High School USA

Live the American Dream!

Rejs på High School i USA og oplev den amerikanske kultur på helt tæt hold. Du vil få venner på den lokale High School og opleve ægte High School Spirit, når skolens Football Team og Cheerleaders kæmper mod rivalerne fra nabobyen.

Du vil proppe dig med turkey og apple pie til Thanksgiving, fejre jul d. 25. december og måske tiltale dine lærere med Mr. og Mrs. Sidst men ikke mindst vil du bo hos en sød, amerikansk værtsfamilie, der glæder sig til at vise dig, hvordan du kan udleve din helt egen amerikanske drøm!

Bemærk: Vi har valgt at sætte et loft på 50 elever, så vi kan holde et højt kvalitetsniveau, derfor ansøg i god tid!

 • Programstart

  Afgange fra slut juli til start september (afhænger af skolestart)

 • Programtype

  I USA har vi både Classic og Premium High School programmer.

 • Orientation Camp i New York inkluderet

  Start dit ophold med nogle superfede dage i New York med en masse andre internationale elever!

 • Vælg din stat i USA

  Du har også mulighed for at vælge enten en region i USA eller helt præcist, hvilken stat du vil bo i (mod ekstrabetaling)

 • Specielt for programmet

  Du bliver modtaget af en af de allerbedste organisationer i USA!

 • Rabat hvis du selv kender en familie

  Hvis du selv kender en potentiel værtsfamilie, der opfylder kravene og kan fuldt godkendes af organisationen i USA, giver Momento en rabat på 5.000 kr.! Læs mere her.

 • Programpris

  Et skoleår på almindelig udveksling / Classic High School: 64.950 kr.

  High School Premium programmer starter fra 99.500 kr.

Årgang 16/17 i USA lige nu!

FØLG VORES ELEVHISTORIER HER!

Orientation Camp i New York!

Når du rejser på High School i USA med Momento, starter dit eventyr med en Orientation Camp i New York City!

Bemærk at som noget særligt for Momento vil du på din Camp møde udvekslingselever fra hele verden og ikke kun en masse andre danskere.

Orientation Camp giver dig en god mellemlanding, hvor du har mulighed for at vænne dig til sproget, tale med en masse andre spændte udvekslingselever, få svar på de sidste spørgsmål, inden du skal møde din værtsfamilie og nå ja, opleve en af verdens måske sejeste byer – New York!

Orientation Camp er en del af forberedelsen til dit udvekslingsår, og den er derfor inkluderet i programprisen.

Du rejser med en af USA’s bedste organisationer!

En af de særlige ting ved Momento Education er, at du ved, hvem der skal tage sig af dig, når du er i USA. I modsætning til de fleste andre organisationer i Danmark, har vi valgt at være meget tydelige og åbne omkring hvem vi samarbejder med i USA. Organisationen hedder CIEE, og vi er meget stolte af at repræsentere dem i Danmark, da de er enormt gode og meget velrenommerede.

CIEE blev stiftet helt tilbage i 1947, og de er “a nonprofit, nongovernmental organization”, og som de selv formulerer på en helt jantelov-fri facon “and the world leader in international education and exchange”. I kan se deres hjemmeside her: ciee.org

Vores samarbejdspartenere i de forskellige værtslande er alle nøje udvalgte. Som organisation skal vi kunne være sikre på, at vores partnere lever op til den høje kvalitet og de værdier, vi repræsenterer i Momento Danmark. Vi føler os helt trygge ved, at CIEE tager godt imod vores studerende i USA.

Tryghed og gode match med værtsfamilier

Noget af det allervigtigste når man arbejder med udveksling er, at man kan føle sig tryg ved at sende de unge ud i verden, hvor de bliver modtaget af en værtsfamilie.

Vi har i de mange år vi har arbejdet med udveksling aldrig arbejdet med en så dygtig og grundig organisation i USA som CIEE. Deres forarbejde ses tydeligt af de placeringspapirer vi modtager, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at værtsfamilien er godt screenet. Derudover er vi i fælleskab rigtig gode til at skabe gode match med familierne idet CIEE, sammen med Momento, gør en række ting anderledes. Kom til en uforpligtende samtale eller informationsmøde, så skal vi gerne fortælle mere!

Forskellen på Classic og Premium High School i USA

Momento tilbyder både Classic og Premium High School-programmer i USA.

Kort fortalt er forskellen, at i et Classic-program arbejder vi udelukkende med 100% frivillige værtsfamilier, som vælger den elev, de ønsker at give gratis kost og logi.

I et Premium program vælger du selv din skole eller skoledistrikt og derfor kan der tages en masse individuelle hensyn til ønsker om sport, fag, beliggenhed og meget mere.

Premium er til gengæld dyrere, blandt andet fordi du kommer til at betale skolepenge m.v. Hvilket program der passer til dig, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, når vi mødes til den indledende samtale.

Se alle vores Premium programmer i USA her!

Vælg din stat i USA – også i Classic programmet!

I Classic programmet har du mulighed for at vælge enten en region i USA eller endda, hvilken stat du vil bo i (mod en ekstrabetaling).

Hos Momento mener vi, at det er mindre vigtigt, i hvilken stat du bor, bare du får en god værtsfamilie, en god skole med en masse nye venner. Faktisk kan du risikere at blive skuffet, hvis du har valgt en særlig stat, fordi du forestiller sig, at dit ophold bliver på en bestemt måde, og virkeligheden viser sig at være anderledes. Men da flere elever efterspørger muligheden for selv at vælge stat, så vil vi selvfølgelig gerne give jer muligheden. Og skulle det ikke lykkes at placere dig i den ønskede stat/region, så skal du naturligvis ikke betale for det.

Et ophold på High School er en oplevelse for livet

At prøve at stå på egne ben i et andet land, med et andet sprog og en anden kultur har givet mig meget mere end forventet, som jeg senere har kunne drage stor nytte af. Udover en masse helt fantastiske oplevelser, minder og selvfølgelig væsentlig bedre engelskkundskaber, tog jeg også derfra som en meget mere moden og selvsikker pige. Det har også allerede nu åbnet nogle døre og givet mig nogle jobmuligheder, som jeg ellers ikke ville haft, hvis ikke jeg var taget afsted. Det kan jeg tydeligt se nu nogle år senere. At tage et år på udveksling har helt klart været det bedste valg, jeg har truffet, og jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det hele igen! – Maria

Jeg vil gerne kontaktes omkring High School!

High school mini kontakt
Sender
© Momento Education