår med tanke på skolevalg og aktiviteter. Der er også ofte mulighed for at deltage i skolens graduation, og så er det f.eks. tilladt at få besøg hjemmefra samt muligt at tage tilbage til Danmark i anledning af en speciel begivenhed. 

Én ulempe ved High School Premium:

Hvis man skal pege på en ulempe ved Premium programmet, så er det, at valgfrihed koster flere penge. I High School Premium programmet betaler du nemlig skole-penge (tuition) til skolen, uanset om det er en privat eller offentlig High School, du vælger. Det er den eneste måde, hvorpå du selv kan komme til at vælge præcis, hvor du vil hen.

I High School Premium programmet betaler man også et mindre kosttilskud til værtsfamilien, så vi er sikre på at kunne finde en familie i netop det område, som du har valgt. Det er ikke noget værtsfamilien kan tjene penge på – det er og skal stadig være lysten, som driver værket.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!