High School Canada

Et af de bedste programmer i verden!

High School i Canada minder rigtig meget om det, du kender fra High School i USA. Du har den gule skolebus, cheerleaders, football, School Spirit – ja, faktisk alt det, du tænker på, når du tænker High School. På udveksling i Canada får du samtidig skoler, som er langt bedre – ikke at det er sværere at gå der, men undervisningen er helt enkelt bare bedre end i USA. Faktisk har Canada verdens højest rangerede engelsksprogede High School system! Generelt er canadierne i det hele taget langt mere europæiske i deres tankegang, så du får simpelthen det bedste fra to verdener.

Vælg selv hvor du vil hen!

Momento Education samarbejder med flere forskellige High School distrikter i Canada, her er 2 eksempler:

Vancouver på vestkysten og Nova Scotia på østkysten.

Du har mulighed for at vælge, hvilket skoledistrikt du helst vil til og at ønske nogle bestemte fag eller aktiviteter, som vores partnerorganisation vil gøre deres bedste for at opfylde. Begge områder ligger i den engelsktalende del af Canada, men hvis du gerne vil undervises på fransk, er der også mulighed for det, der kaldes “French immersion”.

 • Programstart

  Omkring 1. september

 • Programtype

  I Canada har vi valgt kun at have Premium-programmer for at kunne sikre en høj kvalitet. Læs eventuelt mere her!

 • Specielt for programmet

  Mulighed for skole/områdevalg

  Ønsker til sport og fag kan ofte opfyldes!

 • Programpris

  Fra ca. 110.000 kr. for et skoleår

Skolelivet i Canada

High School i Canada er af en virkelig høj kvalitet, faktisk er skolesystemet rangeret som det suverænt bedste engelsksprogede skolesystem i verden. Selve opbygningen minder meget om det, du måske kender fra USA, nemlig at du er en del af en årgang, ikke en bestemt klasse, de lange gange med skabe, gule skolebusser og masser af sport og aktiviteter på skolen. Man stortrives som udvekslingstudent i Canada!

Fritid og aktiviteter

I Canada er der masser at tage sig til! Der er utallige muligheder for sportsaktiviteter som f.eks., soccer, volleyball, football, basketball, curling, skisport, skøjteløb og meget andet. Generelt er vinteraktiviteter noget, der er populært i hele landet. Mange af sportsgrenene og aktiviteterne, du kan vælge, er de samme som bliver tilbudt på de fleste High Schools i USA.

I Nova Scotia er der desuden mange muligheder for vand-relaterede sportsgrene, da du aldrig er mere end højst en time væk fra havet. For ikke at glemme at i Vancouver ligger skolerådet ikke langt fra et af de fedeste ski-områder i Nord-Amerika, hvor der i 2010 blev afholdt Vinter-OL.

Værtsfamilier i Canada

En stor del af dit High School ophold i Canada udgøres af opholdet hos din værtsfamilie. For virkelig at lære den canadiske kultur og det engelske sprog, kommer du til at bo hos en lokal værtsfamilie, som bor i nærheden af din High School. Værtsfamilierne har alle været igennem et grundigt godkendelsesproces, inden de er blevet godkendt til at være værtsfamilie for udvekslingsstudenter.

Canadierne er kendte for et være et utroligt åbent og hjertevarmt folkefærd, så uanset om du er på udveksling i øst eller vest, vil du blive taget rigtig godt imod!

Jeg vil gerne kontaktes omkring High School!

High school mini kontakt
Sender
© Momento Education