High School – sådan fungerer det!

Sådan fungerer det – 7 lette skridt

Gratis interview – du og dine forældre møder Momento

Alle begynder med en indledende og afklarende samtale, der tilbydes helt gratis og uforpligtende. Du og dine forældre  kan besøge os, eller vi kan mødes, når vi hos Momento jævnligt kommer rundt i landet.
Book dit gratis interview her!

Tilmelding – skal vi samarbejde?

Efter interviewet vil du få at vide, om vi føler os trygge ved at optage dig i programmet baseret på bl.a. din modenhed, dine karakterer og evt. allergier eller sygdom. Hvis vi kan godkende dig, så er det op til dig og dine forældre at beslutte, om du vil tilmelde dig programmet.

Ansøgning til værtslandet – fortæl værtsfamilien hvem du er

Når du har tilmeldt dig, modtager du ansøgningspapirerne fra organisationen i dit værtsland. Ansøgningen skal bl.a. indeholde breve fra dig og dine forældre til din kommende værtsfamilie, et fotoalbum samt papirer fra din læge og skole. Når vi har godkendt din ansøgning, sender vi den til organisationen i værtslandet. Derefter går de i gang med at finde en værtsfamilie og skoleplads til dig.

Forberedelsesmøde – vi deler vores erfaring

Som en del af din forberedelse inviterer vi dig og dine forældre til et stort forberedelsesmøde til foråret. Mødet er obligatorisk for dig og mindst én forælder. Vi tilbringer en hel dag sammen, hvor vi både gennemgår praktiske ting og  afholder workshops med øvelser for både dig og dine forældre.

Visum – et nødvendigt onde

Når du skal på High School i et land udenfor Europa, skal du søge visum. Vi har en vejledning til processen!

Placering –  du har fået en værtsfamilie

“Hvornår ved jeg besked om min værtsfamilie?” er det mest stillede spørgsmål. Du skal huske på, at værtsfamilierne er frivillige, og det er en stor beslutning at åbne sit hjem og hjerter for et nyt menneske. Derfor er det svært at sige noget præcist om, hvornår din værtsfamilie er på plads.  En sen placering er på ingen måde lig med en dårlig placering!

Afrejse – på gensyn familie og venner.  Goddag nye venner og store eventyr!

Så er det endelig blevet tid til at tage af sted! Der vil være afgange i løbet af både juli, august og september. Du vil som regel skulle rejse ca. 1 uge før skolestart. Nyd dit store eventyr, før du ved af det er du allerede hjemme igen!

Jeg vil gerne kontaktes omkring High School!

High school mini kontakt
Sender
© Momento Education