High School Australien

Tag med til Queensland, der byder på lækre områder som Gold Coast og Sunshine Coast samt storbyen Brisbane.

Pak surfboard og solbriller og gør dig klar til at grille på stranden juleaften! Et af de bedste High School programmer i verden!

Du kan vælge mellem en masse skoler i hele staten Queensland, og vi hjælper naturligvis med at finde den helt rigtige skole for dig!

 • Programstart

  Afgang i starten af juli, hjemkomst slut april

 • Programtype

  I Australien har vi af hensyn til kvaliteten valgt kun at have Premium-programmer. Læs eventuelt mere her!

 • Specielt for programmet

  Vælg selv den skole du vil gå på

  Ønsker til sport og fag kan ofte opfyldes!

 • Programpris

  Fra ca. 110.000 kr. for et skoleår

Skolelivet i Australien

Det australske skolesystem er i verdensklasse og landet har det tredjestørste antal internationale studerende hvert år, kun overgået af USA og Storbritannien. Uanset hvad og hvor længe du studerer i landet, er du garanteret en uddannelse af høj kvalitet og en udbytterig oplevelse.

I Australien har du desuden mulighed for at afprøve nogle fag, som du ikke lige finder i det danske skolesystem, f.eks. dans, drama, film og TV, teknologi og design, sundhed og ernæring – eller hvad med surfing??

Fritid og aktiviteter

“Aussierne” elsker sport! Du finder både nogle af de typiske europæiske sportsgrene, som f.eks. fodbold, cricket og tennis, men også mere internationale og typisk australske sportsgrene som f.eks. rugby, golf, netball og hockey.

Australien er kendt for at være et smukt land med over 500 nationalparker og 2.700 fredede naturområde. Ingen andre steder i verden finder du desuden hele 17 steder, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvliste, herunder Great Barrier Rief, Kakadu National Park, Fraser Island og operahuset i Sydney.

Værtsfamilier i Australien

Australien er kendt for at være et af de mest imødekommende lande i verden, hvilket de er meget stolte af. Der bor over 23 millioner indbyggere i Australien, som er et miks af over 200 forskellige kulturer, og som taler over 260 forskellige sprog!

Engelsk er selvfølgelig hovedsproget, og din værtsfamilie vil også tale engelsk med dig. Australierne er desuden det fjerdelykkeligste folk i verden, så din australske værtsfamilie vil helt sikkert tage godt imod dig og være glad for at have dig boende hos dem.

Jeg vil gerne kontaktes omkring High School!

High school mini kontakt
Sender
© Momento Education