shattucks
SHATTUCKS ST. MARY'S MINNESOTA, USA
SHATTUCKS ST. MARY'S MINNESOTA, USA

BLIV EKSPERT I BIOSCIENCE ELLER ENGINEERING

SPIL PÅ INTERNATIONALT ANERKENDTE HOCKEY - ELLER FODBOLDHOLD

TÆT PÅ BÅDE NATUR OG USA’S STØRSTE SHOPPINGCENTER

Shattucks - St. Mary's High School boarding USA

BLIV UDVEKSLINGSSTUDENT PÅ Shattuks ST. Mary’s

Shattucks – St. Mary’s er en skole, der brænder for sin dynamiske og diverse sammensætning. Her får du en perfekt blanding af tradition og innovation, hvor eleverne altid er i fokus på grund af skolens elev-lærer ratio på 8:1 og gennemsnitligt 12 elever i hver klasse. Tre ud af fire elever bor på skolen, så det er nemt at være social!

Shattucks – St. Mary’s er stolt af sin internationale og diverse sammensætning – og med god grund! Her får du nemlig mulighed for at møde venner fra over 27 lande og fra hele 41 forskellige stater. Skolen passer godt på sine internationale elever. De hjælper for eksempel med sprogstøtte, holder nær kontakt med forældre, introducerer eleverne for lokalsamfundet og arbejder hele tiden for at skabe en god oplevelse på alle måder for deres besøgende elever.

Shattucks – St. Mary’s giver også god mulighed for at se smukke Minnesota. I nærområdet får du grønne pakker og hyggelige floder og søer, og tæt på finder du også byen Faribault, hvor Shattucks – St. Mary’s er placeret.

Shattucks - St. Mary's High School boarding USA

Hvis du har lyst til at opleve storbystemningen, ligger The Twin Cities, Minneapolis og St. Paul, kun 45 minutter væk, og dem vil du få gode chancer for at besøge både med skolen og med dine nye klassekammerater! Hos Shattucks – St. Mary’s får du det hele – faglighed, socialt sammenhold og rig mulighed for at udforske området med dine nye venner.

Lær skolen bedre at kende og læs mere om fag, sport og fritid – tjek også galleriet og få indblik i, hvordan livet på Shattucks – St. Mary’s er.

Shattucks - St. Mary's High School boarding USA

FAG

Shattucks – St. Mary’s er All In – også på fagligheden. Skolen brænder for at give dens elever det bedste fra faciliteter og teknologi til dedikerede og dygtige lærere og trænere. Hvis du selv har en særlig interesse for et specielt fag, hvad så med at specialisere dig på et af skolens tre ekspertisecentre?

Shattucks – St. Mary’s BioScience Center of Excellence: Her kan du dyrke din interesse for sundhed og for eksempel lære mere om medicin, research, bio-etik, anatomi og offentlig sundhed

Shattucks – St. Mary’s Engineering Center of Excellence: Er du interesseret i at blive ingeniør? Her lærer du at undersøge, designe og sammensætte ingeniørprojekter!

Shattucks - St. Mary's High School boarding USA

Shattucks – St. Mary’s Major Center of Excellence: Her har du mulighed for at dyrke din passion, hvor skolen hjælper dig med at strukturere dit skoleforløb, for eksempel med praktik eller kurser!

Udover deres ekspertisecentre tilbyder skolen også en bred vifte af fag inden for engelsk, historie, matematik, science, sprog og kunst. Her kan du se nogle eksempler:

Journalistik, retorik, litteratur, historie, geografi, international økonomi, globale studier, religion, geometri, statistik, økologi, ingeniørfag, anatomi, robotvidenskab, fysik, biologi, kemi, fransk, latin, mandarin, spansk, digital fotografi og video, tegning, dans, kor, orkester, teater

FRITID

Shattucks – St. Mary’s har et rigt social liv fyldt med aktiviteter og muligheder for at få nye venner, for skole mener, at det sociale fællesskab er med til at gøre både undervisning og fritid til noget særligt! Hvad end du allerede har en hobby, du vil fortsætte med, eller du har lyst til at prøve noget nyt, så er det bare med at vælge.

Shattucks – St. Mary’s er kendt for dens fantastiske hockey- og fodboldhold, men det er absolut ikke de eneste sportsgrene! I efteråret er det fodbold, tennis og volleyball, men vinteren byder på basketball. Og hvad med at bruge foråret på løb, golf, baseball, lacrosse, tennis eller ultimate frisbee?

Shattucks - St. Mary's High School boarding USA

Skolen tilbyder også en masse forskellige klubber og aktiviteter, som du kan deltage i. Afhængigt af sæsonen kan du for eksempel spille teater, være med på matematikholdet, arbejde på skolens årsbog eller nyhedsbrev, quizze med dine venner, danse eller hvad med at melde dig ind i fotografiklubben?

Weekenderne bliver heller ikke kedelige. På campus kan du træne, se film, deltage i basketball- eller bordtennisturneringer eller hygge med spilaftener og bål. Skolen arrangerer ofte ture, hvor du og dine venner på skolen kan tage i biografen, i teateret eller ud og spise på restaurant. Skolens elever elsker også at tage til Mall of America, USAs største shopping center, som ligger kun 45 minutter fra skolen.

Shattucks – St. Mary’s GALLERIET

Jeg vil gerne kontaktes ang. boarding School premium!