DESTINATIONER
DESTINATIONER
Slider

Hvor kan du komme hen på udveksling? 

For mange er High School og udveksling synonymt med USA – men har du overvejet nogle af de mange andre fede destinationer rundt omkring i verden? Lige så skræmmende det kan være at skulle kaste sig ud i et nyt sprog såsom spansk, fransk, portugisisk eller japansk, lige så fantastisk en gave er det at få et nyt sprog og en ny kultur med i bagagen! Her kan du se en oversigt over, hvilke destinationer vi har hos Momento.

High School USA

Classic destinationer

Premium destinationer

Momentos programmer

Hos Momento vælger du selv destination og program. Hvis du er i tvivl, vejleder vi dig selvfølgelig om forskellene mellem de forskellige programmer og lande. Nogle gange sker det, at et land, du slet ikke har tænkt på, måske egentlig passer dine ønsker perfekt. Derfor er Momento klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige program.

Vi prioriterer transparens og åbenhed, og derfor kan du få svar på alt, du skulle være i tvivl om. Det gælder også Momento som organisation. Derfor har vi valgt, at du betaler samme pris til Momento uanset dit valg af program og destination.

Der er selvfølgelig forskel på de forskellige programpriser, men Momento får det samme, uanset hvad du vælger. På den måde kan du være sikker på, at vi sidder på jeres side af bordet. Det eneste mål med Momentos vejledning er altså at finde det program, som passer bedst til netop dig!

 

High School USA

På denne side finder du en oversigt over Momentos programmer og destinationer. Du kan også læse mere om forskellen mellem vores Premium og Classic programmer, og hvad fordelene og ulemperne er ved de forskellige programtyper.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os for en uforpligtende snak!

FORSKELLEN PÅ HIGH SCHOOL CLASSIC OG PREMIUM

Hos Momento Education har vi valgt både at tilbyde High School Classic og High School PremiumHigh School Classic –  altså traditionelle udvekslingsprogrammer – tilbyder vi i USA, England, Frankrig, Spanien, Italien og Japan. Fælles for Classic programmerne er, at det er værtsfamilien, som vælger den elev, de ønsker at have boende, og det er derfor begrænset, hvor meget indflydelse man har på, hvor man kommer hen. Dette er fint nok for de fleste, da det for manges vedkommende er den kulturelle udveksling man går efter. Derfor er det mindre vigtigt præcis, hvor man bor og hvilke fag/sportsgrene, som er til rådighed.

Andre har af forskellige grunde behov for selv at styre, hvor og hvordan deres udvekslingsophold skal foregå. Derfor tilbyder Momento også en række programmer, hvor man selv kan vælge sin skole/skoledistrikt ud fra f.eks. beliggenhed eller muligheder for fag, sportsgrene eller andet. 

Dette program kalder vi High School Premium, og det tilbyder vi i USA, Canada, Australien, New Zealand, England og Kina.

High School USA

Med vores Premium programmer har du en langt større valgfrihed, og du bestemmer selv en stor del af indholdet i dit udvekslingsår med tanke på skolevalg og aktiviteter. Der er også ofte mulighed for at deltage i skolens graduation, og så er det f.eks. tilladt at få besøg hjemmefra samt muligt at tage tilbage til Danmark i anledning af en speciel begivenhed.

Det er også i vores Premium program, at du finders vores attraktive Boarding Schools. Her får du det bedste fra begge programmer – det fede ved at bo sammen med dine klassekammarater plus muligheden for at lære et nyt land og kultur at kende. Det er derfor et super alternativ til dig, der overvejer at tage på efterskole.

VALGMULIGHEDER

Vælg mellem forskellige skoletyper, steder, sportsgrene, aktiviteter og fag.

FLEKSIBILITET

Premium er ikke ligeså striks som det almindelige program, når det kommer til længde, hjemrejse og besøg. Dit år, dine regler – sådan da!

GRADUATION

På de fleste skoler vil du med Premium programmet have mulighed for at graduere.

KVALITET OG PRIS HÆNGER NOGLE GANGE SAMMEN, MEN IKKE ALTID!

Vi har erfaret, at kvaliteten af Premium programmerne i Canada, Australien og New Zealand er langt bedre end i de traditionelle programmer, og samtidig er forskellen i prisen på det klassiske program og Premium ikke ret stor. Du får med andre ord helt enkelt bedre kvalitet for få penge, og vi får glade elever, så det er ren win-win. Af samme grund tilbyder Momento udelukkende Premium programmer i Canada, Australien og New Zealand.

I USA er kvaliteten af det klassiske High School program til gengæld helt i top! Derfor er Premium programmet i USA mere ment som et tilbud til dem, der vil noget særligt, men som man ikke kan opfylde indenfor det klassiske programs rammer. Prisforskellen mellem de to programtyper er noget større end i de andre lande, og da kvaliteten i det klassiske program samtidig er rigtig høj, tilbyder vi begge typer programmer i USA.

Villiers High School boarding Ireland

Én ulempe ved High School Premium:

Hvis man skal pege på en ulempe ved Premium programmet, så er det, at valgfrihed koster flere penge. I High School Premium programmet betaler du nemlig skole-penge (tuition) til skolen, uanset om det er en privat eller offentlig High School, du vælger. Det er den eneste måde, hvorpå du selv kan komme til at vælge præcis, hvor du vil hen.

I High School Premium programmet betaler man også et mindre kosttilskud til værtsfamilien, så vi er sikre på at kunne finde en familie i netop det område, som du har valgt. Det er ikke noget værtsfamilien kan tjene penge på – det er og skal stadig være lysten, som driver værket.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School!