Boarding School – Unikt scholarship program

Med Momento Educations scholarship program kan du komme på Boarding Schools, som normalt koster omkring 300-400.000 kr. om året til en stærkt reduceret pris på ca. 150.000 kr. Det er helt ekstremt gode skoler til en utrolig god pris og ikke meget dyrere end de attraktive efterskoler i Danmark.

Kort fortalt fungerer det sådan her:

Du udfylder en mini-ansøgning/elev-profil, og vi matcher dig med en skole, som kan have interesse i dig som elev, og forhandler prisen på dine vegne.

Hvad er en Boarding School?

En Boarding School er hvad vi på dansk kalder en kostskole – altså en skole, man også bor på. Dette er ikke så udbredt i Danmark, men er mere almindeligt andre steder i verden, særligt i USA.

I Danmark har vi til gengæld en masse efterskoler, hvor man også bor på skolen, men de er på folkeskoleniveau. De skoler, vi udbyder, er private Boarding Schools, som er på High School niveau.

Hvorfor vælge Boarding School?

Se på Boarding School som et virkelig godt alternativ til almindelig udveksling og ikke mindst som et meget interessant alternativ til en dansk efterskole. Vælg en Boarding School p.g.a.:

  • Ekstrem høj kvalitet
  • Stor valgfrihed af fag
  • Masser af sport og kreative muligheder
  • Du vil være Harry Potter for et år 😀
© Momento Education