Boarding School

Livet på Boarding School

På en Boarding School vil du få mulighed for at knytte tætte venskaber med dine skolekammerater, da i bor-, læser-, griner-, græder-, og fjoller sammen ugens syv dage. På mange måder minder det om en efterskole, hvor du vil lære både nye venner, men også skolens personale, at kende på en helt anden måde end på en traditionel skole.

Boading School vil give dig redskaberne til at begå dig international og på et højt faglig niveau., men der er også massere af plads til sport, leg, kreativitet og afslapning med vennerne

Hvordan fungerer det?

Hvis du beslutter dig for, at Boarding School lyder som noget for dig, kan du kontakte os hos Momento. SÅ kan vi sammen tage en snak om hvilke ønsker og tanker du har om hvilken type skole er passer bedst til netop dig.  Kig gerne i vores skoleoversigt og bliv inspireret, men husk: vi har mange flere skoler, end dem der er nævn i skoleoversigten!

Hvad er en Boarding School?

En Boarding School er hvad vi på dansk kalder en kostskole – altså en skole man også bor på. Dette er ikke så udbredt i Danmark, men er mere almindeligt andre steder i verden, særligt i USA og England.

I Danmark har vi til gengæld en masse efterskoler, hvor man også bor på skolen, men de er på folkeskoleniveau. De skoler, vi udbyder, er private Boarding Schools, som er på High School niveau.

Boarding Schools kan være meget forskellige – nogle har mange internationale elever, og andre få. Nogle har mange dagelever fra lokalområdet, mens andre kun har overnattende elever. Vi finder den skole, som passer til dig!

Hos Momento samarbejder vi med Boarding School over hele verden – hvad med et år i USA, Canada, England, Fankrig, eller noget helt femte? Kontakt os, og hør hvad der kan lade sig gøre!

Hvorfor vælge Boarding School?

Se på Boarding School som et virkelig godt alternativ til almindelig udveksling og ikke mindst som et meget interessant alternativ til en dansk efterskole. Vælg en Boarding School p.g.a.:

  • Ekstrem høj kvalitet, både mht. undervisningen, men også i forhold til skolernes mange, lækre faciliteter.
  • Stor valgfrihed af fag – ofte tilbyder skolerne valgfag, som man normalt ikke kan få på almindelige skoler.
  • Masser af sport og kreative muligheder – ofte arrangeret af lærere med enormt høj faglighed!
  • Du vil være Harry Potter for et år og dyrke den helt særlige kostskoleånd!

Jeg vil gerne kontaktes omkring Boarding School!

High school mini kontakt
Sender
© Momento Education